Iancu*

Tietoa Tatuoinneista

Mihin tatuointi pitäisi sijoittaa?

Tatuoinnin paikalla on huomattavasti suurempi merkitys kuin monet luulevat. Jos tatuointia ei ole sijoitettu oikeaan kohtaan, se ei näytä niin hyvältä, johtuen ihon epätasaisuudesta. Tatuointi kannattaa valita kohteen mukaan ja sovittaa se siten että se myötäilee kehon omia muotoja.

Kuinka saan tatuointini pysymään uuden näköisenä?

Paras tapa pitää tatuointi uuden näköisenä on noudattaa hoito-ohjetta jonka saat tatuoijaltasi. Tatuoinnin altistaminen auringonvalolle ei ole suositeltavaa. Normaali ihosta huolehtiminen auttaa. Jos et pidä huolta ihostasi, saattaa sen ensimmäinen kerros tummua ja näin tehdä tatuoinnista haaleamman näköisen. vesipohjaiset kosteusvoiteet ja oikea ruokavalio ovat suositeltavia.

Kuinka paljon tatuointi maksaa?

Tatuointien hinnat lähtevät yleensä kuudestakymmenestä eurosta ylöspäin. Pienen tatuoinnin saa jo 60-100 eurolla, keskikokoisen 100-200 eurolla ja suuremmat siitä ylöspäin. Tatuointien tekemiseen liittyy paljon sellaista työtä mitä asiakas ei näe. Esimerkiksi tilojen jatkuva desinfiointi, neulojen valmistaminen, välineiden puhdistus, sterilisointi, suunnittelu ja paljon muuta.

Edullinen tatuointi saattaa pitemmällä ajalla maksaa satoja euroja. Jos joudut poistattamaan tai peittämään tatuoinnin, se tulee maksamaan moninkertaisesti niihin kustannuksiin nähden mitä sen teettäminen ammattilaisella olisi alunperin tullut maksamaan, sitäpaitsi kuka haluaisi esitellä tatuointia joka näyttää 5-vuotiaan tekemältä.

Miksi juopuneelle ei tehdä tatuointia/lävistystä?

Alkoholi ohentaa verta. Jo kahden ravintola-annoksen jälkeen tatuoinnista alkaa vuotaa niin paljon enemmän verta että se tuo väriä ulos ihon alta, ja näin ollen heikentää tatuoinnin laatua. Siksi toisekseen juopuneena otettu tatuointi/lävistys ei välttämättä olekaan seuraavana päivänä niin hyvä ajatus.

Kuinka valmistaudun tatuoinnin ottamiseen?

Nuku hyvin edellisenä yönä. Älä nauti alkoholia 24 tuntiin ennen tatuoinnin ottamista. Syö jotakin n.tuntia ennen tatuoinnin ottamista verensokeritasapainon turvaamiseksi. Pukeudu vaatteisiin jotka eivät ole tiukat tulevan tatuoinnin alueelta. Hanki apteekista hoitorasva valmiiksi (helosan, Bebanthen).

Mitä tatuointiväri on?

Eri valmistajien tatuointiväreissä on huomattavankin suuria eroja. Jos olet esimerkiksi allerginen metalleille, saatat saada huonolaatuisesta tatuointiväristä allergisen reaktion ja pahimmassa tapauksessa tatuointi joudutaan poistamaan. Toisaalta huonolaatuiset värit saattavat haalistua hyvinkin nopeasti.

Art Line Tattoo:n kaikki tatuointivärit ovat allergiatestattuja ja hyväksyttyjä tatuointikäyttöön. Värimme sisältävät glyseriiniä, alkoholia, vettä sekä Ci-hyväksyttyä väripigmenttiä.

Kommentoi   Torstai 16. huhtikuuta 2009 13:11

Hyvä & Paha

elämässä pitää hyväksyä sekä hyvä että paha. Pahuutta ei voi kieltää tai selittää pois. Se on kohdattava niin ihmissuhteissa, elämänkohtaloissa kuin omassa itsessään.

Kolme pahaa, jotka tulevat väistämättä vastaan meitä jokaista, ovat tuhoaminen, hylkääminen ja hyväksikäyttö. Tuhoaminen kohdistuu ihmisen persoonaan, hänen herkkyyteensä. Hyväksikäyttö on toisen välineellistämistä. Hylkäämisessä ei oteta toista vastaan, vaan käännetään selkä tai lähdetään pois.

Paha rikkoo meitä, mutta vaikka siitä ei päästä kokonaan eroon, sen voi tunnistaa ja sen vaikutusta voi rajoittaa ja korjata.

Paha pitää ymmärtää todeksi, kipu käydä läpi ja etsiä tietä eteenpäin. Pahan korjaamista on asioista sopiminen, anteeksipyytäminen ja antaminen.

Mitä enemmän voimme jakaa sitä, mikä meissä on haavoittunutta ja rikkinäistä, sitä enemmän tunnemme itsemme myös ihmisenä hyväksytyksi. Esimerkiksi parisuhteessa aitoon keskinäiseen jakamiseen ja huolten kantamiseen sisältyy oman ja toisen varjon tunnustaminen. Samoin lasten kasvatuksessa tarvitaan realismia.

Hyvä ei ole vain meissä olevan pahuuden jälkien korjaamista. Hyvä on aktiivinen voima.

Hyvä on luomista, jakamista ja liittymistä. Se on kykyä olla läsnä ja antaa itsestään. Hyvään liittyy vastavuoroisuutta ja liittymistä johonkin itseä suurempaan. Hyvä on jonkun puolesta taistelemista ja päämäärien asettamista. Hyvä on lahjan saamista ja turvapaikkojen löytämistä rikkinäisyyden keskellä

Kommentoi   Tiistai 03. helmikuuta 2009 20:49