Britney Spears @ Hartwall areena

Nimi:
Britney Spears @ Hartwall areena
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.lippu.fi/britney-sp...
Kaupunki:
Helsinki

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
Elinaah
Luotu
27.08.2011

Britney Spears @ Hartwall areena

Alkaa: perjantai 14.10.2011 klo 20:00
Päättyy: perjantai 14.10.2011
Paikka: Hartwall Areena
Osoite: -
Kaupunki: Helsinki
Hinta: 80-85 €

Esiintyjät

Britney Spears
Lämppäri: Joe Jonas (???)

Britney Spears on valmistellut kiertuettaan varten huikean show’n, jonka on povattu olevan hänen parhaimpansa tähän mennessä. Tähti esittää konsertissa 22 (!!) superhittiään sekä kaksi yllätyskappaletta.

Britney Spears on vaikuttanut kokonaiseen sukupolveen popmusiikkifaneja. Hän on tehnyt historiaa olemalla ainoa naisartisti, joka on saavuttanut USA:n myyntilistan ykköstilan peräti kuudella albumilla. Maaliskuussa ilmestynyt ”Femme Fatale” nousi sekin komeasti Yhdysvaltain kirkkaimpaan listakärkeen. Tällä kertaa musiikkia ovat Britneyn kanssa työstäneet kovan luokan ammattilaiset Dr. Luke, Max Martin, Bloodshy, Will.i.am, Benny Blaco sekä Rodney Jerkins.

Britneyn ajankohtainen single ”Till The World Ends” on jatkoa jättimäiseksi radiohitiksi nousseelle ”Hold It Against Me:lle”, joka oli uuden vuoden kunniaksi listaykkönen 22 maassa, myös Suomessa. Näitäkin ennen oli Britneylle ehtinyt kertyä jo kolmisenkymmentä menestyshittiä, niiden joukossa ”Toxic” ja ”Stronger”.

Britney on myynyt yhteensä yli 70 miljoonaa levyä. Maailman huomion vanginnutta debyyttiä ”Baby One More Time” (1999) ovat seuranneet ”Oops! ...I Did it Again” (2000), ”Britney” (2001), ”In The Zone” (2003), “Blackout” (2007), “Circus” (2008), kokoelma “The Singles Collection” (2009) sekä nyt viimeisimpänä “Femme Fatale” (2011).

Osallistujat (4 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »