Malyse

Tiedot

Syntymäpäivä:
29.07.1991 (30v)
Kotikunta:
Tampere
Messenger:
Kik löytyy
Parisuhde:
Sinkku
Nähty viimeksi:
7 viikkoa sitten
Uusin blogi:

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

9,7
  Bongauksia 16 kpl

Hei sinä!

Olet ehkäpä mies, meinaat kommentoida tai laittaa viestiä kikissä? Diggaat kun näytän "sihteeriltä"? Kiva. Kuitenkin 90% ajasta nämä keskustelut menevät aikalailla tyyliin "Moi sexy mitä kuuluu? ;) Kiva, no tota laitatko tissikuvia? Ai et. No oot ruma tyhmä horo anyhow en olis halunnutkaan!" Joten siinä, olemme käyneet teoreettisesti jo tämän keskustelun ja säästin juuri molemmat siltä vaivalta, hyvät jatkot sinullekkin! ^_^

 


Ai, ylläoleva teoreettinen keskustelu ei ollutkaan sun juttus ja luet monologiani yhä, noh pari sanaa siis minusta vielä

Olen täällä uusia tuttavuuksia varten.

En kuitenkaan lähde tuntemattomien kanssa kahville. En myöskään ole vailla seuraa niin romanttisessa mielessä kuin sen intiimimmässäkään, urpo.


Usein tutustuttuaan minuun monet otukset ovat yllättyneet siitä, etten vastaa lainkaan ulkoista habitustani. Kappas saakeli, mullahan on persoonallisuus ja tunteet, enkä ole vain kävelevä aivoton tissipari! 

"Kärsin" RBFS:stä aka resting bitch face syndroomasta, näytän helposti "viileän etäiseltä", miten ystäväni ovat sen yrittäneet kauniisti pukea sanoiksi. :D Kuulemma se saa empimään uskaltaako mua lähestyä. Olen kuitenkin varsin ystävällinen herpiderppa naamastani huolimatta. 

Olen introvertti ja itseasiasa sosiaalisilta taidoiltani välillä ameebaan verrattavissa. Suhteeni ihmisiin on vähän ristiriitainen. Noin yleistettynä inhoan ihmisiä ja viihdyn enimmäkseen yksin. Mutta kuitenkin mulla on yllättävän suuri tarve olla sosiaalinen ja pitää yhteyttä ystäviini, lähinnä netin kautta tosin. Olen vähän kuin kissat, saatan lähteä ulos viettämään iltaa ja kohteessa toivonkin vaan olevani taas kotona. X) 

En käy baareissa.. noh ulkonakaan ylipäätään paljoa. En polta, juo, käytä päihteitä tai mitä nykyaikana pidetäänkään hauskana ajanvietteenä. En ole kuitenkaan absolutisti tai nipo noiden suhteen, pari kertaa vuodessa saatan repäistä kalsarikännit vaikkapa keskellä päivää jos siltä tuntuu. 

 


Pidän

-Eläimistä! :3

-Sarjoista/leffoista/animesta

-Musiikista

-Haaveilusta

-Pelaamisesta/dataamisesta

-Lukemisesta

-Teestä

-Uusien taitojen opettelemisesta ja käsitöistä

-Xenomorpheista

-Meikkaamisesta


Vahva meikkaaminen ja tyylini yhdistetään siihen, että yritän näyttää hyvältä miehiä/naisia/muita varten. Ehkä haluan huomiota, mulla on paska itseluottamus, oon ruma ilman, oon feikki? Meh, mulle se on harrastus. Vähän kuin jotkut piirtää paperille, mä vaan maalaan naamaani. Se on rentouttavaa ja saan kaataa luovuuttani siihen. Meikkaan vain ja ainoastaan omaksi ilokseni, koska nautin siitä. Luonnollisia Elovenoja on jo riittävästi, I'd rather be someone's shot of whiskey than everyone's cup of tea.  

 

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »