_tirkkis_91

Tiedot

Nimi:
Juho Tirkkonen
Syntymäpäivä:
16.08.1991 (26v)
Kotikunta:
Espoo
Nähty viimeksi:
5 päivää sitten
Uusin blogi:
Vastaile :)

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

-

Tsau!

Espoosta kotosin.8 Vuotta landella asuin,Hämeenkoskella. Amiksen kävin Lahdessa et Lahti on vähän liiankin tuttu mesta siis :D

 

Automekaanikoks siis valmistuin 2010 kesäkuun ekalla viikolla. Duunissa oon Mersun diagnoosimekaanikkona Espoossa Olarin Veholla. Teen siis korkeimmin koulutetun Mercedes-Benz mekaanikon duuniii, supermielenkiintosta on :) 

Tavotteena mul on työskennellä jonain päivänä joko Suomessa tai ulkomailla Autotalon johtajana tai vastaavana. 

Duunissa oon kouluttanut ja opettanut työharjottelijoita, se on niiin yyber palkitsevaa ku pääsee opettaa muita ja jakamaan tietooo. 

 

 

Oon tosi sosiaalinen, tuun monenlaisten ihmistenkanssa loistavasti toimeen. On vaan jotain niin huippua tutustuu uusiin ihmisiin. Siinä on jotain niin hienoo. Must ainakin. 

 

Jos tykkäilet merta, kesää, ilta-auringon ihastelua skumpan ja mansikoiden kera, meren äärellä chillausta, liikuntaa (säbä, fudis, lentis, sulkkis, keilailu, pingis, tennis, lenkkeily, sali, juoksu, hiihto yms.), matkustelua, sosiaalista toimintaa, musiikkia elviksestä kaijakoohon ja airbournesta cheekiin tai vaikkapa Lynyr Skynyrdistä Knife Partyyn, Ilmottaudu ihmeessä : ) 

 

 

IG: juhochristian

 

 

 

 


Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »