heittopussi

Blogit ? D_D

Joku kiltti ihminen vois kertoo mulle et mikä nois blogeis on niin saatanan viehättävää et tuntuu et jokatoinen ihminen kirjottaa niitä?

Onkse joku uus muotivillitys et saadaan kertoo miten menee ja muita se kiinnostaa?
Vai onkse vaan tapa "purkaa itteeään" (<- joka on muuten helvetin jees tapa jos se niin on :D ) ja sitä tehään vaa itteensä varten.
kirjottakaa wordiin sitte, jos teette sitä ittenne takii. Te haluutte niit lukijoit anyways.

Pitäskö itekki kirjottaa? : D

2 kommenttia   Perjantai 21. syyskuuta 2012 12:37

D_________D

Kun kaksi hinttiä pystyy luomaan uuden veronmaksajan tähän maailmaan, tuuppaamalla toisiaan perseeseen tehdään siitäkin hyväksyttävää. Muuten asia on tabu.

Naisia tämä asiahan ei tietenkään koske, koska naisten vehkeetkin on tarkoitettu enemmänkin pusuttelua varten.

1 kommentti   Keskiviikko 01. joulukuuta 2010 11:22

Kulmakoru ;o

Uskalsin mä sen sittenki ottaa :d Ja nyt sit se kuulemma sopiiki. Don't know why.. :o

Mut se on silti kiva <3

2 kommenttia   Keskiviikko 11. elokuuta 2010 17:24

Tukka takana, elämä edessä

Can you tell me why
it seems so hard to carry on
When you hear a voice
from long ago, so bittersweet
Even though I try, I can not
read between the lines

Kommentoi   Sunnuntai 04. heinäkuuta 2010 12:45

Tapa mut?

Tai keksi mulle jotai tekemistä.

1 kommentti   Perjantai 25. kesäkuuta 2010 02:09

USA:n 10 oudointa seksilakia

1. Californian Bakerfieldissä sinun täytyy ehdottomasti käyttää kondomia, jos aiot harrastaa seksiä itse Saatanan kanssa.
2. Floridassa piikkisian kanssa lempiminen on kiellettyä. Tämä ei ilmeisesti estänyt kansaa harrastamasta seksiä muidenkin eläinten kanssa, joten nykyinen senaattori kielsi eläinseksin kaikissa sen muodoissaan reilu kuukausi sitten.
3. Minnesotan osavaltiossa ei katsota hyvällä rakastelua elävän kalan kanssa. Mutta osavaltio kuitenkin hyväksyy kuolleen kalan kanssa lempimisen!
4. Dyersburgissa Tenneseessä on laitonta, jos vapaa nainen pyytää herrasmiestä ulos. Ilmeisesti kaupungissa ei harrasteta seksiä kovinkaan usein.
5. Merryvillessä, Missourin osavaltiossa kukaan nainen ei halua piilotella vyötäröään, sillä korsetin pitäminen on laitonta. Lain mukaan keneltäkään punaveriseltä amerikkalaiselta mieheltä ei tulisi riistää oikeutta ihailla naisen kurvikasta, peittämätöntä vartaloa.
6. Washingtonin osavaltiossa on täysin laillista harrastaa petipuuhia eläimen kanssa, kunhan elikko painaa alle 40 paunaa eli n. 18 kiloa. Melko epätasa-arvoista.
7. Pääkaupungissa Washingtonissa (jota ei pidä sekoittaa osavaltion kanssa) on laitonta harrastaa seksiä muussa kuin lähetyssaarnaaja-asennossa.
8. Utahissa (joka on suurin internetpornon kuluttajaosavaltio Amerikassa) seksi, oraaliseksi ja itsetyydytys ovat kiellettyjä ja voivat johtaa vankeuteen. Toisaalta eläimiin sekaantuminen on ookoo, niin kauan kuin sitä ei tee rahasta.
9. Connorsvillessä Wisconsinissa mies ei saa ampua aseellaan, kun hänen naisensa on saamassa orgasmia. Sen sijaan mieskumppanin orgasmin aikana saa ampua aseella.
10. Vielä viimeinen! Massachusettsissa ei saa harrastaa seksiä rodeopellen kanssa, kun hevoset ovat läsnä. Miksihän laki ei loppunut kanssa-sanaan, vaan hevoset piti vielä mainita erikseen. On varmasti tapahtunut jotain karmivaa, mikä on johtanut lain (näinkin tarkkaan) säätämiseen.

3 kommenttia   Perjantai 09. lokakuuta 2009 16:29

Vodka!

Vodka, you're feeling stronger
Vodka, no more feeling bad
Vodka, your eyes are shining
Vodka, you are the real man
Vodka, wipes away your tears
Vodka, removes your fears
Vodka, everyone is gorgeous
Vodka, yeah vodka

1 kommentti   Perjantai 11. syyskuuta 2009 15:09

Kännyst hajos näyttö D__d

Joo.. Tekstarit o siis aika hyödyttömii.. :d Soitteleminenki tuotttaa ongelmaa D__d

Kommentoi   Torstai 10. syyskuuta 2009 14:36

Elämäähän se vain on...

Mitä iloa on elää elämää, jos se ei mitään anna. Kaiken annat, muttet mitään takaisin saa. Mitä haluat ja mitä saat kaikki on suhteellista. Silti aina elämä on se osapuoli, joka pääsee suhteiden paremmille puolille. Entä jos elämä tarjoaa mahdollisuuksia, muttet tiedä minkä niistä valita? Valitsemalla väärään joudut kärsimään? Tuskinpa. Kannattaako kuitenkaan ottaa sitä riskiä ja vain toivoa parasta? Tuskin. Kannattaako odottaa sitä, että pikkuhiljaa mahdollisuus yksi toisensa jälkeen kuihtuu pois, kuin kukat syksyn ja talven tullessa. Mistä sitä tietää, jos vaikka ne kaikki kuihtuisivatkin kerralla. Tai mitä jos ne ovatkin ikivihreitä, eivätkä kuihdu koskaan pois? Tuskin niinkään, koska kenelläpä olisi niin paljon kortteja annettu, että tietäisi mitä haluaa ja samalla olisi mahdollisuus saada se kaikki. Mikäänhän ei ole koskaan täydellistä, onko se juuri sen takia? Luoja tietää, mutta jos Herrankaan ei usko, niin tietääkö kukaan? Tuskinpa vaan. Elämähän on monien mielestä perseestä ja vain vastoinkäymisten vuoksi. Voiko elämä mennä huonosti, vaikka vastoikäymiset olisivatkin loppuneet, mutta vain monet tienhaarat jäljellä, joista suurinosa vain päättyy umpikujaan. Vaikka vastoinkäymisiä ei olisikaan, niin niitä aiheutetaan vain itselleen lisää. Enimmäkseen tahattomasti, väärillä valinnoilla ja liian monella umpikujalla. Elämä jatkuu, vaikkei jokainen sitä vanhaksi asti eläisikään, eikö niin?

Enää on jäljellä se yksi kysymys, johon en ole vastausta koskaan löytänyt. Mitä seuraavaksi?

1 kommentti   Tiistai 02. kesäkuuta 2009 21:49

Jääkiekkoa ;D

Koska olen perehtynyt Jääkiekkoon, haluan jakaa tietoni muiden kanssa.
Voit luottaa asiantuntemukseeni, sillä olen perehtynyt aiheeseen varsin laajasti.

Kääkiekko on kamppailu-urheilua. Lajissa kamppaillaan perimmiltään istumapaikoista. Pelissä on kaksi joukkuetta ja paljon numeroituja pelaajia. Heille ei kuitenkaan ole varattu numeroituja paikkoja. Paikkoja on vähemmän kuin pelaajia. Osa pelaajista joutuukin istuimen vapautumista odotellessaan säntäilemään aidatulla kentällä. Aitauksessa olo on tehty mahdollisimman vaikeaksi: kenttä on jäädytetty vaarallisen liukkaaksi ja pelaajien jalkoihin on sidottu metalliterillä varustetut kengät. Lisäksi toisen joukkueen pelaajat tönivät koko ajan.

Istumapaikkoja vartioi kunkin joukkueen Capo di tutti capi. Hän on se huonosti istuvaan ja räikeään pikkutakkiin sonnustautunut yrmy mies, joka jauhaa koko ajan purukumia. Hän häätää muutaman pelaajan kerrallaan aitaukseen tuupittavaksi. Penkeille jääneet eivät haluaisi päästää ketään lähtijöiden tilalle, vaan he hakkaavat aitauksesta tulijoita isoilla hanskoillaan ja käyräpäisillä kepeillä, eli mailoilla.

Pelaajan on mahdollista saada istumapaikka yksityisaitiostakin, mutta siitä joutuu tappelemaan. Yksityisen istumapaikan myöntää yleensä näkövammainen, mustavalko-paitaan sonnustautunut mies, kutsumanimeltään Mulkku. Jos Mulkku ei ole päässyt aitaukseen, häntä saattaa tuurata myös Dorka tai Pelle. Pelaaja saa istua privaattiaitiossa kuitenkin vain pari minuuttia kerrallaan. Sitten hänen on taas lähdettävä takaisin aitaukseen tönittäväksi ja kampitettavaksi.

Pelissä on kaksi pelaajaa, joita ei päästetä ollenkaan istumaan. He seisoskelevat aitauksen eri päissä verkosta rakennettujen laatikoiden eli maalien edessä. Heitä kutsutaan maalivahdeiksi. Aitauksessa vuorollaan olevat pelaajat koettavat osua näihin raukkoihin mustalla kumikiekolla, jota lyödään em. mailoilla.

Jäähallissa soitetaan usein kivaa jumppamusiikkia. Katsojilla on kaksi tärkeää tehtävää.

Ensinnäkin katsojien on tarkasti seurattava em. mustaa kiekkoa. Jos aitauksessa oleva pelaaja ei osu kiekolla maalivahtiin, vaan kiekko livahtaa maaliin, on katsomon reagoitava salamannopeasti. Mikäli katsoja kannattaa sitä joukkuetta, jonka maaliin kiekko osuu, hänen on huudettava mahdollisimman kuuluvasti 'paitsio'. Mikäli katsoja kannattaa toista joukkuetta, hän voi huutaa mitä tahansa, kunhan huutaa kovalla äänellä. Esimerkiksi 'Öööh-haa-möää-haa' on suositeltava huuto.

Katsojien toinen tehtävä on tunnistaa pelissä mukana olevia vähemmistöjen edustajia. Lajin fanaattisimmat kannattajat ovat tosi päteviä tunnistamaan esimerkiksi joukkueisiin kuuluvia homoseksuaaleja. Pelin edetessä useaa pelaajaa tervehditäänkin katsomosta iloisilla ja reippailla 'homoo-o-o' -huudoilla.

Nyt vain seuraamaan Jääkiekkoa! Se on todella mielenkiintoista, kun ymmärtää pelin juonen.

4 kommenttia   Sunnuntai 08. helmikuuta 2009 23:57

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »