DigiExpo Messut 2013

Nimi:
DigiExpo Messut 2013
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.messukeskus.com/Sit...
Kaupunki:
Helsinki

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
ros]
Luotu
28.10.2013

DigiExpo Messut 2013

Alkaa: perjantai 01.11.2013 klo 12.00
Päättyy: sunnuntai 03.11.2013
Paikka: Helsinki Messukeskus
Osoite: Messuaukio 1
Kaupunki: Helsinki
Hinta: 16 €
Ikäraja: 12 vuotta

Lainus:

DIGIEXPO JUHLAVUOSI - 10 -vuotissynttärit!

DigiExpo - pelaamisen, kuvaamisen ja viihde-elektroniikan messutapahtuma järjestetään nyt 10. kerran. Uusiin tuotteisiin tutustumisen lisäksi messuilla voi seurata vauhdikasta ohjelmaa. Pelaaminen on vahvasti mukana messuilla, tänä vuonna erityisesti 30 vuotta täyttävä suomalainen peliala ja uuden sukupolven PlayStation 4 -konsoli. Asiantuntijat esittelevät uusinta tekniikkaa, kertovat elokuvista ja valokuvaamisesta.

Messuilta löydät kamerat, pelit, puhelimet, tabletit, televisiot, dvd-soittimet, kotiteatterit ja elokuvat ja äänentoistolaitteet, esim. uudet Apple- tuotteet, mm. iPhone 5S, ovat kokeiltavissa ja ostettavissa messuilla.

Pelilavan ja Digilavan ohjelmatiedot löydät sivun vasemmasta reunasta.


PELIEN RETRONÄYTTELY

Näyttelyssä on esillä laaja kattaus pelilaitteita 80-luvulta, mm. Sega Master System, Game Boy, Atari Jaguar, ja Amiga. Lisäksi huikea pelilajitelma ja vanhoja joystickejä –saattavat nykypelaajan silmiin näyttää aika eksoottisilta, tule katsomaan!
Näyttelyn yhteydessä voi myös tutustua ja kokeilla Helsingin kaupunginkirjaston Pelin paikka -projektin Oculus Rift -virtuaalilaseja. Nämä ällistyttävät 3D-lasit on kehitetty pelikehittäjille. DigiExpossa on esillä lasien prototyyppi, jonka kuluttajaversio julkaistaneen vasta ensi vuoden puolella.

PELIT

DigiExpossa voi pelata mm. seuraavia pelejä: Assassin’s Creed IV: Black Flag, DRIVECLUB, Knack, Resogun, SingStar SuomiHelmet, Wonderbook: Walking with Dinosaurs, Gran Turismo 6, Dragon Age 3, NHL14, FIFA14, Battlefield 4 ja Need For Speed Rivals. Useat DigiExpossa esiteltävät pelit varmistuvat vasta lähempänä tapahtumaa.

Playstation 4 on pelattavana ensi kertaa Suomessa Playstationin osastolla 6b81.

EA:n pelialueella hallissa 6 järjestetään starttiturnaus EA SPORTS -kiertueelle, peleinä NHL 14 ja FIFA 14. DigiExpon kaksi parasta lauantailta ja kaksi parasta sunnuntailta pääsee mukaan EA SPORTS -kiertueen finaaliin 13.–14.12. Helsingissä. Pääpalkintona NHL-turnauksessa on lennot kahdelle hengelle New Yorkiin ja liput NHL-matsiin! FIFA-turnauksen voittaja puolestaan voittaa lennot kahdelle hengelle Barcelonaan ja liput futismatsiin. Lisätietoa kiertueesta ja osaturnauksista www.eaxbox.fi. Odotettavissa on myös pelien ennakkoesityksiä ja muita yllätyksiä. Pelit ovat myynnissä DigiExpossa.

KAMERAT JA KUVAAMINEN

Uudet kamerat esitellään DigiExpossa kuvaamisen yhteisosastolla, jossa asiantuntijat opastavat oikeanlaisen kameran valinnassa. Mukana ovat mm. Sony, Olympus ja Nikon. Hallin 1 Digilavalla on myös runsaasti valokuvaamiseen liittyvää ohjelmaa, mm. Pekka Punkari kertomassa onnistuneesta henkilökuvauksesta.

HIFIEXPO

Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestettävä HifiExpo esittelee Kokoustamossa ja hotelli Holiday-Innissä high end -ääntä ja kuvaa eli korkealuokkaisia äänentoistoon ja kuvan esittämiseen liittyviä tuotteita. HifiExpossa kävijät pääsevät tutustumaan mm. kaiuttimiin, kaiutinjärjestelmiin, subwoofereihin, kotiteatteri-installaatioihin, videoprojektoreihin, vahvistimiin, kuulokkeisiin, levysoittimiin ja tarvikkeisiin sekä ääni- ja videotallenteisiin.

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »