Poker run 2010

Nimi:
Poker run 2010
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.pokerrun.fi
Kaupunki:
Hanko

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
hiace
Luotu
22.07.2010

Poker run 2010

Alkaa: perjantai 23.07.2010 klo 11.00
Päättyy: sunnuntai 25.07.2010
Paikka: Hanko
Osoite: koko hanko
Kaupunki: Hanko

Poker Run -tapahtuma ei ole kilpailu. Se on tapahtuma, joka kokoaa nopeimmat, eksoottisimmat upeat moottoriveneet ja huvijahdit yhteen. Konsepti on kotoisin Amerikasta, missä se on vakiinnuttanut suosionsa yhtenä suosituimmista moottorivenetapahtumista. Itse tapahtuma alkaa jo veneiden kokoontumispäivänä ennen varsinaista ajotapahtumaa. Suomessa Poker Run on tehty kaikille Moottoriveneilijöille, jotka kokoontuvat viettämään yhdessä hauskan viikonlopun.
Tapahtuman pääensiityjinä toimivatkin itse veneet kuljettajineen. Tapahtuman tunnelma on ainutlaatuinen ja silmänruokaa löytyy koko perheelle monessa muodossa. Itse Poker Run ajotapahtuman pääteemana on turvallisuus. Ennen ajotapahtumaa käydään läpi tarkka turvainfo venekuntien kesken, jonka jälkeen yleisö pääsee nauttimaan ainutlaatuisesta näytelmästä, jossa nopeat veneet Kiihdyttävät täyteen vauhtiin tuhansien hevosvoimien saattelemana. Poker Run on tapahtuma, jossa yleisö pääsee mahdollisimman lähelle tapahtuman sykettä kokonaisen viikonlopun ajan. Nopeuskoe joka ajetaan Itämerenportin edustalla on se mistä näkee veneet parhaiten vauhdissa, samassa paikassa on myös yhteislähtö reitille.
Jokainen ajotapahtumaan osallistuva venekunta navigoi ennalta suunnitellun reitin, joka on pituudeltaan n. 90 merimailia. Reitin varrella pysähdytään erikseen sovituissa taukopaikoissa.
Nopeilla etapeilla nopeimmat veneet kiihdyttävät parhaimmillaan yli 100 mph huippunopeuksiin, jota yleisö voi seurata joko reitin varrelta veneistä tai rannalta.
Osallistuminen Poker Run tapahtumaan tarkoittaa on mahdollisuus nauttia hyvin organisoidusta, ainutlaatuisesta ja myös turvallisesta koko perheen moottorivenetapahtumasta. Merkitse kalenteriisi tämä ainutlaatuinen tapahtuma, joka nyt järjestetään peräkkäin viidettä kertaa Hangossa, tule paikalle koko perheen ja ystävien kera!.

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »