TOP1503

Tiedot

Syntymäpäivä:
15.03.1985 (36v)
Kotikunta:
Rovaniemi
Messenger:
Ei ole
Skype:
TOP1503
Parisuhde:
Sinkku
Nähty viimeksi:
1 tunti sitten

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

10
Toivoisin löytäväni täältä naisen, joka aito on ja vielä enemmän. Ei tupakoisi ja alkoholia käyttäisi harvoin tai ei ollenkaan. Naisessa arvostan avoimuutta, iloisuutta ja rehellisyyttä. Hyvä englannin kielen taito olisi iso plussa, jotta hän pystyisi olemaan apunani harrastuksessa. Tyttöystävän lisäksi minulle kelpaa yhtä hyvin uudet kaveritkin.

Luonteeltani olen mukava, määrätietoinen, rauhallinen ja rehellinen. Parisuhteessa olisin ehdottomasti yhden naisen mies. Minulle on sanottu, että osaan keskustella syvällisesti monestakin aiheesta. Ja, että minulla on vahvat periaatteet ja mielipiteet. Pidän ruuanlaitosta, ja toisinaan innostun leipomaan. Katson paljon erilaisia elokuvia ja TV-sarjoja. Nautin musiikin kuuntelemisesta ja jonkin verran tulee pelattua videopelejä. Näiden harrastuksien vastapainoksi käyn päivittäin kävelyllä.

Jos kiinnostuit ja arvostaisit kunnollista miestä, toivoisin sinulta aloitekykyä ottaa viestillä rohkeasti yhteyttä. Mikäli otan itse ensin yhteyttä, ja et olisikaan minusta kiinnostunut, niin olisi kohteliasta saada edes jonkinlaisen vastauksen, etten odottaisi sitä monta kuukautta aivan turhaa.

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »