emna

Tiedot

Kotikunta:
Valkeakoski
Messenger:
en käytä
Parisuhde:
Seurustelee
Nähty viimeksi:
5 viikkoa sitten
Uusin blogi:
joojoo

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

8,2
  Bongauksia 1 kpl

Näin Kaksosesta sanotaan alan kirjallisuudessa:

Kaksosia luonnehditaan henkilöiksi, joihin ei voi olla rakastumatta. Kaksonen ei koskaan lakkaa innostumasta ja etsii aina jotain uutta elämäänsä. Kaksosia pidetään hurmaavina ilmestyksinä, joiden karisma ei jää huomaamatta. Heidän vilkas ja nokkela luonteensa nauttii arvoituksista, matkailusta ja uusien ihmisten seurasta.

Kaksoset luovat itselleen laajat ja toimivat verkostot. Heitä pidetään erittäin terävinä, älykkäinä ja neuvokkaina. Kaksosilla on myös loistava sopeutumiskyky, ja tilanteeseen kuin tilanteeseen solahtaminen sujuu ongelmitta. Kaksonen rakastaa pohtimista ja spekuloimista. Kaksoset ovat karismaattisia ja hyviä puhumaan. Kun tarvitaan uusien projektien käynnistäjiä tai ideoijia, Kaksonen pyydetään apuun. Lyhyesti sanottunua Kaksosia ei voi olla rakastamatta.

Ja sitten totuus…


Näin Kaksosen kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet:
Kaksosnainen:

Kaksosnainen on pääosin ihan mukava tyyppi. Hän innostuu uusista asioista, mutta innostuksella on myös tapana lopahtaa saman tien. Ei ole harvinaista, että juuri Kaksosnaisten lompakossa on monia käyttämättömiä aerobic-kuukausikortteja. Kaksosnaisten impulsiivisuus aiheuttaa sen, etteivät he vie asioita loppuun. Kaksosnaiset ovat erittäin mukavuuden haluisia. He ovat myös lähes poikkeuksetta erittäin fiksuja, mutta samalla myös jumalattoman laiskoja. Kaksosnaisilla on taito vetää niistä naruista, joilla ihminen saadaan toimimaan tasan niin kuin hän haluaa. Kaksosnainen houkuttelee muita myöntymään asioihin, joita he eivät oikeasti halua tehdä. Usein käykin niin, että Kaksosnainen ja Kaksosmies puhuvat muut mukaan projektiinsa, ja siinä kohtaa kun hommat pitäisi alottaa, on Kaksonen jo vetäytynyt muihin puuhiin. Kaksosen levoton sielu aiheuttaa myös sen, että hän kyllästyy nopeasti ja vaihtaa ihmisiä lennosta. Kaksosnaista sanotaan myös pinnalliseksi tuuliviiriksi, jonka on vaikea sitoutua mihinkään pitkäksi aikaa. Tämä pätee myös Kaksosmiehiin.

Kaksonen sängyssä:

Kaksosta kuvaillaan sängyssä kekseliääksi ja kokeilunhaluiseksi. Kaksosen kanssa seksi ei ole koskaan tylsää. Vilkas mielikuvitus toimii myös sänkypuuhissa. Kaksonen jakaa verbaliikkaansa myös sängyssä, ja joillekkin puheliaisuus saattaa olla liikaa. Kaksosia pidetään myös potentiaalisina pettäjinä muutoshalunsa takia.

Kaikki hyvä elämässä on joko laitonta, moraalitonta tai lihottaa.


Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »