CoRnee

Tiedot

Nimi:
Joni
Syntymäpäivä:
22.11.1991 (27v)
Kotikunta:
Mikkeli
Kotisivu:
www.facebook.com/profile.php?id=...
Messenger:
https://instagram.com/cornee91/
Nähty viimeksi:
105 viikkoa sitten
Uusin blogi:
Pitkästä aikaa tääl :)

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

3,2
  Bongauksia 61 kpl

Moi tytöt ;)

Olen Joni aka fucking CoRnee galleriast, Erotiikka-asentaja ammatiltani olen, mutta en ainekaan toistaiseksi ole niitä hommia päivääkään tehnyt. Esimiestehtävissä toimin aktiivisesti myynnin ja markkinoinnin parissa. Toisin sanoen suurinosa ajasta menee töissä ja loput rellestäessä ystävien kanssa :)

Vaikutan tällä hetkellä Mikkelissä, mutta suunnitelmissa on vaihtaa maisemaa jossain vaiheessa.


Olen ihana, mukava ja kiltti ihminen ja muutenkin kaikinpuolin täydellinen persoona, eli kannattaa tutustua ;) Kommentoikaa ihan vapaasti, mut en kaipaa niitä vanhojen karvaperseitten kommentteja,enkä myöskään niitä 40vuotiaitten naisten ihkuttelua,  joten ihan rauhassa voitte painua suoraan pois miun sivuilta! Kitos :)


Kerran tänne asti olette päätyneet niin arvostelkaa! ja bongatkaa kuviani, mut en kaipaa niitä ykkösiä (If u know what i mean) ;)


Ja näin kiltisti sanottuna miua ei paskaakaan liikuta teidän v*ttuilut, pään aukomiset jne.. shaisse :)  Eli jos siulla ei muuta asiaa ole niin voit painua suoraan takaisin etusivulle, kiitos!


shodek kuiskasi... (31.08.2013 02:57)

oot iha tajuttoman Ruma

 

Tässä vallan mainio esimerkki edellä olevasta asiastani. Kysyn asian, v*ttuako kattelette minun kuviani jos niin kovasti v*tuttaa? Ja vielä kommentoitte siitä minulle? Luuletteko oikeasti, että miua liikuttaa teidän hobittien haukkumiset/herjaavat kommentit etc.. etc.. ja vielä kerran etc.!? Jos luulette näin niin olette aivan hakoteilla ja voitte ensin itse peiliin katsoa. ELI, jos (ja HUOM jos!) teillä ei oikeasti ole mitään järkevää asiaa niin olakee hiljaa ^^ Thank u, i love u all <4


Messengerin voitte ottaa tuosta ihan vapaasti, mutta eipä tule sitä nykyään käytettyä ollenkaan ;D


Naamakirjaa tulee käytettyä huomattavasti enemmän kuin tätä paikkaa, joten jos katsotte tarpeelliseksi lisätä minut Facebookissa niin siitä vain :) Asiahan toki on aivan eri hyväksynkö, mut etteköhän sen huomaa jossain vaiheessa etten sitä ole hyväksyny ;)Ja älkääkä unohtako liittyä CoRnee fanclubiin, kyllä sinne aina mahtuu :) 

(Ja tämähän ei ollut pyyntö vaan käsky!<3)


Jos olet tosikko etkä ymmärrä että tämä esittely voi myös olla ihan läpällä kirjotettu, niiin antaa olla! :))))) I don't care!

 

PEACE!

 

http://kuvake.net/clubs/?club_id=232468

 

*hali*

 

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »


Talleta 50 € ja pelaa 150 €. Nyt saat lisäksi 50 ilmaiskierrosta Rizkiltä!x