Backstreet Boys

Nimi:
Backstreet Boys
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.lippu.fi/Lippuja-ba...
Kaupunki:
Helsinki

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
l]nda
Luotu
02.12.2013

Backstreet Boys

Alkaa: perjantai 07.03.2014 klo 18:30
Päättyy: perjantai 07.03.2014
Paikka: Hartwall Areena
Osoite: -
Kaupunki: Helsinki
Hinta: 49 €

Lainattu Lippupisteen sivuilta;

"Backstreet Boys alkuperäisenä Suomeen maaliskuussa!

Maailman ylivoimaisesti menestynein poikabändi, Backstreet Boys, saapuu Suomeen maaliskuussa alkuperäisviisikkonsa voimin. Ryhmän In A World Like This -kiertue on yksi kevään suurimmista areenakiertueista, ja se saapuu Helsingin Hartwall Areenaan 7. maaliskuuta. Konsertin liput maksavat alkaen 49 euroa, ja ne tulevat myyntiin Lippupisteessä 2. joulukuuta.

Backstreet Boys juhlistaa tänä vuonna 20-vuotista taivaltaan. Vuonna 1993 Floridan Orlandossa perustettu ryhmä on nyt yhdistänyt rivinsä ensimmäistä kertaa lähes kymmeneen vuoteen ja tulevalla kiertueella ovat mukana kaikki ryhmän alkuperäisjäsenet: Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, A. J. McLean ja Kevin Richardson. Muun muassa I Want It That Way, Everybody (Backstreet's Back) ja As Long As You Love Me -jättihiteistään tunnetun poikabändin levyjä on myyty yhteensä yli 130 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Yhtye sai oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle viime huhtikuussa.

In A World Like This -kiertueen julkistuksen yhteydessä Backstreet Boys lähettää faneilleen seuraavat terveiset: ”On huikeaa päästä takaisin Eurooppaan osana maailmankiertuettamme. Edelliset Euroopan-konserttimme New Kids On The Blockin kanssa olivat mahtava kokemus ja yleisön palaute oli mieletöntä! Emme malta odottaa, että pääsemme takaisin vetämään täysin oman show’mme. Erityisen hienoa tästä tekee se, että pääsemme näkemään fanejamme koko alkuperäisen ryhmän voimin. Alkuperäinen Backstreet Boys on täällä taas!”

In A World Like This -kiertue tarjoaa Backstreet Boys -faneille perinteitä kunnioittavan BSB-show’n, joka sisältää myös kokonaan uudenlaisia elementtejä ja on visuaalisilta puitteiltaan huippuluokkaa. Vuosien esiintymiskokemus, kymmenet megahitit ja näyttävä tuotanto antavat odottaa yhtä ensi kevään huikeimmista konserttikokemuksista."

Osallistujat (1 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »