Joulujuhlat med pukin keppi vm. 2009

Nimi:
Joulujuhlat med pukin keppi vm. 2009
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.isokaato.com/index.php
Kaupunki:
Vaasa

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
mikey87
Luotu
24.12.2009

Joulujuhlat med pukin keppi vm. 2009

Alkaa: perjantai 25.12.2009
Päättyy: lauantai 26.12.2009
Paikka: S. Amin piilopirtti
Osoite: Hämärän rajamailla...
Kaupunki: Vaasa

Esiintyjät

pukki
pukin säkki
pukin keppi
pukin kuppi
pukin varakalsarit?

Viiltävän pitkän tauon jälkeen Kerpyyn Kelminelikkö palaa jälleen synnyinseudulleen, vehmaisaan, mutta joksenkin tuivertavaan gerbyyseen. Viimeviikonlopun kenraaliharjoitusta ei saatu pidettyä täys katraalla, koska koplan espoolais Sotaratsu oli pelaamassa Fif**... no oli kuitenkin. Koska kyseessä ei ole mikään esikoulun alkeisryhmä, niin hallituksen muu väki kävi antamassa hieman ahdin tennipiireistä tuttuja kurinpidollisia toimenpiteitä tälle naisia puoleensa vetävälle kestomagneetille.

Palataksemme viikon pääteemaan, jätämme viimeviikkoiset perskympit taka-alalle ja paneudumme toden teolla tämän viikonlopun pirpelöihin. Perjantai pärähtää käyntiin ku Ammanin Simppa ottaa suunnan kohti Korsholmaa. Taitaa siinä matkalla mennä kinkkua sulattava snapsi jos toinenkin. Todellinen lähtölaukaus viikonlopulle saadaan kun Spaidermän, tutummin Hämis, karauttaa pihaan keltaisella kamelillaan ja poimii jo lievässä nousukiidossa olevat hävittäjälentäjät suojiinsa. Matkalla kohti kultakaivosta mukaan poimitaan vielä itse SkumppaCuuleri. Tämä tietysti olettaa sen että tämä n. 100 kiloinen syvänmerenkala on onnistunut jallittamaan itse Reichsführer-SS Larryä, eli päässyt livahtamaan salaa ulos.

Perjantain kenties tirisevimpiin spektaakkeleihin kuuluu ehdottomasti karvakylmä, kurvakolma eiku korvatunturin omanpojan eli itse Joulupukin vierailu. Huhun mukaan pukilla on tällä kertaa mukanaan pikku apuri, joka on luvannut kuivata pukin petollisessa luminietoksessa kastelemat sukatkin. Hallituksen jäsenet ovan vuoden mittaan tehneet jokainen oman osansa ja tunnollisesti yrittäneet hävittää kaiken pahanmakuisen ja keholle pahaa tekevän menoveden omaan kitaansa ja näin pelastaa monta pientä pilttiä joutumasta mieron tielle, joten tämän vuoden lahjasaaliista on odotettava suurta ja mahtavaa. Jo tsernobylin ajoilta tutuksi tullut KaaliumVili on siirtyny paremmille kalastusapajile, joten vietämme tämän aimo ryyppykaverin muistolle hiljaisen hetken sekä otamme hänen kunniakseen hyvää värkkiä aimo ryypyn. Perjantai ilta huipentuu varsin raikkaissa merkeissä kun lahjoista entistäkin iloisemmaksi tullut nelikko suuntaa samoilemaan Sienimetsälle. Toivon mukaan yksikään metsässä elävistä rumista noidista ei saa houkuteltua ketään pojista pauloihinsa.

Ne ketkä ovat selvinneet Noitametsästä takaisin omaan ja aina niin mahtavaan pirttiin voivat rähmäiset silmät avattuaan alkaa viilaamaan kuvioita ajatellen vuoden ratkaisu Rankkareita. Kenttäkeittiön pääkokin, Enrikeen, aamun ensiaskareisiin tosin kuuluu täyttää joukkueen soppatykit äkimmiten heräämisen jälkeen, koska Meten sääennustukset ovat lauantaiksi olleet sen verran selkäpiitä vihmovia. Samaan aikaan Härkä Blanc, Villi Viidman ja Tosi-iso susikoira Roi viilaavat bernabeeua viimeisen päälle jiiriin. Ulkokierteellä on käytössä erikoisvalmisteisia kanuunankuulia, joten ne istuvat tähänkin pakkaseen kuin SuurMakrilli silakkaparveen. Päänvaivaa päivään tuo Kalankasvattajan mahdollinen elokuvatuokio iltapäivällä, jossa vuorossa on "Joululounas - kattaus kolme" eli lontoon murteella "christmas dinner lockdown - part 3". Tosin joululounas tässä vaiheessa on hyödyllinen ku fööni saharassa, mutta lauantai näyttää miten tilanne kääntyy. JA NÄIN, vuoden odotetuin urheilutapahtuma on valmiina alkamaan. Kuka voittaa skumpat? Ja kenelle jää suuhun vain kilo lunta? Kaikki tämä ensi lauantaina!

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »