marre_^^

Petri Nygård - Selvä päivä

torstai 20. tammikuuta 2011 07:09

Kauhee jano viäki! Siis sammumaton jano todellisuus on hetkittäin piinaa. Ilman hauskaakin voi olla viinaa. Jooh hyvässä ja pahassa. Pidän pullonkeräysmummot rahassa. R.I.P. maksa, good bye aivosolut. Edessä viskii ja kylmä olut. Kippis jeppis jepulis. Hallitut koomat Petri on hepulis. Otan hörppyy Irwin imu, mull on jano. Anna hirvi-limuu. Huh jaa missä mää oon? Mä oon kännissä, missä sä oot?

Jalluu, kossuu ja kaljaa. Hölkyn kölkyn (Hei) me nostetaan maljaa. Selvästi hyvä päivä (Joo) hyvä päivä (Joo) siis hyvästi selvä päivä!!

Let's mennää. Tuu mun kaa, jos mä oisin sä kyl mäkin joisin mun kaa. Marinoidaan nyt maksaa. Mä tarkoon, sää maksat. Hei tyttö, lauletaan viisuu. Viina pukee sua ja yleensä riisuu. Turha mua on syyttää. Nyt loppu juominen ja aletaan ryyppää!

Jalluu, kossuu ja kaljaa. Hölkyn kölkyn (Hei) me nostetaan maljaa. Selvästi hyvä päivä (Joo) hyvä päivä (Joo) siis hyvästi selvä päivä!! Joo! tättärää tättä räär ää x4 Jos sulla on jano suu auki. AAH Jos sulla on jano suu auki. AAH. Mullon jano, sullon jano kaikki sanoo AAH!
x2

Hyvä juoma parempi mieli. Kuiva kurkku, ikenet ja kieli. Palvon lemmyy. Otan hennyy. Jäätävä polte ilman rennyy. Juon taskulämmintä jäksyy. Reeniä horo siinä on ämmille läksyy. Oh hoh pysynkö pystyssä. Himaan liftaan keskisormi pystyssä. Ota kuvia räps filmaten. Lempijuoma, no vittu ilmanen. Huh jaa missä mää oon? Mää oon kännissä, missä sää oot?

Jalluu, kossuu ja kaljaa. Hölkyn kölkyn (Hei) me nostetaan maljaa. Selvästi hyvä päivä (Joo) hyvä päivä (Joo) siis hyvästi selvä päivä!!


Taustalla soi: Petri Nygård - Selvä Päivä

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »