emna

<33333333333333333333333

maanantai 31. toukokuuta 2010 19:20

Kukapa ei rakastaisi näitä ihkulissuja, jotka kulkevat isoissa laumoissa kaupungilla, huutelevat muille törkeyksiä ja kävelevät tiellä kuin omistaisivat sen?

Tunnusomainen meikkihän on: tönkkö/paakkuripset, väärän sävyinen meikkivoide, sottusesti laitetut nudehuulet, tummat kulmakarvat joissa tottakai lovi ja isot ruskeat läntit aurinkopuuteria poskissa. Kenen mielestä tällainen meikki on OIKEASTI hieno? Vähän ripsaria, sopivasti oikean sävyistä meikkivoidetta, ja vähän aurinkopuuteria, näyttää vielä ihan nätiltä, mutta ei noin yliampuvasti. Kehen he oikeasti yrittävät tuolla tehdä vaikutuksen? jätkiin? ei. suurin osa jätkistä pitää meikittömiä/luonnollisesti meikattuja tyttöjä kauniimpina, kuin jotain oikein vahvasti meikattuja.

Vaatetukseenhan kuuluu tottakai legginssit tai farkkulegginssit, lyhyt paita joka juuri ja juuri peittää perseen, ja tottakai TISSIVYÖ ja nahkatakki. Mitä hienoa tässä tyylissä on? Joillekkinhan se tottakai sopii, koska osaavat yhdistää siihen persoonallisempia paitoja, koruja yms. Mutta tämä, että laitetaan ehkä pelkästään toppi ja legginssit ja toppia tietenkin vedetään tissien kohdalta niin paljon alemmas, että tissit näkyy (ja kuljetaan tottakai niin että, kädet/laukku puristaa tissejä yhteen) ja kuitenkin se toppi pitää nostaa senverran, että perse näkyy melkein kokonaan, onko hienoo näyttää huoralta?

Ei legginssit ole housut, joten koittakaas piilottaa perseenne.

Ja käytöstavathan on kaikilla (ylensä) myös samanlaiset: vittua pitää tunkea jokatoisen sanan väliin, ja huoraakin kuulee suhteellisen useasti. Muille ihmisille huudellaan kaduilla kaikkea paskaa ja ihmisiä joilla on oma tyyli, omat aatteet ja muutenkin persoonallisempia eikä mitään sarjatuotantoa, haukutaan ja huoritellaan. Ja sitten nämä galleriablogit, aina kun nää käy juomassa, pitää siitä ilmottaa galleriassa blogilla, mesen henk.koht tekstissä,facebookissa tai jotenkin muuten. Sitte seuraavana päivänä kirjotellaan kuinka kipee pää ja kamala darra on, mutta kuitenkin "oli kyl nii vitun kivaa ft. kaikki ;)" Ja todellsiuudessahan, jos nää ylipäätään on käyny juomassa, on ne juonnu ehkä pari sidukkaa ja sitte esitetään et ollaan niin khännishäää. Ja tosi monella näkyy olevan jotain tyyliin "VOIKULTAMURU RAKASTAN SUAAHH<3 EN VOI ELÄÄ ILMAN SUA<3<3<69696969", vaikka todellisuudessa he oisivat olleet yhdessä vasta muutaman päivän, ja ylensä suhde loppuuki sitte viimeistään muutaman viikon päästä, ja sitte kauheet angstaukset "otit, jätit, petit, rikki revit" yms. jumalatonta draamaa.

Ja galleriahan on täynnä jotain kinGi` jjau`` asd` bArbih` weli` päätteisiä nickkejä, joidenka takaa löytyy yllätysyllätys juuri edellisiä kuvauksia vastaava ihminen. Ja et varmasti tule löytämään ensimmäistäkään _muokkaamatonta_ kuvaa sieltä, monilla on ihoa blurrattu, nenät sutattu, värejä muutettu, tai muokattu jollain muulla tapaa. Heillä voi olla itsestään helposti monta kymmentä kuvaa, ja kaikki ylensä samanlaisia, tai jokasessa kuvassa suu ainaki menee kunnon sexymutrulle. Ja aika harvoin yksikään tällanen on oikeesti ittensä näkönen kuvassa, photosopilla saa tehtyä kyllä ihmeitä.

Kuvitteleekohan ne oikeasti olevansa jotenki hienoja,persoonallisia vai mitä ne oikeen ittestään kuvittelee? Tollasia ihmisiä on maailmassa vaikka kuinka saatanasti, kunnon sarjatuotanto blondeja ylensä, sekä sisäisesti, että ulkoisesti.

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »