sugar16

Voi kettu..

Rajoituksii niiku satelee.. Voi hel***
Eiks ihmine saa elää niiku hää haluu?? MITÄ?
Eiks ihmine saa olla sosiaaline kene kaa tahansa, vaikk 'kaverin' eksän? mitä vikaa siin on? Kerroppa se mulle..
Pyydä lupa siit, pyydä lupa tost.. EN PYYDÄ...!
Miks pitäis pyytää? Mullaha on oma tahto ja ELÄMÄ.. Ketä se hetkauttaa mitä mä teen? - Ei ketää!
Mä päätän mitä mä teen mun elämälle ja mitä mä sanon kellekki ja kenelle mä puhun! DON'T FUCKING TELL ME WHAT TO DO!

Peace, I'm out..

Kommentoi   Sunnuntai 15. heinäkuuta 2012 18:53

Katomisia (jatk.os. Hallusinaatiosta)

Koulupäivä on loppumaisillaa ja kevätaurinko lämmittää mukavasti ihoa vasten. Istun päivän viimeisellä tunnilla ja lähes pari minsan välei tsiigaan känäst kelloo.
Tunti päättyy just sopivaa aikaa, nimittäi mä hinguin jo ulos auringo paisteesee. Pakkaan kirjat laukkuu, samall onnistun tiputtamaa kalenterin ja känän joka leviää kolmee osaa. Poimin kalenterin ja laitan sen laukkuu, puhelime palaset poimin hiema turhautuneena. Yritän koota puhelimeni suinkin nopeasti jotta kerkisin dösään, mutta känän nopeesti kokominen jää pelkäksi yritykseksi, jotenka laitan palaset hupparin taskuu. Nostan laukun joka painaa tonnin, ei nyt ehkä tonnia,
mutta lähes, olalleni.
Riennän pienessä lukiossa käytävillä alas kolmannesta kerroksesta alas ensimmäiseen kerrokseen. Aulassa vilkaisen kelloa ja totean että mulla on noin 10 minsaa aikaa. Kävelen vessaan ihan omissa maailmoissa..
Kun olen pesemäisilläni käsiäni mulle tulee outo fiilis, iha ku joku kyyläis mua. Nostan katseeni peilii ja huomaansamaisen nuoren naisen jonka näin aamulla. Hänen tarkkailevat tummansiniset silmänsä katsoivat suoraan minun silmiini, tosin peilin kautta. Tyttö on vielä samoissa kledeis ku aamullaki mutt joku hänes oli outoo. En tienny mitä se oli mutt kuitenki oli jotai tosi ku aamull. Nuori naine irvisti ja teki eleen joka muistutti mua ajankulusta. Havahduin, ryntäsin ulos vessasta, nappasin tavarani ja juoksin kuin hullu assalle joka siaitsee Kurkipuiston vastapäätä.
Kun tulin himaa laahustin viemää tavarat huoneeseeni ja riisuin takin, jonka heiti puol'huolimattomast tuolille josta se rojahti lattialle, mutten välittänny poimii sitä lattialta. Kävelin keittiöön ottaakseni vettä mutt ajatus mutsin reaktiost sai mut kääntymää ja laittamaa takin henkarii ja kaappii.
Ku käännyn näen yhen pienen,pitkä vaalea-tukkaisen tytön jolla on hiukset letillä, puna-valko ruudulline mekko yllä. Hän istuu lattialla akvaarion ees tiirailemas akvaarioo ja akvarion kaloja. Kyykistyn hänen viereensä ja tarkastelen häntä. Vilkaisen akvaarioon ja käännän katseeni takaisin häneen mutt hän onki kadonnut. Mutisen jotain ett "kaikki tuntuu katoova tänää.. Tää on iha hulluu..."
Aamulla ku herasin ni mulla ei ollu aavistustakaa minkälaine päivä oli tulemaisillaa. Eikä päivä ollut vielä ohi.....

2 kommenttia   Perjantai 16. maaliskuuta 2012 21:46

Hallusinaatio

Laahustan väsyneenä kylppäriin ja laiskasti otan hammasharjan ja hammastahna-tuubin käteeni. Pursotan hammastahnan rippeet tuubista ja sammalla kiroilen karseeta aamua. Hampaiden pesun jälkeen sylkäisen vaadhon altaaseen ja katson kun vaahto valuu hitaasti alas viemäriin. Nostan katseeni ja tarkastelen omaa kalpeata naamaani. Silmieni alla on turvonneet, sinertävät silmä pussit, jotka kertovat vähäisestä yö-unen määrästä.
Kun siirrän katseeni vasemmalle naamanpuoliskolleni, havahdun. Peilin kautta näen hahmon, tytön jolla on likaiset, vaaleat hiukset jotka riippuvat hänen kasvoillansa, ainoastaan hänen tummansiniset silmänsä paljastaen. Tarkastelen tyttöä lähemmin peilin kautta ja huomaan että hän on minuakin kalpeampi, hän on lähes kuin aave, huomaan myöskin että hänen ranteissaan on viiltoja ja vanhoja arpia. Hänen kuluneet farkkunsa ovat rikkinäiset ja hänen harmahko puseronsa roikkuu hänen olkapäillään.
Kun käännyn katsoakseni häntä silmiin ja kysyäkseni että onko kaikki hyvin, hän on kadonnut. Mysteerisesti kadonnut, kuin tuhka tuuleen.
Pudistan päätäni ja totean että liian vähäiset yö-unet tekevät tepposiaan. Mutisen jostain aikasemmasta nukkumaan menosta ja venyttelen kuin kissa. Pukeudun ja laitan hiukset ponnarille. Kello näyttää lähes kahdeksaa joten nappaan aamupalaksi hedelmän mukaani ja lähden odottamaan
kyytiä kouluun.

Kommentoi   Lauantai 25. helmikuuta 2012 21:20

Ottaisiko vai olisiko ottamatta, kas siinä kysymys....

Olen tässä miettinyt yhtä asiaa, kallista sellaista...
Hankkisinko napakorun vaiko en? Ja sopisiko se mun kroppaan?? :OO
I need HELP!! Kertokaa mulle mielipiteenne, pliis!
Jos treenaa tarvii ni mull on 6 kk aikaa :DD

1 kommentti   Torstai 16. helmikuuta 2012 16:13

Onko "se oikea" tuolla jossain..?

"Löydänkö ikinä sitä 'oikeaa' itselleni? vai olenko tuomittu ikuisesti sinkuks..?" Näit kysymyksii pyörii mun pääs vähä välii.. Varmaakin moni haluisi saada multa mutt se varmaakin jäisi siihen. Mä en perusta yhen yön juttuj eikä ne kiinnosta mua.. Mä haluun vaan jonkun joka halaa ja hellii, sulkee mut hänen syliinsä ja lohduttaa mua kun on paha olo..

That's what I want.. Love is everything you need..

2 kommenttia   Lauantai 11. helmikuuta 2012 22:57

Shell from Hell

Olen huomannut juuri lähi-aikoina että Shell on jotenkin kumman syystä tullut todella tutuksi ja erittäin hyväksi kokootumispaikaksi tahi muuten vain oleiluun..
En yhtään ihmettele miksi näin, koska se nyt sattuuu olemaan todella lähellä mun opiskelu paikkaa ja sitäpaitsi siellä on mukava asioida.
Vielä kolmannenkin syyn keksin, mutten viitsi mainita koska se on vähän "outo" ja enemmäksikin kaverini keskeinen harrastus (jos sitä voi kutsua sellaiseksi).
Hyppärit kuluu mukavasti kahvi tai joku muu juoma kädessä, kaverin kaa jutellessa ja rennosti ottaessa. SHELLISSÄ.
Pitäisikö keksiä uusi uskonto tai uskon-suuntaus nimeltä Shellismi?
Tähän uskon lahkoon kuuluisi "rituaaliks" että kävisi edes pari-kolme kertaa Shellissä ja ostaisi sieltä jotain ja oleilisi viidestätoista minuutista tuntiin tai ylikin. Miksi tämä ei olisi täysin mahdollista koska kaverinikin keksi "uskonnon" - Facebookismi.
Kannattajia saisi olla aika paljon ennen kuin tämä uskonto tulisi todeksi, jotenka siihen voi vielä kulua aikaaa...

Loppujen lopuksi voin vain sanoa: Shell, connecting peapol. :D

1 kommentti   Tiistai 07. helmikuuta 2012 10:59

kahvi on terveydelle haitallista

Koe-aamu (jess...!)

Kokeen jälkeen kaverilla oli aika pääkopan tarkastukseen joka oli myöhemmin päivällä ja ennen sitä oli kivasti luppo-aikaa.
Päätimme kävellä Shellille joka siaitsi ihan lähellä meidän koulua ja lähellä pääkopan tarkastus pistettä.

Kun kävelimme sisään kaveri päätti että hän ottaisi coca colan ja päätin että otan maitokahvin. Kun olimme ostaneet juomamme niin istuimme alas juttelemaan arkisista asioista.
Huomasin että olin juonut kahvini puolentunnin sisällä ja toikaisin kaverille ett haen toisen.

Sen toisen kahvin ostamisen oisi voinut jättää nimittäin se ei ollut kovinkaan hyvä idea. Pääkopan tarkastuksessa (kesti tyyliin ikuisuuden!!) olin rauhaton. Paikoillaan oleminen tuntui lähes mahdottomalta..
Bilsan tunnilla en keskittyny sitt yhtään ja dösäs istuminen oli yhtä piinaa... Himassa sain jonkun ihme kohtauksen,
kikattelin yksikseni ja juoksin ympäri huushollii ku joku päätön kana, mahtoi olla mahtava näky!

Eli voin vetää tästä johtopäätöksen että kahvi on terveydelle haitallista, varsinkin jos vetää Shellin maitokahvii..
DO NOT TRY THIS AT HOME!

2 kommenttia   Maanantai 06. helmikuuta 2012 15:47

Mietteitä

Joskus tuntuu ett ois parempi jossain muualla kuin kotona. Kuitenki sitä itse tiedostaa ett eihän siit pääse mihinkään kun on alaikäne. Vaikka fajja lähti 17 vuotiaana himastaa ni mulla ei oo siihe mahis. Tekis kyll mieli lähtee kävelee nyt ja tulla takasin sitten joskus kymmenen vuoden päästä (sitt kun on mies ja perhe).
Kyllä oon aikasemminkin "valittanut" kropastani mutta sen olen oppinut etten voi stä muuttaa. Paras tapa on pysyä "muodossa" (jos on edes muodossa :DD ) ja parantaa kondista ni on liikkumalla ja syömällä hyyyvin :) Yö-unet TÄYTYY muistaa.. Nykyään mulkoilen mun vatsan ympärystä... Mites sitä sitte syödään "oikein"??? JA VOISIKO JOKU TULLA POTKIMAAN MUA PERSUKSILLE ETT LIIKKUISIN ENEMMÄN???!!
Mitens sitten kun kouluni olen käynyt? Mihin sitten? mae tia.. jos en tiedä, niin kuka sitten?
(heaven can't know EVERYTHING!! Or can it..?)

Kommentoi   Tiistai 31. tammikuuta 2012 11:29

Respect

Kunniotan ihmisiä joilla on oma mielipide ja uskaltaa sanoa sen.
Nostan hattua heille jotka eivät nuole toisten perseitä tai ole ylimielisiä paskoja. Ihmiset jotka OIKEASTI puhuu totta ja ovat kohteliaita ovat harvassa. Maailmassa löytyy paskanpuhujia vaikka kuinka mutta totuus on "piilotettu" (valitettavasti).

Respecting honest peapol.
And I'm trying to keep it so real as possible. Promise.

Kommentoi   Lauantai 07. tammikuuta 2012 13:12

UV!

Hyvää uutta vuotta kaikille!


Radiomainos: "Annetaan lapselle raitis joulu.."

Minä: "Annetaan aikuisille raitis uus vuos!"

Kommentoi   Sunnuntai 01. tammikuuta 2012 03:32

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »