juzzai

Tiedot

Nimi:
Juho Lievonen
Kotikunta:
Vantaa
Nähty viimeksi:
1 päivä sitten
Uusin blogi:
;)

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

10
  Bongauksia 3 kpl
ARVOSTELKAA JA BONGATKAA MURUT<333

Olet oma yksilösi, uskollinen ja herkkä. Olet herkkä ja ujo, etkä pidä asioita itsestään selvinä. Tunnet itsesi olevan hyödyksi vain silloin, kun voit olla avuksi toisille. Toiset ihmiset helposti luottavat kaltaisesi ihmisen apuun, joskus jopa niin paljon että he kehittävät itselleen vastuuttoman läheisriippuvuuden sinuun. Ihmistyyppisi uhrautuu helposti, ja vaarana onkin ajautua marttyyriksi. Saatat joutua kamppailemaan sisäisten epäilyksiesi ja pelkojesi kanssa, ennen kuin uskallat ilmaista henkilökohtaiset halusi ja tarpeesi. Olet konservatiivi, jolle työ on elämä. Teet töitä ahkerasti niin työpaikalla kuin kotonasi. Tarjoat apuasi anteliaasti, ja usein kulissien takana. Uudet ideat, muutokset ja epävarmuus ärsyttävät sinua. Haluat muuttumattoman, hyvin järjestetyn ja aikataulutetun elämän, vaikka se tarkoittaisi sitä että joku toinen tekee aikataulusi ja ohjaa elämääsi. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit auttaa ihmisiä: palvelutyö, opetus, vapaaehtoistyö, hoitotyö. Olet onnellisimmillasi kun voit käsitellä yksityiskohtia ja suorittaa rutiineja, varsinkin jos voit tehdä niitä ihmisten parissa.


Olet erittäin itsenäinen. Olet hyvin pitkälti oma herrasi. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettet nauttisi parisuhteistasi. Nautit omilla ehdoillasi. Et halua liian kiinteitä tunnesiteitä, ja sitouduttuasi opit tasa-arvoista kumppanuutta. Olet oikein hauska matkaseuralainen ja erittäin seksikäs partneri silloin, kun olet sillä tuulella.


Olet avosydäminen ja seikkailunhaluinen luonne. Ikuinen optimistisuus on osa sinua. Olet aina toiveikas ja luotat vahvasti tulevaisuuteen. Siksi saatat odottaa tyynen rauhallisena, että oikea kumppani osuu kohdalleen, vaikka olisit juuri tehnyt tyypillisen hyppysi tuntemattomaan ja loikannut pahasti harhaan. Olet aina valmis riskinottoihin ja uhkapeliin. Jos yrityksesi ei onnistu, sinnikkäänä siirryt tekemään jotain muuta.

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »