Bonus_Level

Tiedot

Syntymäpäivä:
18.09.1988 (30v)
Kotikunta:
Kirkkonummi
Parisuhde:
Sinkku
Nähty viimeksi:
4 päivää sitten

 

Muita kuvia

Suosikit ja klubit (17)

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

10
Mä en jaksa kyllästyttää teitä sillä, että selittäisin kuinka mahtava ihminen mä olen ja kirjottaisin noin sata positiivista adjektiivia mun nimen perään.
Mä olen aika varma, et ootte nähny se jo noin tuhannessa toisessa profiilissa.

Sanat on halpoja, ja teot puhuu paljon paremmin puolestaan, eks vaan?

Joten, olen mielummin rehellinen ja aloitan huonoista asioista.

Mä olen tosi levoton ihminen, ja aika ajoin tosi hajamielinen, mä pelkään ampiaisia ihan yli kaiken, ja olen todella kriittinen musiikkia kohtaan. Mä itkin kun pikkulapsi kun katoin piin elämän, ja se ei todellakaan ole ainoa elokuva joka sen tunteen on mulle tuottanut, samaistun todella helposti elokuvien hahmoihin.

Mä valvon todella usein hyvin myöhään koska mun työni vähän vaatii sitä, mutta ei niin pahaa ettei hyvääkään, mun mielestä yössä on jotain hyvin kiehtovaa kuitenkin. Pystytkö millään tasolla samaistumaan tähän?

Mä en pidä yhtään ihmisistä jotka on sisäänpäin kääntyneitä ja nille sosiaalisuus on jollain tasolla hiveän utopinen käsite, ihmisistä jolla on pelkkää vihaa ja surua sisällä. Ihmisistä jotka valehtelee ja käyttää hyväkseen toisia.

Mikä pystyy pilaamaan sun päiväs totaalisesti? Mikä taas tuottaa sulle niin paljon iloa, että sun jalat lähtee alta?

Mä arvostan ihmissä sitä hyvin paljon että on elämäniloinen ja jaksaa hymyillä vaikka välillä olisikin vaikeaa. Rakastan huumorintajua, mä tykkään niin paljon nauraa.
Toivottavasti et ihan pienestä loukkaannu ja pidät sarkasmia elämän pienenä suolana. Loput asiat, onkin sitten täysin neuvoteltavissa :)

Jos näet että tultaisiin hyvin juttuun ja haluisit tutustua, niin tee se .
Elämä on ihan liian lyhyt sanalle "mitä jos"

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »