C4RRi

Aika vierii, mä tuun perässä.

Aika todella vierii ja mä tulen perässä. Tasan kaksi viikkoa siitä ku erottiin. Ei siitä nyt niin kauaa voi olla. Muka kolme viikkoa siitä ku tapasin Aleksin. Eihän me nyt olla edes erottu. Jossain mun sisällä mä tunnen vieläkin sen, että mä olen tyttöystävä, mä olen täydellinen Jannelle ja Janne on täydellinen mulle. Sitte mä muistan, että ei. Minä en olekaan täydellinen, vain Janne on. Kyyneleet tulvivat mun silmiin jo heti kun mietin kirjoittavani tänne. Missä mä menen? En missään. Mä en tunne enää oikeastaan mitään. Alkoholin kanssa mä pääsen eteenpäin. Joka sunnuntai on tullut sellainen valaistuminen. Mä tajuan, että hei, en mä oo ollu Jannen kanssa koko viikonloppuna. Muistan että ollaan erottu. Se kirpasee joka kerta niin helvetisti, että tekis mieli oksentaa.
Välillä mä olen niin väsynyt, että mä haluaisin kuolla kokonaan. Joskus tunnen itseni niin yksinäiseksi, että haluaisin kuolla. Ja joka päivä mä tunnen itseni niin saamarin säälittäväksi paskaksi, että haluaisin kuolla. Eihän mussa oo enää mitään. Mä en oo ees vanhemmilleni enää mitään. Niille mä nykyisin olen se kamala lapsi joka syntyi ja josta pitäis nyt huolehtia, mutta ei tee mieli ku se on tollanen.
Tällä menolla mä en selviä tästä. En ikinä.


KUNNON VUODATUS. NÄISTÄ MÄ PIDÄN.

4 kommenttia   Sunnuntai 07. lokakuuta 2007 18:35

Kun kirkkaalta taivaalta sataa vettä.

Niinku eräs kappale sanoo "..kaipasin sinua tänään, kaipasin enemmän kuin koskaan". Se on se tunne mikä mulla on nyt. Ikävä. Mieli tekis riehua oikeen olantakaa, mut miksi? Ei se mitään auta, ei se tuo ketään takaisin. Ei ainakaan sitä ihmistä jota mä rakastan. Paskaa kyllä. Kehtaan vielä valittaa, ku oli ihan oma syy. MUHAHAHHA! Oon ilkeä ihminen, enkä sille mitää voi.
Elämässä on päästävä eteenpäin. Se on pakko. Tuntuu vaa siltä et on hirvee alamäki. (antaa mennä ku on alamäki)
Baariin vaan ja uutta miestä kehiin, leikin vaikka niin että edellisestä miehestä ei ollut mihinkään, vaikka se onkin täyttä potastaa.

Mitä ihmettä mä tänne ees kirjotan. Näkemiin. <3

1 kommentti   Maanantai 01. lokakuuta 2007 18:52

:(

Siitä sen saa. Mut vois ihmiset sentään käyttäytyä, vaikka oonki tällänen lortto :DD

Kommentoi   Lauantai 29. syyskuuta 2007 20:39