toney

Merkityksetön suudelma

Kuten monet meistä, olen elämäni aikana ehtinyt kokemaan kohtuullisen määrän suudelmia. Paljoa en tiedä, mutta olen huomannut, että huomaamaton pusu voi jättää miettimään merkitystään pidemmäksi aikaa kuin avoin, varaukseton suudelma.

Pusu, eli suukko, eli suudelma, eli muisku,... Nimityksiä on varmasti yhtä monia, kuin on sisään kätkettyjä merkityksiäkin. Kaipaan niitä aikoja, kun pienessä pusussakin oli sähköä! Tunteiden paloa ja poltettä, jonka kipinä kesti seuraavalle viikolle.

Olenko oikeasti niin elämän murjoma, kitkeränkatkera pessimisti, etten enää osaa antautua hetken vietäväksi?


Tule takaisin luokseni, oi suudelman merkitys!


Note to self: olen suudellut, mutta onko minua oikeasti suudeltu?

Kommentoi   Torstai 26. maaliskuuta 2009 16:36

Tylsistyminen vaikuttamisen keinona

Maailma on kummallinen paikka.

Aina kun luulen saaneeni siitä otteen - tapahtuu jotain odottamatonta - - - ja harvemmin ne odottamattomat eventit mitään positiivisia on.

Meitsi on vuosia käyny terapiassa ja se on auttanu prosessoimaan kaikkea sitä tuubaa mitä niskaan on tullu millonkin. No, okei. Toi terapia tarkoittaa mulla bänditreenejä, mut vaikutus on takuulla sama: pari tuntia ympäristö, missä voi sulkea ittensä ulkopuoliselta maailmalta - kuplaan jopa, ja kaikki tarpeellinen pysyy hanskassa. Terapiassa on tullu käsiteltyä kaikki mahdollinen elämän ja kuoleman haarukassa.

Eniveis, viime aikoina on ollu ihan liikaa kaikkea muuta, noi treenit on jääny hiukan vähemmälle ja sen kyllä huomaa!

Vaikka elän kai tällä hetkellä kohtuullisen värikästä elämää ja pali löytyy "taagii shittii", niin silti tuntuu, että kaikkien narujen pitäminen käsissä on jotenkin normaalia vaikeempaa.

Note to self: "Yrittäminen on ensimmäinen askel epäonnistumiseen".

Pitäis kai ottaa sellanen jakso elämässä, että tekee hiukan vähemmän ja panostaa olennaiseen. Keskittyä ihmisiin, suhteisiin - - - ja koittaa hengittää positiivisia fiiliksiä, right?


Live long and prosper, muruset. <3

Kommentoi   Tiistai 17. maaliskuuta 2009 22:26

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »