dollie

Tiedot

Syntymäpäivä:
11.09.1990 (33v)
Kotikunta:
Helsinki
Kirjautunut:
Kyllä!
Uusin blogi:
Mitä kuuluu?

 

Muita kuvia

Suosikit ja klubit (13)

Ruoka ja Juoma

Elämänkatsomus

Katso kaikki (13)

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

MAAILMALLE OLET VAIN JOKU MUTTA JOLLEKIN OLET KOKO MAAILMA<3


Persoonallisuustyyppisi -Taiteilija - Näkyvän työsi esittäminen monipuoliselle sisäiselle maailmalle.


Olet hiljainen, ystävällinen, herkkä ja lempeä. Elät tässä hetkessä ja nautit kaikesta ympärilläsi tapahtuvasta. Toivot, että sinulla olisi yksityinen tila ja että voisit tehdä asioita omalla tahdillasi. Kuuntelet sydäntäsi ja olet lojaali ihmisille, jotka ovat tärkeitä sinulle. Et pidä ristiriidoista tai yhteenotoista. Et yritä käännyttää muita ajatustesi tai arvojesi kannattajiksi.


ISFP-tyypin julkisuuden henkilö: Lady Gaga, laulaja, muusikko


Introversio I tai ekstroversio E - Saat energiasi siitä, mihin kiinnität huomion.


Sinä olet Introvertti , joka kiinnittää huomiota siihen, miten ulkoisen ympäristön muutokset vaikuttavat omaan itseensä: keskittää psykologiset voimat ja huomion sisäiseen maailmaan ja keskittyy sisäiseen kokemukseen, ajatteluun, ideoihin ja tunteisiin. Haluat mieluummin ajatella itse ja lukea.


Sinusta poikkeavilla ihmisillä on Ekstrovertti taipumus, jokakiinnittää huomiota siihen, mitä vaikutusta itsellä on ulkoiseen maailmaan: keskittää psykologiset voimat ja huomion ulkoiseen maailmaan ja yhteydenpitoon muiden ihmisten kanssa ja pitää muiden tapaamisesta, keskustelusta ja jutustelusta.


Tosiasiallinen S tai Intuitiivinen N - Mitä huomaat enemmän, kun vastaanotat tietoja ja havainnoit ympäröivää maailmaa.


Sinä olet Tosiasiallinen , joka keskittyy yksityiskohtaisiin tietoihin, joita saadaan aistihavainnoilla: asiat, joita voi nähdä, kuulla, haistaa, maistaa ja koskettaa. Huomaat enemmän yksityiskohtia ja kuvauksia. Haluat käyttää ja kehittää niitä taitoja, joita sinulla jo on.


Sinusta poikkeavilla ihmisillä on INtuitiivinen taipumus, jokapitää käsitteellisistä teorioista ja periaatteista Kiinnität huomiota asiakokonaisuuksiin ja muutokseen ja kehitykseen. Kiinnität huomiota inspiraatioon, mielikuvitukseen ja luovuuteen. Pidät vaikutuksesta, analogioista, yhteyksistä, mahdollisuuksista, päättelystä ja ennusteista.


Ajatteleva T tai Tunteva F - Miten teet päätöksiä.


Sinä olet Tunteva , joka asettaa eniten painoa omille ja muiden ihmisten tunteille. Arviointikriteerisi perustuvat arvoihin ja harmoniaan. Olet hyvin sympaattinen, kiltti, ystävällinen ja hienotunteinen. Ajattelet aina, miten käytöksesi vaikuttaa muiden ihmisten tunteisiin.


Sinusta poikkeavilla ihmisillä on Ajatteleva taipumus, jokakiinnittää huomiota asioiden loogisiin suhteisiin. Haluat arvioida ja tehdä päätöksiä objektiivisen analyysin perusteella. Olet järkevä, objektiivinen ja oikeudenmukainen. Sinusta periaatteet ovat tärkeämpiä kuin joustavuus.


Harkitseva J tai Spontaani P - Miten organisoit ja suunnittelet elämääsi.


Sinä olet Spontaani , jokatarvitsee lisätietoja, ennen kuin tekee päätöksen. Joten yrität ymmärtää ja sopeutua. Keskityt prosessiin ja muutat tavoitteita tietojen muuttumisen perusteella. Varaudut aina ennakoimattomiin olosuhteisiin päivittäisessä elämässäsi. Pidät vapaasta elämäntyylistä, mikä tarkoittaa jonkin verran epäjärjestystä.


Sinusta poikkeavilla ihmisillä on Harkitseva taipumus, jokapitää arviointien ja päätösten teosta. Haluat tehdä suunnitelmia ja haluat hallita, ohjata ja edistää tuloksia. Keskityt tehtävän suorittamiseen. Päivittäisissä toimissasi toivot, että elämä on organisoitua, vaiheittaista ja noudatat aikataulua.

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »