Kirkkonummi Night Cruising 21.05 klo 21:00

Nimi:
Kirkkonummi Night Cruising 21.05 klo 21:00
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.facebook.com/?ref=l...
Kaupunki:
Kirkkonummi

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
Hencka--
Luotu
07.03.2011

Kirkkonummi Night Cruising 21.05 klo 21:00

Alkaa: lauantai 21.05.2011 klo 21
Päättyy: sunnuntai 22.05.2011
Paikka: Varukka
Osoite: Vanha Rantatie 8, 02400 Kirkkonummi
Kaupunki: Kirkkonummi
Hinta: Ilmainen €

_big.jpg

Jälleen koittaa se aika vuodesta kun kaivetaan kaunokaiset tallista ulos tai puunata ympärivuotinen kiesi kesäkuntoon! Kirkkonummi Night Cruising palaa radalle jälleen!

Vuoden ensimäinen KNC lähtee käyntiin tutulta ja turvalliselta Varukan parkkikselta Kirkkonummen ytimestä 21. Toukokuuta 2011 kello 21.00. Kokoonnumme siis tunniksi ja lähdemme saitsigille kello 22.00. Tällä kertaa otamme suunnaksemme lännen – luvassa on siis pit...kiä ja nautinnollisia peltoaukeamia ja mutkateitä.

Talven aiheuttamia routavaurioita on havaittu osittain reiteillämme ja ne on merkitty karttaan. Äärimmäistä varovaisuutta ja sopuisaa turvaväliä kannattaa pitää. Routavauriot eivät kuitenkaan ole niin suuria, että haittaisivat muita kuin matalimpia autoja. Pieni vinkki siis: Jos ajat matalan auton perässä, varaudu äkkijarrutukseen merkityllä alueella.

Reitillä on myös yksi 80km/h pätkä, jossa pyydämme että hitaammat ajoneuvot (tässä tapauksessa mopot) ottavat käyttöön pientareen. Pientareella ei sitten pelleillä. Jos kaadutte, keulitte tai muuten vaan hölmöilette, saatatte saada 80km/h ajavan auton päällenne. Katsokaa tarkkaan kun liitytte tälle 80km/h alueella. Tie on Hangontie ja saattaa olla vilkas. Autot, mönkijät ja moottoripyörät, jotka pystytte ajamaan yli 60km/h käyttäkää normaalia ajokaistaa.

KNC Saitsing 1 (52km):
Linkki

Pysähdymme Pickalan ABC:lle pienelle tauolle. Olemme arviolta Pickalassa 23:00 - 23:30 ja lähdemme toiselle KNC Saitsingille kun kaikki ovat tehneet tarpeensa (kahvit, limut, sämpylät jne haettu). KNC Staff arvioi lähtöajan. Pickalan ABC on 21.05 klo 00:00 asti avoinna meille ;) (normaalisti 22:00).

KNC Saitsing 2 (16km):
Linkki

Toinen saitsing lähteekin sitten takaisin Varukalle päin pienien mutkien kautta, tuttuu tapaan lopussa kierretään Kirkkonummen keskusta.

Hommat etenevät täysin samaan malliin kuin viime vuonna. Autot, mönkijät, moottoripyörät ja mopot ovat tervetulleita Kirkkonummi Night Cruisinkiin. Autot ajavat edellä, sitten mönkijät, ja sitten kaksipyöräiset, moottoripyörät, mopot.. Letkassa ei ohitella eikä aiheuteuta vaaratilanteita. Maalaisjärki käteen ja sopiva turvaväli edellä ajavaan! Nopeus vaihtuu letkassa helposti ja voi aiheuttaa peräänajoja.

Vetoauto, joka vetää autoletkaa, on merkitty "KNC STAFF" -kilvellä takalasissa. Mönkijä, joka vetää mönkijöitä, mottoripyöriä ja mopoja, on merkitty "KNC STAFF" :lla selkään. Kuulutamme vielä paikanpäällä lisää megafoonilla.

Muistathan, että autolla, mopolla tai moottoripyörällä ei ole mitään merkitystä! Tavoite on vaan ajella mahdollisimman suurella määrällä kulkuneuvoja Kirkkonummi Night Cruisingissa. Kirkkonummi Night Cruising ei ole autonäyttely, joten kaikki kulkuneuvot, tervetuloa!

Kaikki tulevat paikalle omalla vastuulla. Tapahtuman ”järjestäjät” eivät ole vastuussa tapahtuman kulusta. Toivomme kaikkien noudattavan hyviä käytöstapoja.

Nyt siis sana leviämään! Kutsu ystäväsi mukaan pitämään hauskaa kesän ensimmäisiin Kirkkonummi Night Cruisinkeihin! Kumit katuun ja keula kohti Varukkaa 21.05 kello 21:00! (Vanha Rantatie 8, 02400 Kirkkonummi)
Toivotamme kaikki tervetulleiksi myös ulkopaikkakunnilta!
Nähdään ”Varukalla”!

Facebook
21.05.2011

Menneet
29.05.2010
03.07.2010
21.08.2010

Osallistujat (15 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »