Melbis

Tiedot

Kotisivu:
instagram.com/#melberoo
Nähty viimeksi:
185 viikkoa sitten

 

Muita kuvia

Suosikit ja klubit (1)

Harrastukset

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

8,4
  Bongauksia 10 kpl

Joo moi vaan rustaampa jotai sontaa tähä aikani kuluks.

Täytin eilen 12, asun yhdessä isäni, äitini, 6 veljeni ja 9 siskoni + mummon ja isomummon ja sedän kaiman kissanhoitajan kanssa. Olen lestadiolainen, vaikka teen syntiä päivittäin koska käyn tietokoneella habbohotellissa jahtaamassa miehiä. Olen kerran myös maistanut alkoholia, ja poltan äidiltä salaa tupakkaa, jos joltain kaverilta joskus jämät saan.

Tylsyys ei kuulu kysymykseenkään, mulla on 1242486898 aktiviteettia päivässä jotka toteutan, joo ja kyllä, olen myös kiireinen, siks pitääkin aina nukkuu muutama tunti vähemmän jos on parempaa tekemistä! Partio, kuviokellunta, vesijuoksu, kroketti, pallojumppa, potkulautailu, leipurikerho ja 17 muuta rakasta harrastustani vaan vie multa kaiken ajan :'( 

Mä en muuten tykkää teistä + 52v lölleröistä jotka haluatte pitää kemuja weppikameran kanssa, menkää omegleen. Ja jos olet vähänkään alle 12v niin mä oon kuitenki jo sen verran vanha jo, että en jaksa kuunnella mitään pienen pojan kokeilunhalun elämäntarinaa. Ja jos mielellään vaikka teillä olis joku/joitain selkeitä kuva itsestänne että kiinnostaa ees vastata kenenkään kommentointiin mitään, jos sulla on 34 kuvaa missä sulla on aurinkolasit tai 24 jotain kuvia rakkaasta toyota corollastasi niin FORGET ABOUT IT. 

Jos nyt sattuu jollain jotain asiaa olemaan ni laittakaahan joka kuvaan ekaks arvostelu se *10* plussal mielellää mut semmost ei valitettavasti tos saa mut pitää ottaa yhteyttä kuvakkeen ylläpitoon jos vaikka harvinaistapauksessa saisin sellasen tohon napsautettavaks. NIIII ja sit tietenki joku kiva lausahdus :) 

xxx - Melbis

 

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »