Silja Serenade - Hki-Sto-Hki

Nimi:
Silja Serenade - Hki-Sto-Hki
Kategoria:
Tapahtumat
Kaupunki:
Helsinki

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
jehu_
Luotu
25.08.2010

Silja Serenade - Hki-Sto-Hki

Alkaa: perjantai 10.09.2010 klo 17
Päättyy: sunnuntai 12.09.2010
Paikka: Silja Serenade
Osoite: laiva
Kaupunki: Helsinki
Ikäraja: 21 vuotta

Esiintyjät

Divina Comedia / Bella Italia! : Show (pe & la)
Liberi Di... : Ilma-akrobaatit (pe & la)
Luna Rossa : Trio (pe & la)
Night Out Band : Housebändi (pe & la)
Pietro Magniaracina : Pianisti (pe & la)
Mads Clausen : Trubaduuri (pe & la)

Risteily Helsingistä Tukholmaan on lyhytloma parhaimmillaan! Kaksi yötä laivalla ja päivä Tukholmassa on näppärä viikonloppumatka, jonka aikana ehdit nauttia olostasi laivalla ja tutustua tähän vetovoimaiseen kaupunkiin, sekä sen lukuisiin museoihin ja nähtävyyksiin.

Siljan laivat lähtevät päivittäin klo 17.00 Helsingin Olympiaterminaalista. Lähtöä seuraavana päivänä Tukholmassa viivytään Ruotsin ajassa klo 09.30-17.00. Tukholmaan voit tutustua joko omatoimisesti tai Siljan retkillä.

Silja Serenadella olet kuin kaupunkilomalla keskieurooppalaisen kävelykadun tuntumassa. Laivan avara ja lämmin sydän on Promenade-kävelykatu, jonka varrelta löydät niin monipuoliset myymälät, viettelevät kahvilat kuin korkeatasoiset ravintolat.

CIAO ITALIA! -teema Silja Serenadella ja Silja Symphonyllä 1.9-10.11.2010.
Italialaisiin makuihin ja elämänmenoon tutustuminen on tänä syksynä kaikkien suomalaisten ulottuvilla, kun Silja Serenade ja Silja Symphony tarjoilevat 1.9.-10.11. täyden kattauksen Italian makuja, tuoksuja, viihdettä ja elämänmenoa. Makupaloja keskiyön showsta saat Ciao Italia! -showsta (Helsinki-Tukholma: Piazza Italia ja Tukholma-Helsinki: Folklore) alkuillasta.
Promenadella voit nauttia lentävien tenorien huikeista ilmaesityksistä. Ilta huipentuu italialaisittain Atlantis Palacen Bella Italia (Helsinki-Tukholma) ja Divina Commedia (Tukholma-Helsinki) -Midnight Showssa.

Ravintoloista löytyy teemaan sopivia herkkuja italialaisen ruuan ja viinin ystäville, kun El Capitán –ravintola muuntautuu italialaiseksi grilliravintolaksi, Bistro Maximé trattoriaksi antipasti-pöytineen ja Happy Lobster tarjoilee meren herkkuja italialaisittain. Bon Vivantissa Menu Signature italialaisine viineineen ja Buffetissa jälkiruokapöydät notkuvat maukkaista perinteisistä italialaisista herkuista.


Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »