[:] KANSAN KOKOONTUMINEN [:]

Nimi:
[:] KANSAN KOKOONTUMINEN [:]
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.facebook.com/event....
Kaupunki:
Helsinki

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
RobinHuudi
Luotu
02.12.2010

[:] KANSAN KOKOONTUMINEN [:]

Alkaa: torstai 12.05.2011 klo 20:12
Päättyy: keskiviikko 25.05.2011
Paikka: Hesperian puisto, Eduskuntatalo
Osoite:
Kaupunki: Helsinki

Esiintyjät

Kaikki ketkä haluaa soittaa, laulaa tai esiintyä muuten jollain tavalla, ottakaa yhteyttä: robin.huudi@yahoo.com

Kapitalismin kasvot, Suomikin on piilotettu kapitalismi, hiipivä kansanmurha. Myrkkyrokotteita ja sankaripoliisit tappaa kasveja, tämä valtio voi todella hyvin kyllä, mutta ei sen kansa. On aika herätä ja ymmärtää, että Matrix ei ole sci-fiä vaan yhteiskunnallinen kuvaelma. Oletko koneiden vai ihmisten puolella?

http://www.youtube.com/watch?v=zZUCh_73DlE

http://www.youtube.com/watch?v=Es0j9rOFhEA

http://s293.photobucket.com/albums/mm60/anakin_eiktiwan/This%20is%20how%20our%20world%20looks%20like/

On aika pysäyttää pyörät, jotka jauhavat tätä maailmaa palasiksi: jauhavat MINUN KOTIANI, jotta illuminatin koirat saavat juosta vapaana hymysuin, on tapahtunut suuri vääryys: Suomineito on pumpattu täyteen myrkkyä ja haliituksemme on korruptoitunut. Koko eduskunta on nyt syytettynä maanpetturuudesta, tämä on päätetty Kiltojen viime kokouksessa. MaailmanParantajienKillan Tuomioistuin käsittelee jokaisen tapauksen erikseen, rangaistus maanpetturuudesta on häpeäpalvelijan asema. Nyt ei ole aika tappaa, ei ole koskaan ollut: nyt tarvitsemme kaikki auttamaan maailmamme uudelleenrakentamisessa.

Häpeäpalvelija kantaa yksinkertaisia, valkoisia vaatteita ja hän palvelee yleistä etua Neuvoston parhaaksi katsomalla tavalla. Häpeäorjalla ei ole muuta omaisuutta, kuin vaatteensa ja hänet ruokitaan jotta hän pysyy elossa palvellakseen. Häpeäorja ei koskaan katso muualle kuin maahan ellei toisin käsketä eikä hän myöskään saa puhua ellei erikseen käsketä. Häpeäorjan pitää totella ketä tahansa Suomen kansalaista, häpeäorjaa ei kuitenkaan saa käskeä vahingoittamaan itseään tai muita.

KiltaNeuvoston kokous pidetään ennen kesää johon voi osallistua Neuvostojen ja Kiltamestareiden lisäksi luottojäsenet, tosin ainoastaan Neuvoston jäsenillä ja Kiltamestareilla on puhe-oikeus kokouksen aikana. Kaikilla syytetyillä on oikeus puolustaa itseään reilun oikeudenkäynnin periaatteen mukaisesti, Killat ottavat jokaiseen kansanedustajaan yhteyttä jotta he voivat puhua itsensä puolesta. Kun korruptoitunut ja laiton hallituksemme on poistettu virasta, pidetään eduskunnan tiloissa kansan kokous jossa ketä tahansa saa puhua, tämä kokous kestää niin kauan kuin on tarve ja siellä päätämme yhdessä mikä olisi paras tehtävä näille häpeäorjille, jotta he voisivat edes yrittää korvata vuodattamansa veren ja ihmishenget, jotka ovat heidän tekojensa takia valuneet hukkaan.

Raha on valhe. Myös se on illuusio, että vessapaperi olisi valkoista: se on myrkyin saatettu siihen tilaan. Onko mielestäsi oikein, että puu on kasvanut lähes sata vuotta, jonka jälkeen helvetinkoneet kaatavat sen, sitten myrkkyjen avulla se valkaistaan jonka jälkeen pyyhit sillä perseesi? Miksi näin tapahtuu: koska pieni porukka saa siitä rahaa, verirahoja.

Yhdistykset toimivat ensin byrokratialla, sitten ihmisillä: Killat toimivat PELKÄSTÄÄN ihmisillä ja näin ollen ne ovat paras, yksinkertaisin ja luonnollisin ratkaisu hoitaa yhteiskuntamme asioita. Ja mitä byrokraatit sitten tekevät: byrokratian avulla on mahdollistettu valheiden ja helvetinkoneiden toiminta yhteiskunnassamme, on mahdollistettu yritysten raiskata Suomineito, mikä ei enää ole neito: vaan useaan otteeseen raiskattu neito. Nyt tarvitaan psykiatrista apua koko kansalle, auttaa ihmiset heräämään ryynitokkurasta, salkkaripsykoosista: me ketkä olemme itsemme herättäneet, herätämme nyt muita jotta todellinen korjaustyö ja maailman uudelleenrakennus voi alkaa.

Sen jokainen pystyy tajuamaan maalaisjärjellään, että maailma ei toimi silleen, että täällä heitetään ruokaa roskikseen ihan järjestelmällisesti joka päivä raatomarketeissa kun samaan aikaan naapurit kuolevat nälkään. Maailma ei toimi sillä tavalla, maailma toimii jakamisella: siksi Killat eivät toimi rahalla ja kaikki toiminta niissä on vapaaehtoista ja pyynteetöntä. Luonnonvastaisesti, rahalla toimii illuminati, Suomen valtio: poliitikot myyvät persettä Brysselissä, eihän se muuten haittaisi, mutta kun Suomeen alkaa virrata myrkkyrokotteita ja synteettisen pilvet sumentavat taivaan niin se on hyökkäys kotiamme vastaan ja minä aion ainakin puolustaa kotiani: kuolen mielummin taistellen, nauraen hyökäten kohti varjoja tiikerin lailla, kuin elän hetkeäkään kenenkään koirana tai huorana.

Väkivalta ei kuitenkaan ole ratkaisu, se on mielen heikkoutta. Itsepulustus on asia erikseen, se ei ole väkivaltaa: se on sinuun kohdistetun väkivallan ohjaamista pois, se on myös minua kohtaan väkivaltaa, että yritykset saastuttavat meidän kaikkien kotia, maapalloa: sen vettä, ilmaa ja maata. Samaan aikaan, byrokratian keinoin, ihmisiltä viedään oikeus kasvattaa kasveja, olla osa tätä luontoa. Väkivallan sijaan, keskittäkäämme voimamme anteeksiantoon ja omaan elämäämme, se elämä ei löydy tölkkitelkkarista: tosi tieto tulee sisältä, meditoinnin voi aloittaa vaikka niin, että asettuu makuulle ja koittaa olla ajattelematta mitään. Tärkeää on yksinkertaisesti olla hetki rauhassa, vain olla ilman tietoisia ajatuksia. Oman mielensä hallintaa voi kehittää esim. seuraavalla harjoituksella: kuvittele mielessäsi kynttilä, liekki. Kun olet saanut kuvan mieleesi, niin ohjaa kaikki mieleesi tulevat asiat, kuvat, muistikuvat liekkiin: liekki polttaa ne pois eikä niitä enää ole.

Meidän kaikkien on aika ottaa vastuu omasta elämästämme: valheiden aika on ohi. Tämä ei kuitenkaan voi tapahtua, valhe ei poistu, ennenkuin maanpetturit eduskunnassa poistetaan virastaan: he saavat pitää henkensä, rakkauden ja anteeksiannon nimissä, mutta eivät tule pääsemään livahtamaan kuin koira veräjästä: on paljon työtä meille kaikille. Koska he ovat tottuneet menettelemään kuin LISKOT, ilman tunteita ja itsekkäästi, niin ei tuota varmasti ongelmia tuo häpeäorjan asema, koska heillä ei ole kunniaa mitä menettää. Suomi on täynnä synteettistä roskaa pitkin maita ja mantuja, näiden kerääminen on luonnollisesti niiden tehtävä, ketkä ovat mahdollistaneet luonnon eli Suomineidon raiskaamisen.

Sen vessapaperinkin voi tehdä hampusta. Tai olla syömättä, jolloin kakkaa ei tule. Tai sitten voit tehdä väärin ja kaataa sata vuotta luontoa sen takia, että voit pyyhkiä sillä perseen ja valehdella itsellesi, että se on ok. Tai sitten voit vähän itkeä ja olla pahoillasi tekemästäsi vääryydestä, pyrkiä muuttumaan ja muuttamaan. Tehkäämme siis näin, itkekäämme jos siltä tuntuu: ryynit eivät auta asiaa, ne ovat valheenvalkoisia.

P.s. Arvostaisin todella jos levittäisit tätä tekstiä ja linkkiä tähän facebook-ryhmään jokapuolelle Suomen keskustelupalstoja, vastaukseksi keskusteluihin, omiksi aiheiksi, chateissä, käytä mielikuvitustasi. :)

Tv. turisti aka futuristi aka Sir Henri Risti aka Anakin Eiktiwan aka DJ Robbin Hoodz aka whenuntillthen aka se mifu turisti aka semifu aka semifuturisti
--
Kiltamestari

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »