Saaristo Open 2014

Nimi:
Saaristo Open 2014
Kategoria:
Tapahtumat
Kotisivu:
www.saaristo-open.fi/in...
Kaupunki:
Kaarina

Osallistutko tapahtumaan?

Osallistun

Ylläpitäjät

Ylläpitäjät
JassuonBoss
Luotu
03.06.2014

Saaristo Open 2014

Alkaa: perjantai 06.06.2014 klo 16.00
Päättyy: lauantai 07.06.2014
Paikka: Uimarannantie, Kaarina
Osoite: Uimarannantie, Kaarina
Kaupunki: Kaarina
Hinta: 52-75€ €

Esiintyjät

PERJANTAI 6.6.2014

Portit auki 16:00
17:30-18:30 Kotiteollisuus
19:00-20:00 Erin
20:30-21:30 Jukka Poika
22:15-23:15 Kaija Koo
24:00-01:00 Apulanta

LAUANTAI 7.6.2014

Portit auki 15:00
16:00-17:00 J. Karjalainen
17:30-18:30 Lauri Tähkä
19:00-20:00 Scandinavian Music Group
20:30-21:30 Happoradio
22:15-23:15 Klamydia
24:00-01:00 Yö

Mikäli et löydä vastausta täältä, pistä viestiä tulemaan info(at)loudnlive.fi

TAPAHTUMA-ALUE
Kaarinassa juhlitaan jo kuudetta kertaa yhteistä kesänavausta, kun Saaristo Openin festivaalivieraat valtaavat Kuusistonsalmen rannan nurmialueet. Vuonna 2009 tapahtuma järjestettiin 700 Rock –nimellä Kaarinan kaupungin 700-vuotisjuhlien kunniaksi. Vuodesta 2010 lähtien nimenä on ollut Saaristo Open.
Matkaa festivaalialueelle on noin 1 km Kaarinan keskustasta ja noin 8 km Turusta. Lähes koko tapahtuma-alue on suurta nurmikenttää Kuusistonsalmen rannalla.

PÄÄSYLIPUT JA RANNEKKEET
Lippujen hinnat ja ennakkomyyntipisteet löytyvät lipunmyynti-osiosta. Lippuja on saatavissa kaikista Tiketin ja Lippupisteen myyntipisteistä sekä verkkokaupoista. Liput saat helpoten Tiketistä, Lippupisteestä sekä Kaarinan ja Piikkiön yhteispalvelupisteistä.
Ennakkomyyntipisteissä voit maksaa käteisen ja korttien lisäksi myös erilaisilla kulttuuriseteleillä. Maksuna käyvät etusetelit voit tarkistaa kyseisen ennakkomyyntipisteen sivuilta. Portilta lippuja on saatavana ainoastaan pankkikorteilla sekä käteisellä.
Osta lippusi ainoastaan virallisesta myyntipisteestä. Liput tarkistetaan portilla elektronisesti ja kaikenlaiset väärennökset aiheuttavat vain turhaa harmia.
Kaikki liput vaihdetaan portilla rannekkeisiin, joka mahdollistaa tilapäisen poistumisen alueelta. Muistathan pitää hyvää huolta lipusta ja rannekkeesta. Järjestäjä ei korvaa kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ja rannekkeita.

IKÄRAJAT
Tapahtumaan ei ole ikärajaa ( pois lukien anniskelualueet ). Alle 15 –vuotiaat ovat tervetulleita vain vanhempien seurassa. Alle 7-vuotiaat pääsevät festivaalille ilmaiseksi.

ANNISKELUALUEET
Tilavia ravintola-alueita löytyy alueen jokaiselta sivulta. Yli 5000 anniskelupaikkaa takaa jokaiselle täysi-ikäiselle oman reviirinsä nopean palvelun läheisyydestä. Sanomattakin on varmaan selvää, että ravintola-alueet ovat K-18. Varaudu todistamaan ikäsi.
Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kiellettyä.

MYYNTIKOJUT
Saaristo Openin myyntikojualueelta löytyy kaikenlaista tarpeellista hankittavaa. Ruokaa, paitaa, makeisia, jäätelöä, virvokkeita, lävistyksiä...

PANKKIAUTOMAATIT, MAKSAMINEN
Lähimmät käteisautomaatit sijaitsevat Kaarinan keskustassa, noin 1km festivaalialueelta. Suosittelemme varaamaan riittävästi käteistä mukaan, jolloin nopeutat palvelua kassoilla. Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa myös korteilla.

ENSIAPU
Alueella on ensiapupiste, joka päivystää koko tapahtuman ajan.

ESITYSTEN TALTIOIMINEN
Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen ja kaupallinen valokuvaaminen on kiellettyä. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaali muistojen kansioihin kuvaaminen on sallittua. Alueelle saa tuoda myös järjestelmäkameroita. Kamerajalustojen tuominen alueelle on kiellettyä.

LEMMIKKIELÄIMET
Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda eläimiä.

LÖYTÖTAVARAT
Kaikki Saaristo Openin ja Robin In The Park -tapahtumien löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun, josta niitä voi kysellä
Suomen Löytötavarapalvelu
Satakunnantie 17, 20300 TURKU
Puhelinpalvelu 0600 03391 (1,98 €/min+pvm)
Suomen Löytötavarapalvelu on avoinnama-pe 10-18 ja 10-14

TAVARASÄILYTYS JA PYÖRÄNARIKKA
Sisääntuloportin läheisyydessä sijaitsee valvottu tavarasäilytys sekä pyöränarikka. Pyöränarikka maksaa 3 € / polkupyörä ( lukko mukaan ) ja tavarasäilytys 6 €/päivä.

INFOPISTE
Ohjelma-alueella sijaitsevasta infopisteestä löytyy kaikki tieto viikonlopun kulusta.
Kielletyt esineet Saaristo Openissa
Viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi pyydämme tarkistamaan, että mukanasi ei ole listassa mainittuja esineitä. Kiellettyjen esineiden kanssa alueelle pääsy estyy, kunnes olet käynyt tavarasäilytyksessä. Laittomat esineet tullaan takavarikoimaan tarkastuksen yhteydessä.

KIELLETYT ESINEET
alkoholi ja muut päihteeträjähteet, ammukset, ilotulitteetterä- ja ampuma-aseetsateenvarjotlasipullot ja AVATUT muovipullotvideokamerat ja äänityslaitteetkamerajalustateläimettorvet ja muut häiritsevää ääntä pitävät laitteet

SALLITUT ESINEET
avaamattomat ja tyhjät muovipullot, max. koko 0,5 L
valokuvakamerat, myös järjestelmäkamerat
laukut ( jos eivät sisällä kiellettyjä esineitä )
fanikyltit ( ilman kyltin jalkaa )

ESTEETTÖMYYS
Koko tapahtuma-alue on esteetön. Pyörätuolia käyttäville on varattuna käymälätilat infopisteen vieressä. Mikäli vieraamme tarvitsee henkilökohtaista saattajaa, pääsee avustaja ilmaiseksi tapahtumaan. Pyydämme tässä tapauksessa ilmoittautumaan sisääntuloportin läheisyydessä sijaitsevaan PORTTI-INFOON.

Osallistujat (4 kpl)

Katso kaikki osallistujat

Kuvat ja videot

Kukaan ei ole lisännyt kuvia tai videoita tapahtumaan. Lisää kuva tai video »

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »