Mercy^^

Voih...

Miksi tämä olo?.. Ihan kuin olisin jollain tavalla hyväksikäytetty.. Luulisin että olen vain ymmärtänyt kaiken väärin ja joudun kokemaan kovan kolauksen vielä.. Vaan noh taas toisaalta enpä minä yksin ole tämän kanssa.

Koskee niin henkisesti että fyysisesti.. Minä en jummarra miehiä alkuunkaan! Ensin puhutaan toista sitten toista ja sitten tulee kolmas osapuoli joka vielä jatkaa samaa rumbaa lisätään siihen sitten vielä neljäskin osa puoli ja volaa! Soppa on valmis keitettäväksi..

Kaikkeni oon tehny ja antanut vaan jos ei riitä nii ei sitten. En olisikaan halunnut vakiintua, rauhoittua ja rueta elämään "perhe" elämää..

Todennäköisesti minun hullut nuoruus vuoteni jatkuvat vielä sinne 50 asti.. Menneisyyden kanssa on hyvä jos elää ees sinne asti.

3 kommenttia   Perjantai 27. syyskuuta 2013 00:31

Huhuu¨~

Mitähän tässä nyt oikeen tekis vai tekiskö mittään :D Tulihan sitä taas sekoiltua jossai hevon peessä jollain vitun näköalatornilla :D Sitten taas vaivuttua ÄNGSTIN valtaan ku joku taas vaihteeksi kyselee asioista jotka eivät hälle kuulu. Ja vois vaikka velkansakkin maksaa. Ei vaan mulle vaan myös muillekkin :D Ähhähähää noo enpähän minä oo niitte rahojen kanssa pulassa ja kyllä minulla niitä kavereita on koska en heiltä ole koko aikaa rahaa vaatimassa. Ja jos vaadin niin maksan takaisin mitäpikemmin :D No jooo no joo.. Vittuh vois mennä nukkumaan hetkeks koska jannut lähtee juomaan ja meitsi jää datistaa.. Eiku nukkuu. Huomenna sitte bimmerin hakuun. BTW Ostakaa joku OIKEESTI pois tuo 520I turbo tuossa kunnossa 4 000€ kaikki hilippeet löytyy jne. Kysymällä lisää. (ainii ja M5 laatikko ja perä ; )))

Kommentoi   Torstai 19. syyskuuta 2013 19:02

Miksi naiset ovat niin vaikeita! :D

Mikä on kun suksi ei luista.. Ladulla kiviä..

Mutta pointti... MIKÄ TÄTÄ NYKYNUORISOA VAIVAA!? Miksi asioita ei voida kohdata niin kuin ne on vaan kaikki pitää vetää niin kaameana draamana että jokaiselle tulee pahamieli.. Ärgh.. Jos itse sössii omat asiansa tulee itse kantaa siitä seuraukset eikä sysätä toisten hartijoille. Ja tämä "Elämä on paskaa" no niin vittu on vaan jos siihen saatana suhtautuu oikein niin se ei ole niin helvetin paskaa.. Omaa elämää voi helpottaa ajattelemalla pikkusen eri tavalla. Lopettamalla esim. jonniin joutava mustasukkaisuus, harhaluulojen ylläpitäminen ja muutenkin jonniin joutava ANGSTAAMINEN! Jos pittää angstata niin tehkää se tyylillä sitä EI viilellä vaaka suoraan lusikalla vaan vittu PYSTYSUORAAN VEITSELLÄ! Kiitos ja hei...

Kommentoi   Keskiviikko 18. syyskuuta 2013 00:54

Pohdintaa

Nyt piti rueta ihan miettimään..Käytän nyt itseäni vertaus kuvana näihin minun pohdintoihini.

Olen huomannut että naiset tekevät nykyään hurjasti töitä vaikka siitä ei välttämättä ole niin kutsutusti mitään suurempaa hyötyä tai iloa. Itsekkin menen aamulla 7.00 töihin navettaan siellä teen raskasta ruumiillista työtä jonka jälkeen menen vielä toiseen paikkaan talli töihin. Sielläkin tulee tehtyä raskasta työtä, kuten 12 karsinan siivous, heinien jako 2x päivässä melkein 20 hevoselle, vedet samalle poppoolle myöskin kaurat, sitten ajamaan ja ratsastamaan ja varsoja kouluttamaan. Kun tallilla olen asiat reilaan saanut niin eikun takaisin navettaan ähertämään.. Ja mitä minä hyödyn? En oikeastaan mitään rahaa ei jää käteen pennin pyörykkää kaikki menee auton laittamiseen ja ylläpitoon.

Mutta onneksi meidät naiset on "luotu" tekemään kahden ihmisen hommat. Siksi me pärjäämme esim, yksinhuoltajina tai ylipäätään yksin. Me naiset kehittelemme jonkinlaisen puolustautumis keinon, jolla selviämme töistä ynnämuista sellaisista hommista.
Itse yritän ajatella positiivisesti kaiken. Vaikka kuinka saan satinkutia huonosti tehdystä navetasta tai muusta, en anna sen latistaa ei tästä muuten selviäis jos kaiken ottaisi henkilökohtaisesti. Pienetkin ilot voivat pelastaa päivän esim. Yksi kerta jaoin päivällä heinät hevosille ja tokaisin yhdelle ruunalle että "HEI! Älä syö sitä heinää! Se on kallista tavaraa" hevonen tiputti heinät suusta ja katsoi hassusti minua. Sitten sainkin navetassa satinkutia mutta hevosen ilme ja käyttäytyminen pelasti minun päivän.

Mutta nyt työ asioista muihin asioihin.
Me naiset olemme ottaneet aika hyvin paikkamme miesvaltaisissa ammateissa, harrastuksissa yms.
Itsekkin olen meidän hirviseuran ainut nainen ja kunniaa sain siitä kun hirvimerkki oli ollut 3 päivää ja kaadoin ensimmäisen hirven sille syksyä. Sekin olisi jäänyt kaatamatta jos olisin mennyt isän mieliksi jo kotiin. Mutta päätin jäädä metsään.

Nyt sitten sukumme mustana lampaana päätin lähteä armeijaan. Kyllästyin kuulemaan MIEHISTÄ jotka jättävät intin kesken vaan sen takia koska se on niin perseestä tylsää yms. Mutta sehän on vain ajattelu tavasta kiinni!! Itse olen jo nyt asennoitunut armeijaa varten siten että kaikki kiukku ja väsymys tulee purkaa jotenkin muuten kuin luovuttamalla. Monet miehet eivät halua ymmärtää sitä että armeijasta suoriutumalla pääsee helpommin työelämään! -_-" Vaan se on tämä nyky nuoriso.. Itsekkin olen vasta toiselle kymmenelle kohta kääntymässä joten ei minullakaan tästä elämästä kauheasti kokemusta ole mutta olen virheeni tehnyt ja tässä en niitä virheitä enää tee. Yritän käydä mahdolliset johtajakoulut intissä jotta kouluun/töihin pääsisin helpommin.

Mutta jatkan taas joku päivä pohdiskeluja. Työt kutsuvat.. (Toisin sanoen lehmät ovat tulleet aidasta pois navettaan.. Tetriksen peluuseen lehmien kanssa HEIPPA!) :D

Kommentoi   Torstai 08. elokuuta 2013 17:10

Piti vaan kopsata. Tylsää ja sillee :D

SINÄ ITSE
1. Oletko alaikäinen? - En.
2. Oletko tyytyväinen itseesi? - Kyllä :)
3. Onko sinulla hyvä vai huono itsetunto? - Hyvä muttei itse rakas :)
4. Millainen olet luonteeltasi? - Menevä, hauska (kait), pirtsakka ja pippurinen.
5. Kuvaile huumorintajuasi? - Hööömmm...

₪ ULKONÄKÖ
1. Kuinka pitkä olet? - 174cm :)
2. Minkä väriset hiukset sinulla on? Kerro myös värit, joita olet kokeillut? - Mustat, blondit, punaset (tällähetkellä), ruskeat, violetit, sinimustat, punamustat.
3. Millainen on yleisin asukokonaisuutesi? - Rento, työvaatteet tai sitten "country" tyyli :)
4. Minkä ikäiseltä näytät? - Kuulema 21 :(((
5. Mitkä ovat jokapäiväiset rutiinisi ulkonäön suhteen? - Hiusten harjaus (kiinni laitto), pieni tälläytyminen ja vaatteiden päättäminen :)

₪ OPISKELU
1. Millä asteella opiskelet (yläaste, lukio, yliopisto jne)- Maatalous ala. Nyt syksyllä pitäis valmistua :)
2. Paras keskiarvo mitä sinulla on ollut? - 7,4 ylä asteella. Amiskasta en oo jaksanut laskea :)
3. Oletko saanut mistään aineesta ehtoja? - Enn enn
4. Millainen on koulumotivaatiosi? - Loppuun ja rytinällä!
5. Onko sinulla paljon poissaoloja? - Puoleen vuoteen 372 tuntia.

₪ PÄIHTEET
1. Minkä ikäisenä maistoit ensimmäisen kerran alkoholia- 8 vuotiaana piti isältä mennä salaa maistamaan :D
2. Mikä alkoholijuoma maistuu parhaalta? - Viina ja drinkit <3
3. Jos Suomessa pitäisi laillistaa 1 huume ja sinä päättäisit mikä se olisi, minkä valitsisit? - Kannabis
4. Oletko maistanut pilveä? - Ehkä otin ehkä en. :P
5. Oletko tehnyt mitään hyvää asiaa humalassa, joka olisi jäänyt tekemättä selvinpäin? - Juossut muitten perässä vaikka oma ilta menis täysin piloille.

₪ TUPAKKATUOTTEET
1. Poltatko tupakkaa? Oletko polttanut joskus? - Poltan.
2. Oletko kokeillut nuuskaa? Jäikö yhteen kokeiluun? - En enkä kokeile... Yäk :D
3. Oletko omistanut tupakointi/nuuskausvälineitä? - Kyllä tälläkin hetkellä lämärin extra menthol toss pöydäll :D
4. Mikä olisi hyvä ikäraja tupakalle? - 18.
5. Pitäisikö nuuskaa myydä Suomessa? - En tiijä ei minua liikuta :)

₪ JUOMAT
1. Luettele 3 suosikkijuomaasi? - 1. Hiton kylmä maito 2. limpparit 3. Jää kylmät viinakset.
2. Pidätkö enemmän kylmistä vai kuumista juomista? - Kylmistä
3. Mitä mieltä olet kahvista? - Ilman en voisi olla :D <3
4. Pitäisikö energiajuomilla olla ikäraja/muita rajoja? - Joku ikäräjä on iha jees. Eipähän oo jonnet ES kädes joka kulmalla.
5. Mitä limpparia olet juonut elämäsi aikana eniten? - Kokis <3

₪ RUOKA
1. Paras pikaruokapaikka/grilli? - Öö
2. Suositko ulkomaalaisia (turkkilaiset yms.) pizzerioita? - Rahan puuttees joo :D
3. Oletko koskaan saanut ruokamyrkytystä? - Kyllä!
4. Ruoka, jota et voi sietää? - Kaalilaatikko, maksalaatikko..
5. Jos tilaat pizzan, mitä täytteitä haluat siihen? - Kinkku, ananas, herkkusieni, katkarapu :P

₪ URHEILU
1. Liikunnannumerosi koulussa? Miksi? - 9. Olin aktiivinen
2. Harrastatko mitään lajia (virallisesti tai epävirallisesti)? - Juoksen, pyöräilen, lihas treeni (punnerrukset yms) ratsastan ja tallilla ja navetassa saa muutenkin sitä liikuntaa :) Armeijaa varten täytyy treenata.
3. Tykkäätkö harrastaa suosikkilajejasi kavereidesi kanssa? - Tottakai :)
4. Seuraatko urheilua televisiosta tai paikan päältä? - En
5. Oletko koskaan käynyt kuntosalilla? - Kyllä

₪ SUHTEET
1. Onko sinulla koskaan ollut ns. yhden illan juttuja? - xP
2. Onko sinulla enemmän kuin 20 kaveria? - Kyllä taitaa olla :) Vieläpä sellaisia jotka soittaavat jopa minulle ja kyseleevät kuulumisia :) Ei semmosia hyvän päivän tuttuja :)
3. Vietätkö paljon aikaa kavereidesi kanssa? - Parhaani mukaan. Nyt ei ole ollut töiden takia aikaa.. Se harmittaa kovasti :(
4. Oletko koskaan pistänyt välejä poikki ystävääsi? - Olen useaankin..

₪ LIIKENNE
1. Mitä kulkuneuvoja omistat? - Auton, jalat, pyörän.
2. Miten lujaa kulkuneuvosi menee? - Niin kovasti kun uskaltaa ajaa :)
3. Onko autokortti nykyään liian kallis? - On!!
4. Pitäisikö ajokortteihin tehdä uudistuksia? Vai onko uudistuksia jo liikaa? - Ihan liikaa. Tai no kyllähän ne joillekkin on ihan hyvästä.
5. Pitäisikö mopokortin ikärajaa nostaa? - Mitä suotta :)

₪ TYYLI
1. Mistä ostat vaatteesi? - Kaupoista, netistä
2. Paljonko käytät rahaa kuukaudessa vaatteisiin? - Riippuu raha tilanteesta :D
3. Luettele 5 vaatemerkkiä, joita löytyy vaatekaapistasi? - Kaiken näköstä :D
4. Käytätkö tiukkoja vai löysiä vaatteita? - Tiukkoja jos lähden kylille, löysiä jos töissä :)
5. Ostatko koskaan vaatteita kirpputorilta? - Jos löytyy jotain ostamisen arvoista. :)

Kommentoi   Maanantai 05. elokuuta 2013 22:17

Sitä lämpöö..

Halvalla lähtee!!
Hurjan halvalla myydään h*lvetin raivostuttava yskä + kuume. Myydään nopeimmalle! Osto ja hinta tarjouksia voi toki jättää. Jos päätät ostaa tämän flunssan ja kuumeen voit tulla sen hakemaan koska vain. KIIRE!

Kommentoi   Sunnuntai 05. toukokuuta 2013 19:40

Kuinka paljon mahtuu pieneen sydämmeen?

Hmm.. Kaikkea sitä joutuu kokemaan ja läpi käymään lyhyessä ajassa.. Ensin ero sitten hyvän ystävän kuolema. Jotenkin tuntuu sille että elämä haluaa näyttää persettään nyt vähän kaikille.. Saa olla huolissaan miten hyvä ystävä sisaruksineen jaksaa nyt ja eteenpäin.

Vaan ei siinä moni minunkin "ystävä" pitää minua pahana ihmisenä minun menneisyyden takia vaikka se ei vaikuta enää tähän hetkeen.. Mikä piru siinä on että ihminen ei saa jatkaa omaa elämäänsä eteenpäin kun muut tulee ja jauhaa paskaa sinusta ja sinun teoista selän takana.. Minun pieneen mieleen ei semmoinen enää sovi. Ne jotka ovat minusta paskaa jauhaneet niin ovat poistuneet jo elämästäni minä en nimittäin tuollaista siedä!

Mutta ei pahaa ilman jotain hyvääkin! Nimittäin kävin jonkun nuoriso muikkelin juttusilla ja se aikoi laittaa minun elämän kondikseen :) aikoivat etsiä minulle ihan oman kämpän, työpaikan ja koulun minne voin mennä opiskelemaan. Plus että pääsen takaisin oman rakkaan harrastuksen pariin nimittäin pääsen taas kouluttamaan ja treenaamaan varsaa kilipahevoseksi! :) Mutta joo vois nukkumista harkita kun tuntuu että tämä kirjoittaminenkaan enää ei tahdo onnistua :D

Hyvät Yöt rakkaat karva varpaat!

1 kommentti   Keskiviikko 10. huhtikuuta 2013 23:53

Pieniä elämän iloja!

Nyt niitä riittää.. Vihdoin voin sanoa kaikille mikä minusta "isona" tulee! :D Kaiken hyvän lisäksi uusi auto on tulossa koska entinen alkaa olla jo lopussa (-05 volkkari) ensi kesäksi olisi tulossa minulle hevonenkin. Vanha kunnon ori poika. Ja mikä parasta intti leskeys päättyy! :D

Nyt kun yhden ystävän kanssa mietittiin näitä elämän pieniä iloja niin niitä on aika paljon.. Yllättävän paljon jopa tämmöiselle maanisdepresiiviselle ihmiselle :)

1 kommentti   Keskiviikko 06. helmikuuta 2013 14:36

Intti vai ei...

Turhauttavaa.. Mies intissä.. Minä leskenä.. Onko maailmassa muuta yhtä inhottavaa kuin puoli vuotta tyhjän panttina!? Mutta ei tässä mitään voi olla että jossain vaiheessa on vuoron vaihto. Minä inttiin ja ukko kotiin.. Mutta asiassahan on miljoona "mutta kun" asiaa..
1. Ei huvittaisi olla enää erossa miehestä.
2. Olen kuitenkin haaveillut 3 luokalta lähtien armeijaan menosta.
3. Sukulaiset eivät diggaile minun touhua (mustalammas).
4. Vanhempani kannustavat menemään inttiin.

Tämä on taas jotenkin niin rasittavan ärsyttävää että huhhuh!.. Toisaalta jos en mene sinne jää harmittamaan kun en mennyt mutta jos menen niin harmittaa että menin kun on taas sitten se vuosi erossa (toivon mukaan sillä AUKki koulutukseen pyrkisin jos pääsisin.. En tulisi samassa arvossa kotiin)... ÄÄÄYYH!

Kommentoi   Maanantai 14. tammikuuta 2013 03:29

Juurikin näin..

Kohta sitä ollaan taas ongelmissa. Koulua ei ole, töitä ei ole ja pitäis laskuja maksella.. Nytkin viimeisimmästä palkasta tilillä pojottaa vähä päälle satanen ja sillä pitäisi mukamas elellä.. Nooo ei tässä kannata ihan murheiden murtamaksi jäädä kyllä se pieninkin maasta ponnistaa! :)

1 kommentti   Keskiviikko 02. tammikuuta 2013 16:12