screamforandy

Tiedot

Syntymäpäivä:
16.07.1992 (30v)
Kotikunta:
Kouvola
Parisuhde:
Sinkku
Nähty viimeksi:
149 viikkoa sitten
Uusin blogi:
just some stupid poetry

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

6,3

Hei teille! Nyt kun kerran eksyitte tänne, niin kommenttia saa heittää, se on jopa ihan suotavaa. En pure. Tässä muutama fakta itsestäni, jotka olis hyvä lukea ennenku tekee hätiköityjä päätöksiä: Pidän musiikista, joka on itseasiassa henkireikäni. Tunteeni purkaan parhaiten laulamalla, kirjoittamalla tai piirtämällä. Olen ujo, joten ottakaa iisisti kanssani. En voi sietää ihmisiä, jotka esittävät jotain muuta, kuin oikeasti ovat. Olen saanut tarpeekseni selkäänpuukottajista ja valehtelijoista.
Kiinnitän ensiksi ihmisissä huomiota silmiin ja luonteeseen, joten olkaa kilttejä ja näyttäkää mulle silmänne :D En aina ajattele sanomisiani, joten pyydän anteeksi jo etukäteen. Enkä syty kommenteista tyyliin "hyvät tissit".
Tuossa taisikin sitten jo olla muutama homma :) Saa tutustua, en syö teitä elävältä :) Ai niin joo. Kuvattomien on sitte turha yrittää lähettää niitä kaveripyyntöjä, koska hylkään ne automaattisesti. Ps. Luovempaakin aloituskommenttia kuin "moi" saa heittää aivan vapaasti. Se on erittäin suotavaa.

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »