the GazettE @ The Circus

Nimi:
the GazettE @ The Circus
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.jrocksuomi.fi/thega...
Kaupunki:
Helsinki

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
Mjölnir
Luotu
10.04.2013

the GazettE @ The Circus

Alkaa: sunnuntai 29.09.2013 klo 18:30
Päättyy: sunnuntai 29.09.2013
Paikka: The Circus, Helsinki
Osoite: Salomonkatu 1-3, Narinkkatori, Kamppi
Kaupunki: Helsinki
Hinta: 55-85 €

Esiintyjät

the GazettE

Viimeksi lähes kuusi vuotta sitten maailmaa kiertäneen japanilaisen rockin supertähden, the GazettEn, fanien kärsivällisyys palkitaan vihdoin. Yhtyeen odotettu maailmankiertue kattaa yhteensä yhdeksän konserttia seitsemässä eri maassa ja sen Euroopan osuuden päättää Suomen konsertti, joka järjestetään The Circuksessa Helsingissä.

Raskaita riffejä ja melodisia elementtejä taidokkaasti yhdistävän the GazettEn musiikissa on vivahteita niin vaihtoehtorockista, raskaasta rockista kuin nu-metalista. Yhtye on lukuisia genrejä sekoittamalla onnistunut luomaan musiikilleen hyvin omaleimaisen soundin, josta loistava esimerkki on tuorein, viime syksynä julkaistu albumi DIVISION. Uusi single, FADELESS, julkaistaan juuri ennen maailmankiertueen Euroopan osuutta.

Tämä 2000-luvun visual kein uranuurtaja juhli viime vuonna kymmenvuotista uraansa ja esiintyy Japanissa jopa 50 000 -päisille yleisöille. The Circuksen lavalla tullaan eittämättä näkemään yksi vuoden tiivistunnelmaisimmista konserteista, sillä the GazettE on tullut tunnetuksi intensiivisestä ja energisestä esiintymisestään sekä näyttävästä lavashowstaan. Vuonna 2007 Suomessa vieraillessaan yhtye esiintyi loppuunmyydylle Tavastialle.

Lipuista on myynnissä kaksi erilaista versiota: VIP-lippu ja normaali lippu. VIP-lipun ostajat pääsevät ensimmäisinä sisälle ja saavat lisäksi vain VIP-lippulaisille tarkoitetun merchandise-tuotteen. Normaalit keikkaliput maksavat 55€ ennakkoon ostettuna (+ mahdolliset toimituskulut ja palvelumaksut) ja 57€ ovelta. VIP-lipun hinta on 85€ ennakkoon ostettuna (+ mahdolliset toimituskulut ja palvelumaksut). VIP-lippuja ei myydä enää ovelta. VIP-lippu oikeuttaa sisäänpääsyn keikalle. Ovet VIP-lippulaisille avataan puolta tuntia ennen muita, klo 18:00.

Keikka on ikärajaton. Tapahtumapaikalla anniskelualue täysi-ikäisille.

Kuvaus ehdottomasti kielletty.

Keikan järjestää JrockSuomi.
Keikalla noudatetaan JrockSuomen keikkasääntöjä ja JrockSuomen määrittämää jonotuskäytäntöä (www.jrocksuomi.fi).

JrockSuomi pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.

Kopioitu: http://www.tiketti.fi/the-GazettE-JPN-The-Circus-Helsinki-lippuja/19895

Osallistujat (2 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »