SannaKoo

Kuvaus meistä

"Tämä porukka ei todellakaan ole mitään järjen jättiläisiä, mutta ainakin he osaavat ottaa elämästä ilon irti. Välillä nämä tyypit ovat vähän sekaisin, mutta niin siinä käy kun pitää hauskaa koko ajan.

Saattaapa sinullekin nousta hymy huulille!"

Tää VOIS olla kuvaus musta ja mun useammastakin ystäväpiirin edustajasta. Mutta oikeesti kyseessä on Malacon Truly Smoothy Party Animals -karkkipussin takana olevasta tekstistä. Jepjep!

Pst. Kommaa, jos kuvittelet, että tää kertois susta! Haluan tietää, et kuvittelenko vain nämä henkilöt (seurassani) tällaisiksi:P

Kommentoi   Torstai 04. syyskuuta 2008 18:56

Kummallisten kuolemien kirja

Luin eilen työmatkalla aivan LOISTAVAN teoksen! Tuomas Kilpi on kasannut erikoisia kuolemia yksiin kansiin teoksessa "Kummallisten kuolemien kirja" (2007, 13 Kustannus Oy). Aattelin nostaa teille pari jutskaa täältä. Ensimmäisenä on Lorraine Richards: Ammuu tulee

" Kun tyttäresi perhe lähtee kesäkuussa 2005 lomalle Kyprokselle, suostut hoitamaan heidän mäyräkoiraansa matkan ajan. Asut englantilaisessa Atherstonin pikkukaupungissa, jossa on alle kymmenentuhatta asukasta.

Olet 66-vuotias leski. Miehesi kuoleman jälkeen sinulla on ollut tapana tehdä pitkiä kävelyretkiä kaupunkia ympäröivällä maaseudulla, usein koiran kanssa.

Kuljet tänäänkin peltojen halki ja ohitat joukon rauhalliselta näyttäviä lehmiä. Äkkiä yksi lehmistä hyökkää kimppuusi, puskee sinut nurin ja rojahtaa koko painollaan päällesi. Kauhistunut silminnäkijä lähtee hakemaan apua, mutta kuolet saamiisi vammoihin.

Jälkeenpäin maanviljelijöiden liiton tiedottaja toteaa lehdistölle, että raskaana olevat lehmät voivat käydä ihmisten kimppuun, jos ne kokevat tilanteen uhkaavaksi. Etenkin koirien ulkoiluttajien kannattaa kiertää lehmät kaukaa. Tyttäresi mäyräkoira selviää hyökkäyksestä naarmuitta."

Nää on siis kaikki kirjoitettu sinä-muodossa, että tarinoihin voi samaistua. Oli tosi lystikästä matkalukemista, suosittelen! Ton yhden halusin jakaa, jotta tekin nyt ymmärrätte, ettei mun lehmäpelkoni oo ihan turhaa!! :D

Toisen jutun poimin myös kirjasta s. 77:
"Japanilaiset teinit ovat kehittäneet pelin nimeltä "Venäläinen seksiruletti", jossa joukko nuoria harrastaa keskenään suojaamatonta seksiä partnereita vaihtaen, kunnes kaikki ovat harrastaneet seksiä keskenään. Jokainen osallistuja lahjoittaa rahaa "laukeamisrahastoon", josta maksetaan pelistä aiheutuvat abortit."

Sellaista tänään :P

Kommentoi   Lauantai 03. toukokuuta 2008 13:33

Parisuhdekriisi

Asiat oli jo pitkään niin hyvin, että luulin olevani onnellinen. Sitten sattui ja tapahtui ja lopulta en enää ollutkaan niin varma.
Lauantaina sitten sain taas sivusta katsoa, kun mies vetää kännit ja tekee itsestään naurettavan pellen. Tyhmintä tässä kai on, että voin vielä rakastaa sitä sen ajan, kun se on kännissä, mutta sitten kun sillä on krapula ja se on hukassa, niin en enää jaksaisi...

Miksi miehistä, monesta muustakin, tulee kännissä vaan niin edesvatuuttomia idiootteja?? En käsitä. Aikuinen ihminen, ei enää mikään teinipelle. Se tekee asioista niin vaikeita, pistää ajattelemaan.

Ehkei tästä tulekaan mitään, ehkä mä oon luullut väärin. Pitäiskö vain foldaa, eikä pelata näitä kortteja loppuun??

4 kommenttia   Maanantai 03. maaliskuuta 2008 15:55

Rock, rauha ja rakkaus

KEVÄT ON TÄÄLLÄ! Huomasittehan aamulla, kun aurinko alkoi loimottaa jo mukavan aikaisin? (ainakin haluan uskoa niin, itse heräsin vasta puolilta päivin...)

Tuo lumi olisi saanut jäädä satamatta, mutta jos tuo sää on tuollainen muutoin, niin eipä pienet lumihiutaleet mun mieltä maihin saa vedettyä.

Lisäksi kaikki muukin on ihanaa ja suloista ja kaunista! Kaikki luottamustehtäviini liittyvät hommelit on hoidossa, sosiaalinen elämä alkaa näyttää ihan tasapainoiselta ja työasiatkin on kunnossa.

Dippadai, hymyillen huomiseen! :)

[lisäksi vielä huomioitaneen ensi viikolla oleva L O M A, niin en valita!]

Kommentoi   Perjantai 15. helmikuuta 2008 15:27

Aikuisuus

Ilmeisesti mä oon angstannu tässä ihan turhaan. Kaikella näyttää nyt kuitenkin olevan paikkansa ja järjestyksensä.

Sooloilua-elokuva paljasti mulle, että mä voin muuttaa pojan kanssa yhteen, olkoonkin sitten vaikka vitun Ymmerstaan. En mä pelkää enää, en ainakaan niin paljon...

Lisäksi kaikki ajatukset sen ateismista ja kirkosta eroomisesta; totesin sille eilen, ettei se voi mennä kirkossa naimisiin, jos ei kuulu kirkkoon, niin se sanoi, että kyllä se uudestaan voi aina kirkkoon liittyä.

Sain vähän mielenrauhaa, vaikka ei tietystikään edes olla niin suureellisesti puhuttu juuri keskenämme menevämme naimisiin...

Ehkä tää ja kaikki muu alkaa vihdoin helpottaa. Tulee kevät ja parempi mieli!

1 kommentti   Sunnuntai 20. tammikuuta 2008 20:06

Kuvaton kuvake?

Anteeksi, lukeeko etusivulla tosiaan, että nykyään Kuvakkeeseen voi joinia myös ilman kuvaa??

Ja mikähän vitun pointti siinäkin sitten on... yngh.

4 kommenttia   Sunnuntai 28. lokakuuta 2007 13:40

Badam!

Pikkuruinen siskoni täyttää tänään 16v uotta, se on hieman söpöä. Muistan oman sweet sixteenini, oli ihanaista! Olin juuri tavannut ex-kihlattuni ja luulin elämän olevan taivaallista. Tosiasiassa se vuosi oli kyllä nyttenkin ajatellen elämäni ihanin :)) Oon siis vähän katkera.

Tällä hetkellä elämässä ei oo niinkään mitään ihanaa; poikaystävää ei oo viikkoon nähny ja sitten se kerto, ettei nähdä tänäänkään, koska sen täytyy mennä pelaamaan PS3 sisään ku kaverinsa just osti. Todennäkösesti ne siis vetää vuorokauden läpi viinaa, pelaa pleikkaa ja vähän saunoo. Argh. :(

1 kommentti   Lauantai 06. lokakuuta 2007 13:34

Kerroin Tommille tänään, et mä hiljalleen muutan sen nurkkiin, ku aina multa jää kaikkea kamaa sen kämpille, ihan vaan vihjatakseni, et meidän elämä olis huomattavasti helpompaa, jos se nyt vaan hakis sen vara-avaimensa porukoiltaan ja lykkäis mulle. Mies ei vaan tajunnu. Tyhmä.

Kommentoi   Sunnuntai 09. syyskuuta 2007 13:29

Kesäloma

Kokeilin oikeeta kesälomaa viikon verran. Täytyy todeta, että siinä oli muutama päivä liikaa :D

Pojan kanssa tosin sain viettää lähes 24/7 aikaa, mikä oli ihaninta. Harmittaa vaan syvästi, kun tiedän, että syksyllä ehditään nähdä ehkä pari kertaa kuussa :(

Mutta toisaalta, mulla on ollut kertakaikkisen ihana viikko!
Oon vihdoin oppinut myöntämään tunteeni itselleni, ja poikakin taitaa olla aika samoilla linjoilla. Ainakin se yhtäkkiä on tunkemassa itteensä mun elämään ja kaikkeen, mikä toisaalta ei pelota, kun sen kanssa on vaan hyvä olla...

Mutta muuten tää loma on ollu älytön, tuhlattu rahaa enemmän ku opiskeluaikana käytössä on kuukautta kohden ja viinaa on juotu tauotta, onneks sentään suurin osa päivistä ei niin hirveen humalahakuisesti :S

Ps. Haluisin ehkä kertoo sille, että rakastan. En vaan jotenkin enää osaa.

Kommentoi   Sunnuntai 05. elokuuta 2007 23:12

Nickejä kaipaaville

Hihi ^^

Musta olis varsin suloista, jos joku kuvaketta käyttävä pariskunta ottaisi nikeikseen KuvaKen ja KuvaBarbie ^^

Aahhhahaaah, ei ollu tarkotuskaan nauraa ^^

3 kommenttia   Tiistai 24. heinäkuuta 2007 21:55

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »