Bimmerparty 2014

Nimi:
Bimmerparty 2014
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.btcf.fi/?page=bimme...
Kaupunki:
Kalajoki

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
^pikkis^
Luotu
25.11.2013

Bimmerparty 2014

Alkaa: perjantai 25.07.2014 klo 12.00
Päättyy: sunnuntai 27.07.2014
Paikka: Kalajoen pienlentokonekenttä
Osoite:
Kaupunki: Kalajoki
Hinta: 20 €

__MIKÄ ON BIMMERPARTY?__

Tapahtuma on suunnattu BMW-henkilöautojen omistajille sekä niistä kiinnostuneille. Perimmäinen idea on kerätä BMW-harrastajat yhteen paikkaan ottamaan mittaa toisistaan erilaisten kilpailujen muodossa, unohtamatta tietenkään illanviettoa ja muuta viihdettä hyvässä seurassa.

Myös muun merkkisten autojen omistajat ovat tervetulleita tapahtumaan. Itse tapahtuma-alue on ns. BMW Parking Only eli muun merkkisellä autolla ei sinne pääse. Muun merkkisille autoille on kuitenkin varattu oma pysäköintitila tapahtuma-alueen vierestä.

Tapahtuman järjestää Bimmer Tuning Club of Finland Ry, lyhyemmin BTCF.

Bimmerparty-tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 2002, alkuvuosinaan nimellä Bimmerfest. Tapahtuma-alueena on jarkuvasti toiminut Kalajoen pienlentokonekenttä (n.130km Oulusta etelään rannikkoa pitkin). Kilpailujen lisäksi mukana on molempina päivinä paljon ohjelmaa niin BMW harrastuksen kuin todellisen festivaalitunnelman ympärillä.

Vuonna 2013 tapahtumassa vieraili yli 4300 kävijää ja noin 1350 BMW-autoa!

BTCF Ry on päättänyt osallistua Uusi Lastensairaala 2017 -projektiin. Jokaisesta vuoden 2014 Bimmerpartyihin myydystä lipusta lahjoitetaan 2 euroa uudelle lastensairaalalle. Helsinkiin rakennettava sairaala korvaa nykyiset Lastenklinikan ja Lastenlinnan tilat.

Lisätietoja Uusi Lastensairaala 2017 -projektista, ja ohjeet oman lahjoituksen tekemiseen, löydät osoitteesta http://uusilastensairaala2017.fi/

Osallistujat (27 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »