-Kumi-

Monet jalat

Monet realistiset jalat ovat pultattuina maahan. Odottelemassa ihmettä. Niin samanlaisina toisiaan odottelemassa. Ovat vain erimaailmoihin syntyneet ja siksi eivät koskaan ehkä tapaa toisiaan. Ehkä joskus saattavat jopa nähdä toisensa. Tietämättä toisistaan, vaikkakin vetoa toisiinsa tuntien. Siltikin ovat niin eri maailmoissa. Monesti kuitenkin niin lähekkäin. Ehkäpä vain yhden seinän erottamina toisistaan. Joskus jopa toistensa ääniä kuunnellen. Siltikin ovat niin kaukana toisistaan.

Kommentoi   Torstai 14. toukokuuta 2009 13:08

Väsyttääkö? Tieteellinen uni

Väsyttääkö? Mitä luulet, mikä olisi kovasana tieteellisin sanoin? No muutama tunti 180 asteen kulmassa puolipehmeällä alustalla ja luksien määrän silmistä 0:laan pudottaminen auttaa tai ainakin helpottaa kummasti. Tällöin elimistösi saa käsitellä sekä työstää valvetilasi tuotoksia ja valmistautua uuteen valvetilan jaksoon. Lisäksi elimistösi saa rauhassa taistella ulkoisia hyökkääjiä vastaan, valvetilan toimien häiritsemättä. Tämä on hyväksi todettu fakta ainakin Homosapiens lajilla vähentää väsymystä ja kiputiloja. Ihanteellisinta olisi, jos uni saisi jatkua muutamia tunteja ja saisit herätä juuri silloin, kun se parhaiten unirytmiisi sopisi. Joo ja nyt tietysti joku rääkäisee, että voihan sitä nukkua istuallaankin. Joo totta, mutta mietippä vaan kuinka jäykkä olet vaikkapa tuolista herätessäsi.

Kommentoi   Torstai 07. toukokuuta 2009 01:53

Valtiovierailu

Onko kukaan koskaan miettinyt, että jokainen meistä on ehkä tehnyt yksityisen valtiovierailun. Useammankin. Sinne me lähes joka kerta menemme valtiollisella kyydillä hiekkatietä sillan ylittäen. Menemme siis saarivaltakuntaan. Saavumme sinne lähes joka vuorokausi. Juu-u ihan kuninkaan kestittäväksi. Tutustumme myös usein tämän valtakunnan luontoon, kansalaisiin ja eläimistöönkin. Petojakin tervehdimme silloin tällöin tällöin. Mitä ettekö usko vai? No totta se on. Kaikkihan me käymme silloin tällöin Höyhensaaraarten valtakunnassa. Kuningas Nukkumatin kestittävinä. Siis hyvää yötä ja kauniita unia kaikille.

Kommentoi   Torstai 07. toukokuuta 2009 01:14

Sadesää on...

Sadesää on paras sää, koska ihmiset pukevat silloin päällensä paljon kumia ja vinyyliä. Siksi siis sadesää on paras sää.

Kommentoi   Tiistai 05. toukokuuta 2009 22:59

Aivo

Koulutuksessa taas vaihteeksi. Saatiinpahan aimo annos tietoa aivovammasta. Ompahan vaan monimutkainen juttu, mitä kaikkea siihen liittyy. Väsy on vähän. Oli pitkä päivä joo... Mutta tyytyväinen olen päivän antiin

Kommentoi   Tiistai 05. toukokuuta 2009 22:31

Skenessä

Tämähän tää mua taas vaivas eilen Dark Sidesa. Siis se että ei tunne viel' oikein ketään. Vaikka olenkin tälläinen vanhempi fetishtyylin gootti, ni on tullu aijemmin tullu enemmän käytyä sm/fetish bileissä. Olen siis aika uusi skenessä täällä. Nytkin mietin menenkö 15 päivä SMFR:n vaiko Synapsian bileisiin, kun osuvat päälekkäin. Jos ois joku ihana goottineitokainen jonka kanssa vois lähteä ulos niin ois vastaus selvä. Muussa tapauksessa taitaa SMFR viedä hienoisen voiton. Sinnekkin ois muuten avecin paikka avoimena. Muutoin kun nyt ihmettelette miksi mä olen uusi skenessä täällä, niin kerrottakoon seuraavaa Olen pari vuotta sitten 07 pistänyt elämäni aivan uusiksi. Ammattini, asumismuoto ja asuinpaikkakunta kaikki ovat uusia. Joku voi laskea et muutos oli jo 04, mutta ei silloin en tiennut muuttuuko mikään. Tuo minun nikki kuvaa mun toista eli sitä fetish puoltani, mutta oiskohan kellään mua paremmin kuvaavaa nikkiä. Sellaista joka kertoisi molemmista puolistani. Tota toi surullinen kuvaa ehkä parhaiten mun tuntoja tällä hetkellä, vaikkei sekään ole hyvä kuvaus

Kommentoi   Sunnuntai 03. toukokuuta 2009 23:28