Jax_KiBez

Tiedot

Nimi:
Joni
Syntymäpäivä:
28.12.1989 (30v)
Kotikunta:
Pirkkala
Kotisivu:
Instagram: jax_kibez
Parisuhde:
Seurustelee
Nähty viimeksi:
25 viikkoa sitten

 

Muita kuvia

Suosikit ja klubit (19)

Musiikki

Televisio ja Elokuvat

Katso kaikki (20)

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

10

Hei siellä, tulit katsomaan minua vissiin ohimennen tai ihan mielenkiinnosta.

Heitetään nyt tutustuttamiseen helpotuksia, eli faktoja minusta:

- Aikuinen ja myös lapsenmielinen n. 180cm hauskanpitäjä, tykkään mukavista koti-illoista, nautin vauhdista, kilpailuhenkinen jossain kohtaa myös huono häviäjä. ;)

- Olen luonteeltani hauskaa, humoristista, rentoa ja luotettavaa seuraa. Pidän hauskaa ja minun seurassani on usein hauskaa ja nauramattomuus ei aina ole vaihtoehto. Kierotkin jutut iskee mun naurusuoneen.

- Täysi petrolhead, eli kaikki mitkä sisältää moottorin ovat mun juttu, harrastus ja elämäntapa. Osaan ajaa kovaa ja "holtittomasti" moottoriradalla, kadulla tietenkin lakeja kunnioittaen. ;)

- Elän usein täysillä, siksi olen todella onnellinen kun on syytä olla, näytän sen ja elän sitä. Sit toisaalta kun maailma potkii niin onhan se elämä hetken perseestä. Ei tarkoita kuitenkaan sitä että olisin mitenkään epävakaa, vaan tuppaan elämään elämääni täydellä tunteella, en osaa olla tunteeton ameeba.

- Ajattelen paljon kaikenlaista, usein jopa liikaakin. Analysoin paljon kaikenlaista, pitää aivot toimintakuntoisena kun niitä sitten tarvitaan johonkin tärkeään. :D

- Fiksut elämänarvot, yritän ottaa huomioon toiset ihmiset, osaan olla ikävä kyllä kiltti myös kusipäille, ehkä asiakaspalvelutyön kautta oppinut tämän. Arvostan mielipiteitä, omaan niitä itsekin ja usein myös pidän niistä kiinni.

- Lähes täysin päihteetön, en ole absolutisti mutta en juuri välitä mistään missä on alkoholijuomista. Jos joskus alkoholia otan niin silloin on syy sille, en paremman puuttessa sitä nauti.

- Minulla on ihana rakas koira jonka kanssa kannattaa tulla hyvin toimeen mikäli isännästä tahtoo tykätä, saattaa valloittaa sinutkin.

- Suurimpia kiinnostuksen kohteita ovat pikkujännät jutut elämässä, tv-sarjat, elokuvat, musiikki, moottoriajoneuvot ja moottoriurheilulajit.

Toki on paljon muutakin minussa, joka ajan kanssa sitten selviää, sillä loppuu tila kesken jos yritän koko persoonani tunkea tämmöiseen esittelytekstiin :D

Mutta jos nyt tosiaan tänne asti luit, niin kysy ihmeessä lisää ja pistä vaikka terveiset tulemaan. ;) Jos jutut kohtaa niin olis varmasti aika kiva lähteä mm. kahville, kävelylle, pelaamaan biljardia, frisbeegolfaa tai jotain muuta.

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »


Pelaa ilman rekisteröitymistä ja lunasta 200 ilmaiskierrosta!x