Kainan

seksikästä

1. Suutelisitko minua?
2. Nukkuisitko kanssani sängyssä vaiko sohvalla?
3. Nukkuisitko päällä, alla, vieressä vai sohvalla?
4. Nukkuisimmeko yön vai valvoisimmeko?
5. Millä tavalla valvottaisit minua?
6. JOS minulla olisi kylmä niin saisitko minut lämpiämään?
7. Kerro paras ulkonäöllinen ja henkinen piirteeni/luonteenpiirre(jos sellaisen tiedät)?
8. Mistä pidät minussa?
9. Kuvaile minua useammalla kuin yhdellä sanalla.
10. Pidätkö minusta?
11. Voisitko kuvitella seurustelevasi kanssani?
12. Jos niin miksi?
13. Panisitko minua?
14. Rakastelisitko minun kanssani ?
15. Pistätkö tämän omaan blogiisi, että voin halutessasi vastata sinulle?

3 kommenttia   Maanantai 23. tammikuuta 2012 12:32

jep

Sinkku tai et, kaikki kopioi.
1. PUSU VAI KIELARI ?
2. 1 HALI VAI 100000000 ?
3. MEILLE VAI TEILLE ?
4. SÖPÖ VAI RUMA ?
5. DOKAA VAI SHOPPAILEE ?
6. VIEREKKÄIN VAI PÄÄLLEKKÄIN ?
7. HUVIPUISTOON VAI LAIVALLE ?
8. LÄMPÖSEEN VAI KYLMÄÄN ?
9. LISÄÄTKÖ TÄN BLOGIIS ETTÄ VOIN VASTATA

Kommentoi   Perjantai 30. joulukuuta 2011 03:10

PELKO

Syksyisten tapahtumien jälkeen olen huomannut että olen ruvennut eristäytymään, kotona vaan menee kaikki ajat. Pelkotilat ja ahdistuneisuus on astunut aivojeni joka sopukkaan. En enää uskalla liikkua missään tiedän sen itsekkin että jos tämä pahenee niin mun pitää hakea apua ja mä ite meinaan hakea apua jos se sit vaatii osastohoitoa niin se sit vaatii, mun ruokahalu on edelleen kadoksissa ollut jo monen vuoden ajan syynä siihen on yhdet masennuslääkkeet joiden piti pitää minut kasassa mutta sitten kävikin niin että mä parannuin mutta näläntunnetta en enää tuntenut enkä tunne itsenäni kylläiseksi. Mun on pitänyt opetella syämään kellonajan mukaan ja nyt sekin on mennyt niin että saattaa olla päiviä jolloin en syö mitään ja toisinaan muistan syödä jotain.
Tänään olen tuntenut itseni todella surulliseksi ja jotenkin on vain sellainen olo että ei mikään jaksa innostaa siivoaminenkin tuntuu jotekin helvetin rankalta.. Mut ei mulla muuta

2 kommenttia   Maanantai 19. joulukuuta 2011 03:56

mikä on vikana

Jos mä käyn kattomassa mielenkiintoisen ihmisen kuvia ja kommentoin että ootpa nätti tai oletpa komea niin kohta tulee tieto olet henkilön ingore listalla vaikka minusta tuntuu sille että kehuin ihmistä ja harvoin minulta tulee kehuja.
Onko asia niin että kun homo kommentoi miehille niin se tarkoittaa että yritän iskeä kyseistä henkilöä, hei anteeks vaan asia ei ole todellakaan niin jospa teidän oma itsetunto on niin alhaalla että te pelkäätte sitä että leimaannutte homoksi heti kun mies kehuu teitä..

2 kommenttia   Keskiviikko 09. marraskuuta 2011 17:23

minä tiedän

Maailmassa on ihmisiä jotka pelkäävät olla sitä mitä haluavat, Elätpä sinä lukija sitten erittäin uskovaisessa perheessä jossa homoseksuaalisuus on kiellettyä tai olet epävarma omasta seksuaalisuudesta. Rakasta itseäsi ja ole oma itsesi kukaan ei kiellä sinua olemasta oma itsesi jokaisella meillä on oikeus rakastaa ja tulla rakastetuksi, sinusta tuntuu varmaan juuri tällä hetkellä siltä että olet yksin tässä maailmassa yksin näiden tunteiden ja oman elämäsi kanssa ja sinulle vanhempi isä tai äiti minä tiedän miten vaikeaa on kertoa omista tunteistaan julkistaa ne ja kertoa olevansa homo ja samalla olla oma itsensä. Rakasta lastasi kuin olet aina ennenkin rakastanut jumala ei ole kieltänyt lastasi olemasta oma itsensä jumala ei vie lastasi helvettiin lapsesi vain haluaa olla rakastettu ja rakastaa ihmistä, olipa se suhde kahden miehen kahden naisen tai transseksuaalinen anna lapsellesi lupa olla oma itsensä. Tue rohkaise älä aliarvioi rakkauden määrää tai laatua jokaisen meistä täytyy saada tuntea itsensä omaksi itseksi ja rakastetuksi jumala on sanonut älä tuomitse muita ellet ole ensin tuominnut itseäsi ja hyväksy itsesi ennekuin voit hyväksyä muut. Älä sinä lukijani lopeta haaveilemasta siitä että joskus sinusta tulee vanhempi isä tai äiti rakasta sinä lastasi niinkuin sinuakin on rakastettu ja teille vanhemmat vaikka teistä ei tulisi isovanhempia nyt tai tulevaisuudessa eläkää tunteella ja rakastakaa avoimesti, jokaisen meistä olitpa sitten hetero homo tai ihan mitä vaan on kuljettava oma tiemme jokaisen meistä on ylpeästi kannettava ja avoimesti tunnustettava oma rakkautemme olen itse erittäin ylpeä siitä että saan avoimesti olla homoseksuaali rakastaa ketä haluan ja ystäväni tukevat minua siinä.
Vanhempani olivat aina homoseksuaalisuutta vastaan ja muutenkin seksistä ei puhuttu mitään, mutta rohkeasti kirjoitin äidille kirjeen jossa kerroin kaiken ja isälleni soitin ja kerroin tiedän etteivät he vielä monien vuosien jälkeen ole voineet välttämättä hyväksyä minun valitsemaani tietä mutta ylpeänä minä kuljen eteenpäin rakastaen ja tukien niitä muita jotka painivat tämän saman asian kanssa ole rohkeasti oma itsesi sinua rakastaen

4 kommenttia   Maanantai 25. heinäkuuta 2011 13:58