Jason Derulo

Nimi:
Jason Derulo
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.lippupalvelu.fi/eve...
Kaupunki:
Helsinki

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
l]nda
Luotu
02.12.2013

Jason Derulo

Alkaa: perjantai 28.02.2014 klo 19
Päättyy: perjantai 28.02.2014
Paikka: The Circus
Osoite: Salomoninkatu 1-3
Kaupunki: Helsinki
Hinta: 39,50 €

Lainattu Lippupalvelun sivuilta;

"Laulajasensaatio Jason Derulo konsertoimaan ensi kertaa Suomeen!

Listaykköseksi ympäri maailman noussut laulajasensaatio Jason Derulo saapuu konsertoimaan Suomeen keväällä. Tämä 24-vuotias haitilais-yhdysvaltalainen tähti esiintyy The Circus -klubilla Helsingissä 28. helmikuuta 2014. Liput konserttiin maksavat alkaen 39,50 euroa, ja ne tulevat myyntiin maanantaina 2. joulukuuta Lippupalvelussa.

Jason Derulon musiikkia on myyty yli 40 miljoonaa kappaletta. Derulon uusin albumi on syyskuussa ilmestynyt Tattoos, jonka megahitti Talk Dirty feat. 2 Chainz on soinut sittemmin taukoamatta klubeilla ja radioissa. Talk Dirty on noussut singlelistojen kärkeen ympäri maailman, ja se pysytteli pitkään muun muassa Britannian singlelistan ykkösenä. Derulon muita hittejä ovat mm. The Other Side, Watcha Say, In My Head, Ridin´Colo, Don´t Wanna Go Home sekä It Girl.

Jason Derulon oli määrä esiintyä Helsingissä jo viime vuonna, mutta tuolloin loppuunmyydyn The Circuksen konsertti jouduttiin perumaan Derulon vakavan loukkaantumisen vuoksi. Derulo loukkasi kiertueen harjoituksissa kaulansa, ja koko kiertue oli pakko peruuttaa.

Jason Derulon keikat ovat ainutlaatuinen yhdistelmä multiplatinaa myyneitä hittejä, vahvaa laulutaitoa ja uskomattomia tanssiliikkeitä. The Circuksessa on luvassa ennen näkemätön show, jossa tullaan kuulemaan kaikki Derulon isoimmat hitit."

Osallistujat (2 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »