Lime

Jos ihminen ei koe saavansa arvostusta sellaisena kuin hän on, hän pyrkii tiedostamattaan muokkaamaan itseään sellaiseen suuntaan, että hän saisi arvostusta edes joltain ryhmältä?

Vuosi vuodelta ihmisten odotukset/vaatimukset ovat kasvaneet potentiaalisten kumppaneiden osalta ja saamaan aikaan myös erilaiset uudet identiteetti ilmiöt ovat kasvaneet. Voiko näillä olla joku korrelaatio vai onko se vain pelkkää sattumaa?

Melko usein (huom. Ei aina!) nämä erikoisemmin identifioituvat ihmiset eivät ehkä saisi sitä arvostusta ja kiinnostusta jos he olisivat vain sitä, mitä biologia sanoo. Voisiko siis olla, että ihmiset joko täysin alitajuisesti tai tiedostaen hakeutua johonkin erikoisempaa kategoriaan, jotta he kokevat olevansa arvostettuja ja erityisiä?

Tottakai aina ihmisillä on ollut tarve erottua joukosta erilaisin keinoin, mutta nykyään halutaan jopa keksiä uusia persoona pronomineja joita suurinosa ei osaa edes selittää tai varsinkaan kuulija ei ole välttämättä koskaan kuullutkaan tai pidetään itseä jonain toisena eläimenä.

Voiko siis yksi vaikuttava tekijä olla se arvostuksen kaipuu ja erityiseksi tuntemisen fiilis? Mielummin tuntea kuuluvansa pieneen erityiseen ryhmään kuin olla massan mukana ja jäädä sinne etsimään sitä hyväksyntää.

Tuloksiin pääset tutustumaan äänestettyäsi.