Vuosisadan ylilyöntipeli NuPS - ViTa

Nimi:
Vuosisadan ylilyöntipeli NuPS - ViTa
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.facebook.com/event....
Kaupunki:
Vihti

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
Olen_Mikko
Luotu
27.07.2011

Vuosisadan ylilyöntipeli NuPS - ViTa

Alkaa: perjantai 29.07.2011 klo 18.30
Päättyy: perjantai 29.07.2011
Paikka: Kuoppanummen nurmi, Nummela
Osoite: Kuoppanummentie 22, 03100 Nummela
Kaupunki: Vihti

Esiintyjät

Nummelan Palloseura
Virkkalan Tarmo
Taavi Salmivaara
Nummelan Cheerleaderit

Kuluvan kuun viimeisenä perjantaina (29.7.2011) Kuoppanummen Hornankattilassa Nummelassa pelataan jalkapallon miesten 4 divisioonan paikalliskamppailu, jossa kotijoukkue NuPS Nummelasta kohtaa Virkkalan Tarmon, Lohjalta.

Ylilyöntipelin pelistä tekee se, että nyt on tarkoituksena järjestää ison maailman jalkapallospektaakkeli pienellä budjetilla, sulalla hulluudella ja tietysti kultaakin arvokkaampien katsojien ja ulkopuolisten avustajien avulla.

Peliin on tulossa selostajaksi mukaan itse kultakurkku Taavi Salmivaara. Samaiseen tilaisuuteen järjestellään myös grillipistettä, virvoitusjuomapisteen tynkää, Koffilta tutuksi tulleet "Parhaat Paikat" sohva keskelle katsomoa, junnuut toimivat pallopoikina ja kentälle saattajina, jonkun sortin valo/savu systeemiä, lehdistöä, cheerleadereita aina etelästä asti, pelin videointia ym ym ym. Plus mitä kaikkea tässä vielä keksitään.

Nyt myös uutena lisänä Nummelan oma baari ravinteli Cantina Antonio on lupautunut järjestämään tapahtumaan osallistuneille viralliset ylilyöntijatkot. Paikkana siis Cantina Antonio, Nummelan torin laidalla (Pisteenkaari 4, 03100 Nummela). Pelissä kaikille jaettavalla rannekkeella on baarissa illan aikana välillä 23-01 erikoistarjouksia ja sisäänkin vain eteispalvelun hinnalla 2,50€. Mahdollisuus myös pieneen erikoistarjouspurtavaan vielä heti klo 23 tienoilla. Teemaa hieman viritellään baarissakin futiksen suuntaan, mutta tärkeimpänä momenttina on jatkaa hauskan pitoa ja nauttia nesteitä niinkun aina kovan urheilusuorituksen jälkeen tulee tehdä! Eikös näin?

Pelin puoliajalla on luvassa rankkarikilpailu, johon valitaan onnekkaat 3 laukojaa katsojien joukosta. Huhun mukaan valinta kriteereinä mm: kovimmat fanittajat, näyttävyys, henki ja tyyli. Kilpailun voittajalle luvassa palkinto.

Samaisella puoliajalla mahdollisesti tiedossa myös cheerleadereiden puoliaika show ja mahdollinen katsaus katsomon tunnelmaan Taavin johdolla.

Toivomme siis että myös SINÄ tulet mukaan seuraamaan jalkapallon juhlaa kanssamme.

Viimeisenä pyyntönämme toivomme että levität hieman sanaa ja tulet myös itse paikalle. Mitä enemmän katsojia ja mökää kentälle saadaan sen suurempi, hienompi ja ikimuistoisempi tapahtumasta tulee.


NUPS ja VITA Kiittää!

PS: Alla olevasta linkistä voi katsoa hieman minkä suunnan tapahtuma rakenteilla jos vielä jäi hieman epäselväksi. Ko video Baseball pelistä mutta toimintaidea täysin sama.

Katso tästä

Osallistujat (2 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kuvat


Videot


Kukaan ei ole lisännyt klubiin videoita.

Lisää uusi video

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »