Mona76

Saikkarilla olo

Jaahas... Pari viikkoa takana ja yks viel jäljel siis saikkaria.
On taas noi seinät tuijotettu puhki ja tulee varmaan vieroitusoireita telkkarist ku työt alkaa.

Mut kyl on ihanaa välil vaan löhötä ja nauttii yksinolosta.

Kommentoi   Perjantai 13. helmikuuta 2009 14:17

Mietityttää

Onko oikea päätös kun haluaa päästä eroon kivuista, niin suostuu itse päättämään tulevaisuudesta?
Taidan olla epäonninen kun multa poistetaan kohtu 32 vuotiaana jo.Ja lapsia ei oo.
Oonko liian itsekäs kun en halua enään kärsiä kivuista?
Ymmärtääkö miehet?

Oon punninnu huonot ja hyvät puolet leikkauksesta, mut mielestäni elämän laatu on tärkein. Vai mitä?

Nyt on sitten kohtu poissa.Ja viel ei oo tullu kipuja.Mut oottelen jo tulevaa.

3 kommenttia   Lauantai 15. marraskuuta 2008 20:02

Sinkkuna oleminen

Nuorten poikien on aivan turhaa yrittää saada mua sänkyyn tai varsinkaan tyttöystäväks. Etsin tositarkoituksella elämänkumppania, en leiki enään tunteillani. Olen vaikka mielummin aina sinkku kuin alkaisin seurustelee "väärän jätkän" kans.

Unelma mieheni on mua vanhempi, pidempi ja varsinkin töitä tekevä. Luonteella on myöskin tärkeä rooli. Toivottavasti löytyy sellainen mies jota voisin rakastaa koko sydämmestäni.

Ainoa vaatimus on et harrastaisimme samoja asiota. En voi kuvitella joutuvani lähtemään yksin laulamaan karaokea tai et jätkä ei suostuis tanssia kanssani. Ite oon ehkä liiankin juostava harrastusten suhteen. Kyl kokeilen kaikkea uutta.

Toiset valittaa et on tylsää sinkkuna ja liian yksinäistä. No tylsää ei oo koskaan mut iltaisin ku kattoo telkkarii toivois joskus miestä jonka kans nahistella kaukosäätimest. Sinkkuna oleminen sopii mulle hyvin, oonhan nytkin yksikseen omasta tahdostani. Mut haluan sen "oikean miehen" jonka kanssa vanheta yhdessä...

2 kommenttia   Maanantai 21. toukokuuta 2007 20:35

Voi teitä pikkupoikia !!! ...

En ymmärrä teit nuorii miehen alkuja. Miks ihmees te aattelette vain munallanne. Teil on aivan sama kaava meses. Ensin utelette tissien kokoo, seksi mieltymyksistä, lempiasennosta, vehkeen laadusta ja kaikkee muutakin aivan pimeetä. Ehkä järjestys vaihtelee riippuen kuinka härski jätkä on. Mut onneks se ei oo ihan kaikkien tapa. Ottaisitte oppia herrasmiehistä. Iskurepliikin ei tarvitse olla mitään hienoo sepitystä. Mut voisitte alottaa jollain muulla ku ; Panisin . Siinä vaihees mun kiinostus loppuu. Olkaa oma ittenne , älkääkä yrittäkö olla vanhempii ku ootte. Mut kyl ymmärrän teijän haluja , onhan vanhemmat naiset Mahtavia sängys. Ku sitä kokemusta on kertyny. Toivon et jatkos en enään saa näitä pano ehdotuksia , vaan ihan normaalii keskusteluu ensin. Jatkosta en vastaa itsekkään. Teit poikii on niin kiva härnätä vähäsen.HEH. Ja minähän en koskaan valehtele. Jos lupaan jotain se myös pitää paikkaansa. Mut täähän on vaan mun mielipide. Ehkä nuoret naiset on helpompii kaataa sänkyyn, mä ainakin olin nuorempana. Vanhempana viisastuu virheistään mut ne virheet pitää ensin tehä !!!

11 kommenttia   Sunnuntai 04. helmikuuta 2007 14:49