SAKARA RECORDS 10 VUOTTA @ Tavastia

Nimi:
SAKARA RECORDS 10 VUOTTA @ Tavastia
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.sakararecords.com/
Kaupunki:
Tampere

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
Samfus
Luotu
12.12.2012

SAKARA RECORDS 10 VUOTTA @ Tavastia

Alkaa: perjantai 15.03.2013
Päättyy: perjantai 15.03.2013
Paikka: Tavastia
Osoite: Jossain
Kaupunki: Tampere
Hinta: 30,50 €

Esiintyjät

Mokoma
Stam1na
Rytmihäiriö
Jarkko Martikainen
Nerve End

Synttäreitä juhlitaan Helsingin Tavastialla 15.3. ja Tampereen Pakkahuoneella 16.3. Lavalle nousevat Mokoma, Stam1na, Rytmihäiriö, Jarkko Martikainen sekä kiinnostava nuori demoyhtye Nerve End.

Yhtiön aiemmillta Sakara Tour -keikoilla on nähty monenmoisia sekakokoonpanoja. Yllätyksiä on taatusti luvassa tälläkin kertaa. Mokoma aikoo muistella vuosikymmentä esittämällä kappaleita joka ikiseltä Sakara-julkaisultaan.

- 10 vuotta on vierähtänyt hetkessä ja herkeämättä eteenpäin katsoen. Nyt on tullut sopiva hetki kiittää rakkaita Sakara-veljiä ja kuulijoitamme ikimuistoisesta yhteisestä matkasta, joka toivottavasti jatkuu samalla sykkeellä myös synttäreiden jälkeen, Sakara Recordsin toimitusjohtaja Tuomo Saikkonen kommentoi.

Mokoma-yhtyeen jäsenet perustivat Sakara Recordsin vuonna 2003 oman musiikkinsa julkaisukanavaksi saatuaan lähtöpassit monikansalliselta EMIltä. Bändin ensimmäiset Sakara-julkaisut Kurimus sekä Tämän maailman ruhtinaan hovi nousivat Mokoman kaupallisiksi läpimurtolevyiksi.

Menestyksen myötä Sakara kiinnitti ensimmäisen ulkopuolisen artistin, lemiläisen Stam1nan. Vuonna 2005 julkaistu Stam1na-debyytti vei yhtyeen kertarysäyksellä metallifanien sydämiin. Sekä Mokoma että Stam1na ovat sittemmin keränneet lukuisia kultalevyjä, listojen kärkisijoja, Emma-ehdokkuuksia ja -palkintoja.

Sakaran 10-vuotisjuhlakonserttien ennakkoliput tulevat myyntiin perjantaina 14. joulukuuta 2012.

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »