Inusa

Banaanisuklaa muffinsseja <3

Aattelin tehä, ku netistä löyty hyvä ohje. MUTTA. Oon laihiksella, niin kuka ne sitte syö? :D Kai mie voin yhen syyä.. Pittää sitte huomena käyä toooooosi pitkä lenkki.

Me saatetaan muuttaa tässä lähiaikoina tuohon 200m päähän. Pitkä muuttomatka :D Isosisko muuttaa pois omasta kämpästään niin aateltiin, että muutetaan siihen, ku siinä on parveke, son isompi kämppä ja enemmän säilytystilaa. Eikä paista aurinko koko aikaa sisälle. On se paljon hienompiki ku tämä meijän nykynen. Ja siinä ois vuokraki vaan 15e kalliimpi.

Viikonlopuksi kottiin isosiskon kans. Pittäähän sitä välillä käyä porukoita, pikkusiskoa ja koirulia moikkaamassa. Sitte pitäs värjätä hiuksetki.

Ens viikolla pittää sitte hakia työharjottelupaikkaa. Jei.

1 kommentti   Torstai 19. huhtikuuta 2007 14:32

Kirpparilla.

Käytiin kirpparilla ja ostin housut (2e), bilepaijan (4e) ja mustan neuletakin (4,5e). Poikaystävä osti taulun, jei.

Kerranki löyty semmonen paita, johon pitää melkeen tunkea tissit :D Siis meinaan tota bilepaitaa. Yleensä nuo "tissipaijat" on semmosia, että se tissiosa roikkuu mulla navassa. Pittää vissiin ostaa jotku kunnon täyterintsikat. Hmph.

Pitäs tiskata ja siivota. Siivosin viimeks pari päivää sitte ja taas paskasta. Prkl. Tämmöstä se on ku kaks sottapyttyä asuu saman katon alla =/

Komeemman puoliskon pitäs ehkä vihdoin ja viimein ostaa mulle JOULUlahja :D vähän myöhässä kenties?

Kommentoi   Perjantai 13. huhtikuuta 2007 15:13

Tapahtumarikas pääsiäinen.

Elikkäs lähettiin Aksun kans perjantaina möksälle päin. Eli son Leviltä 25km. Oltiin mökillä joskus puol seiskan aikaan. Sielä oli jo äiskä, iskä, pikkusisko, isosisko ja isosiskon hellu. Ja tietty Leika-hauveliini. Syötiin, jutusteltiin, katteltiin Idolsia ja laitettiin itteämme valmiiksi iltaa varten. Mie, aksu, isosisko+hellu, äiskä ja iskä lähettiin joskus puol yhentoista aikaan isosiskon hellun bemukalla Leville. Porukat mänt tansseihin ja me muut mentiin Areenalle. Poets Of The Fall oli esiintymässä. Sain kuviaki, pittää kattoa tuliko hyviä. Tultiin joskus puol kolmen aikaan takas möksälle.

Lauantaina meinattiin sitte lähtee Aksun kans Leville mäkeen. Ei sitte mentykkään, ko kauhia tuuli ja iltapäivällä tuli vielä sitte kunnon lumipyryki. Alettiin sitte meijän mökin pikkutietä putsaan lumesta, ku siihen oli satanu kauhiat määrät lunta. Hädin tuskin autolla pääs körötteleen siitä. Otettiin lumikola ja lapio ja huhkittiin hiki hatussa ainaki puol tuntia ja päästiin sen tien puoleen väliin. Kattelin sitte siinä, että traktori lähestyy uhkaavasti lumilingon kans :D Juostiin alta pois ja rattori veti sen tien puhtaaksi alle minuutissa. Otti vähän pattiin :D

Porukat laitteli siinä sitte saunaa lämpiämään ja kattelivat samalla, että kylläpäs tuola kauhiasta pyryttää ulkona lunta naapurin puolella. Päätettiin aksun kans käyä leviltä hakeen saunajuomista ja vähän muuta purtavaa. Mentiin autoon ja yritettiin päästä pihasta pois. Se piha oli aivan jäässä. Aksu aatteli, että käsijarru oli juuttunu kii. Menin sitte ulos katteleen niin takarengas oli menny puhki. Ja eiku sitä vaihtamaan. Saatiin vaihettua ja lähettiin. Päästiin mökkitieltä pois ja päästiin naapurin viereen niin katottiin että jahas naapuritalo palaa :D Soitin äiskälle ja sanoin, ettei se ollu mikään lumipyry joka naapurista tuli vaan savua. Sielä oli ulkorakennus jo ilmiliekeissä. Ennen ku päästiin Leville niin siinä pikkusoratiellä (joka on aivan hillittömän pomppunen) tuli vastaan kaks paloautoa.

Ku tultiin leviltä poies päin, niin meijät ohitti erittäin niukasti Lapin Kansan Fordi. Meinas lähtiä sivupeili fordin mukkaan. Tais olla lapinkansan reportterilla hoppu palopaikalle. Ajeltiin mökille päin ja päästiin sen palavan talon luo. Ei päästy ohitte, ku tiellä oli viis paloautoa. Jouvuttiin ootteleen about puol tuntia. Olihan siittä ulkorakennuksesta vielä ovenkarmit ja piippu paikallaan. Ihan perusteellisesti oli palanu kyllä.

Kommentoi   Sunnuntai 08. huhtikuuta 2007 20:56

Nyt naurattaa :D

Saimpas maailman parhaimmat naurut heti aamusta ku pääsin Kuvakkeeseen :D Haha.

Kuvake suosittelee Inusan skiniä. Jei. Eipähän ainakaan tarvinu hommata kultajäsenyyttä (en ois hommannukkaan) rahalla.

Huomena tai perjantaina komeemman puoliskon kans Leville tai oikeestaan Tepastoon. Mein sukukylä, joka on n. 25km Leviltä jonnekkipäi. Sielon meijän iso mökki (kakskerroksinen talo, joka on perintöä). Perjantaina pittää sitte vissiin käyä Areenalla kuuntelemassa ja kattomassa Poets Of The Fallia. Tiedossa mm. kelkkailua, pilkkimistä ja ehkä lautailua jos jaksaa kaivaa snoukan pois rojujen seasta. Ossaakohan sitä enää ees snoukata? :D

Tylsää!

Tänään on sitte siivouspäivä :)

Kommentoi   Keskiviikko 04. huhtikuuta 2007 10:45

Nyt himottais ottaa lävistys.

Jep. Himottas ottaa Smiley. Eli tohon ylähuulen jänteeseen. Himottas niin pirusti! Tosiaan eihän mulla oo ees korvissa minkäännäkösiä reikiä koruille eikä sen puoleen muuallakaan. Mutta smiley himottas.

Sattuukohan se?

Sain muuten anopilta kolme kukkaa :D tai semmosia vihreitä rehuja. Oon kastellu niitä ja höpötelly niille joka päivä <3 Yritän olla tappamatta. Parhaani mukaan.

Puol tuntii, nii pääsee nukkuun. Komeempi puolisko tulee töistä sillon.

Pyry-vaavi on niin ylisöpö!

Käytiin eilen komeemman puoliskon kans poroaijalla. Appiukkeli on poromies. Sielä oli pikkunen porovauva <3 Awwww.

Kommentoi   Maanantai 02. huhtikuuta 2007 23:33

Joku vähän pillastu :D

Joku kuiskasi: kelpaisko iso kikkeli?

Sanoin: Kelpais joo.

Joku kuiskasi: missäs tyttö asuu?

Sanoin: pohjosessa :D mutta sori, saan sitä isoa munaa jos vaan hyppään tohon sänkyyn miehen viereen.

Joku kuiskasi: enpä usko.. sun jätkäs näyttää silt et sil on olematon, mun kaa sä et tulis katuu,,, saisit elämäs panon. voisin heittää sun jätkän seinää... joten mee sä aan imee halkirevittyä vuohenkyrpää vitun huora

Ei sitä nyt hernettä tarvii nenuun laittaa, jos ei saa kuvakkeessa, niisk :D
Hahahahahahha!!!

6 kommenttia   Lauantai 31. maaliskuuta 2007 10:00

Tahtoo Digijärkkärin.

Tahtoo tahtoo!

Mistä sais halvalla ja hyvän? Halpa tarkoittaa tässä elämäntilanteessa alle 100 euroo :D no, mut kuhan ei oo yli 500 euroo.

Ja sitte tahon kisulin. Ja siivoojan tänne huusholliin, ku ei jaksa tiskata/siivota. Ja tuo komeempi puoliskoki on niin laiska! Sotkee vaan, muttei koskaan siivoa.

Tahtoo äkkiä että tulleepi kesäkuun 9. pvä. Synttärit, jei.<3

4 kommenttia   Keskiviikko 28. maaliskuuta 2007 14:56

Kiva päivä.

Oltiin äiskän kans shoppailees. Se soitti mulle joskus 10.50 ja kysy, että voiks tulla käymään. Häh, mitä, hoo, äiskä on rollossa??? Kämppä on ku kaatopaikka. Poikaystävä vielä boksereissa. Joo, tuu vaan äiti <3 Äkkiä suihkuun, hiukset kuiviksi, meikit naamaan ja vaatteet päälle. Äiskä pimpotti ovikelloa just ku olin saamassa farkkuja jalkaan. Kello oli tuolloin 11.10. Aattele. Moon naisihminen. Mie kävin suihkussa, kuivasin hiukset, meikkasin ja laitoin vaatteet päälle ja kaikki tuo 20 minuutissa :D Huippusuoritus.

Sitte lähettiinki Prismaan. Otettiin kauheen iso ostoskärri. Katteltiin mulle verhoja, leivänpaahinta, äitille takkia. lopulta ostettiin mulle vaan sukat :D Sitte mentiin Jyskiin ja pengottiin verhovalikoimaa 40min. Ei löyvetty mithän. Sitte Cittariin. Kärrit täyteen ruokaa, leivänpaahin, mulle aurinkolasit sun muuta. Äiskän kans on aina ihanaa käyä shoppailees, ku se ostaa vaikka mitä. Hyihyi. Kohta tullee omantunnontuskia.. =/

Miks muuten nykyajan aurinkolasit on niin hirveen isoja? Tuntuu, että koko naama peittyy :D Tyhmää muotia.

Onkohan nytte joku -87 syntyneitten vauvabuumi? Ku tuntuu, että kauheesti mun ikäsiä oottaa lasta. Tässähän tuntee ittensä kohta ikälopuksi =/

Mie tahon kissan! Mistä löytää kissoja halvalla?

Komeempi puoliskoni pääsee töistä 9h päästä. Mitäs sitä tekis sen aikaa..

Mmmmm, rahkaa.

Kommentoi   Tiistai 27. maaliskuuta 2007 14:44

Musta tulee huomena rallitoimitsija :D

Niih. Rallitoimitsija tosiaanki. :D Poikakaverin kaveri haki vapaaehtosia, niin pitihän se suostua. Jotaki tekemistä lauantainaki (ja ilmaset viinat illalla tottakai) :D Eilen oli koulutus siihen hommaan. Ollaan neljän hengen voimin Stop-paikalla. Mitähän siittäki tullee x) Ne on siis Suopunkirallit Rovaniemellä.

Tännään pitäs värjätä tuon komeemman puoliskon hiukset sinimustiksi. Toivottavasti nyt onnistuis vähän paremmin, ku viimeks meni hippasen mönkään..

Moon tässä pitkään jo miettiny vauvojen nimiä. (Varmaan johtuu siittä, ku veljenpojalla oli vasta ristiäiset.) Miten joku voi laittaa pienen suloisen poikalapsen nimeksi vaikkapas Yrjö? Semmonen maailman sulosin vauva, jonka nimi on Yrjö. "Aaaawww, mitäs meijän pieni Yrjö tietää." Tai joku Pertti. Pikku-pertti. Tai Kyösti, Pentti.
Tai tyttövauvan nimeksi esim. Ritva (anteeksi äiskä <3). Kyllä tommoset nimet soppii jollekki viiskymppiselle, mutta 2kk ikäselle söpöliinille? Hyh.

No. Joku tykkää.

3 kommenttia   Perjantai 23. maaliskuuta 2007 12:51

Kone vittuilee =/

Ärsyttävä tietsikka. Pitää surffailla vikasietotilassa :D Ainaki näkee mitä kirjottaa/kattelee ku resoluutio on hieman korkea :D epätoivosta ehkäpä? Ei pysy muuten kone käynnissä. Sama homma ku kerran ennenki. Rasittavaa ku laittaa koneen normaaliin tilaan, niin se käynnistyy ittestään uuelleen jo minuutin päästä. Ja taas pysyy minuutin päällä ja käynnistyy uuelleen jnejne. Pikasurffausta. Ettei vaan nettiriippuvuus iskis :D Phah, iskeny jo kauan sitte ja nyt on kauheet vierotusoireet =/

2 kommenttia   Sunnuntai 18. maaliskuuta 2007 11:04