jusut

Tiedot

Kotikunta:
Jyväskylä
Messenger:
tuomas80@kanetti.fi
Skype:
jusutt
Nähty viimeksi:
727 viikkoa sitten

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

-

hepon kaa ajelulla

Tagit: minä

Jaa tässä sitä taas ollaan
 
loppu esittely on kirjoitettu näkymättömällä musteella tai sitten sinua on vai kusetettu
 
 
PUUHOROSKOOPPINI
Lehmus osaa käyttää  viehätysvoimaansa ja saa jokaisen pään pyörälle. Hän haaveilee mukavasta elämästä, mutta sillä ei lopultakaan ole hänelle suurta merkitystä. Hän sopeutuu helposti ja jo sänky riittää luomaan kodikkaan tunnelman. Lehmus on rauhallinen, jopa hieman tahdoton, joskus pessimisti. Suru ja alakuloisuus ovat hänen päävihollisiaan, mutta jos hän tapaa sukulaissielun, rakkaus voi palauttaa tasapainon. Lehmus on epävakainen, vaikeaselkoinen ja herkkä imartelulle, mutta ehdottoman sympaattinen. Hänellä on taipumusta tekniikkaan, hän on realistinen kekseliäs ja tarkka havainnoija. Lehmuksella on vahva omanarvontunto. Hän on hyvä kuuntelija ja kunnioittaa läheisiään.
 
kiinalainen horoskooppi 
 
Apina on viihdyttävä, huumorintajuinen kumppani, vapautta rakastava luonne ja verraton ystävä. Hän on yleensä koko ajan äänessä ja hän kekseliäs ja hyvä ratkaisemaan ongelmia. Hän on suvaitsevainen, järkkymätön ja hänellä on luova järjestelykyky. Apina hyväsydäminen, vaikka saattaa joskus vaikuttaa röyhkeältä. Hänen mielestään ei ole mitään pahaa päästellä joskus valkoisia valheita.

Apina on myös utelias ja valmis kokeilemaan kaikkea. Apina antaa helposti periksi mielihaluilleen ja haluaa tehdä asiat tässä ja nyt.
 
eläinradan horoskooppi 
 
Peruskala on humoristinen, narrimainen ja myötätuntoinen mukautuja. Jo varhain hän keksii, että maailmassa selviytyy mainiosti ilman egoa, tuota individualistien toteemia.

Kalat ihmettelee maailman menoa, ja jos se näyttää liian ahdistavalta, hän pakenee mielikuvituksensa siivin aavan meren tuolle puolen. Jos hänellä on onnea ja suojelijoita, hän päätyy tangolaulajaksi, teatteriin tai pyörittämään persoonallista bisnestä.
 
asteekien horoskooppi 
  
Muutoksen tuuli tuo tullessaan uuden vuodenajan ja maa herää vähitellen pitkästä talviunestaan. Keväinen aurinko lämmittää punertavia kalliota ja kuivissa oksissa alkaa näkyä elämää vihreyden muodossa. Kuukauden elementti on vesi sekä ilma ja mineraalit jade, koralli ja turkoosi. Ajankohtaan liitetään kasveista lilja, passionkukka ja piharatamo, joista jälkimmäinen on erityisessä asemassa parantajakasvina sekä puista keltakoivu, leppä ja paju. Kuukauden toteemieläin puuma on notkea kissaeläin, joka liikkuu hämärissä ja öisin saalistaen usein yllättävinkin kääntein. Puuma alias vuoristoleijona on erakkomainen otus, joka hakeutuu muiden kaltaistensa seuraan ainoastaan suvunjatkamismielessä tai nuorena ollessaan vielä riippuvainen emonsa huolenpidosta. Toteemieläimenä puuma opettaa nopeutta, herkkyyttä, hienostuneisuutta, reviirirajoja, vaanimista ja aloitekykyä.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
punk`` 
saa laittaa kommenttii 

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »