pikku.myy

"Kuvan kaunis.. "

maanantai 07. maaliskuuta 2011 20:17

"Kuvan kaunis"

Naiset tekevät kaikkensa ollakseen kauniita ja nähdäkseen peilistä jonkun ketä ei tarvitse hävetä.
Mitä on kauneus? Miten määrittelet kuka on kaunis ja kuka ei?

Kuka on on edes kuvan kaunis?.. Eva Longoria Parkes? Angelina Jolie? Shakira? vai kenties Kiira Korpi?
Mutta muistakaa, että kaikki heidän kauneutensa ei tule vain siitä miltä heidän naamansa näyttää vaan myös siitä että he aina hymyilevät lehdissä ja, että heillä on myös asennetta ja itseluottamusta. Jos jotain minä olen huomannut niin sen, että kauneus hehkuaa sisältä päin ja se yltää aina huulille asti hymynä.
Ja miksi ihmisten täytyy mennä niin massan mukana? Tehkää oma tyyli! Niin kuin lady gaga! En kuuntele hänen musiikkiaan, mutta nostan hattua hänen itseleimatulle tyylilleen. Isot aurinkolasit, läpinäkyvää kangasta ja kimmellystä ja erikoiset kengät. Kaikki nämä ovat hänen tyyliään.. mikä tekee sinun tyylistä omasi?
Mutta mietitääs hetki mitä kaikkea nainen on valmis tekemään ollakseen kaunis. Ja saada edes palan siitä kauneudesta mitä hän näkee lehtien huippumalleista..

He menevät kuntosaleille.. He menevät kasvohoitoihin, manikyyriin, pedikyyriin ja saatana sentään rasvaimuun ja plastiikka kirurgiaan. He muuttavat vaatekaappinsa sisällön lähes säännöllisesti ja lopettavat syömästä karkkia.. tai pahimmassa tapauksessa he lopettavat syömästä kokonaan.Se tupakoivat jottei heillä olisi niin usein nälkä.

He ostavat ekat meikkinsä jo ala- asteella ja heillä kestää pari vuotta ennen kuin he edes osaavat käyttää niitä ja sitten niistä tulee heille riippuvuus. Joka aamu vaikka olisi vapaa päivä heidän pitää meikata. Mikä on aika surullista siinä mielessä, että naisten luontainen kaunes häviää. Eivätkä monet heistä edes halua katsoa peiliin sillon kun heillä ei ole meikkiä naamassa. Oletko koskaan nähnyt lehdissä ylhäällä meinittuja julkkiksia ilman meikkiä? No..? Olivatko niin kauniita.. Tai niin itseluottavaisia? epäilen.. Nainen on itseluottavainen vasta meikin jälkeen.. MIKSI? Koska meikki korostaa heidän parhaita puoliaan?.. nimenomaan!! Heillä siis on jo jotain kaunista, mitä pitää vain vielä KOROSTAA.


Hiuksetkin täytyy aina laittaa.. Ensin täytyy etsiä ekat vuodet sopivat shampoot ja hoitoaineet mitkä saavat juuri omat hiukset tuuheiksi ja terveiksi. Sitten kuivata ja etsiä sopivat muotovaahdot ja muut aineet. Sitten geelit ja vahat, suoristus ja föönaus. Tupeeraus ja lakkaa pullollinen per kampaus.

Jotkut ihmiset sanovat ettei välitä ulkonäöstä. Niin se on hyvin usein vale. Katotaanpa vaan niin hänkin mielellään olisi se Eva Longoria Parker lehden etukannessa. Ja he katsovat kateellisina naisia joilla on päällään juuri se mekko mihin itse ei mahtunut.. Totta kai me olemme kateellisia!

Olen niin huolissani tästä kuinka paljon nainen on valmis tekemään kauneutensa vuoksi, koska itse en menisi ilman vähintään puolen tunnin laittaumista pihalle.. en kirveelläkään. Ilman meikkiä? ootko menettäny järkes?! Ilman että edes suoristan hiukset? You WISH!!

Mutta ihan mielenkiinnosta naiset.. Minkä takia me niin laitamme itseämme?.. Onko se meidän itsemme takia? Vai jonkun muun?
En valita siitä että kadulla näkyy kauniita naisia ja hyviä perseitä olenhan Bi-seksuaali..
Mutta mikä minua eniten oikeastaan säälittää on se, että oli kuinka kaunis tyttö tai nainen tahansa.. jos hän ei ole sinut itsensä kanssa, hänestä tulee ruma. Hänestä ei hohku se kauneus itse varmuutena ja hymynä huulilla.. Ei!
Ja nykyään kun katsoo kaduilla ihmisiä, niin minusta he jotka hymyilevät ovat niin paljon kauniimpia ihmisiä kuin he jotka murjottavat ihan ilman syytäkin, omistivat kuinka kalliit merkki vaatteet tahansa tai käyttivät kuinka kauan stailaamiseensa aamulla. Mutta se nainen joka pystyy mennä kadulla meikin kanssa tai ilman, hymyillen ja tyytyväisenä itseensä, on minusta kaikkein kaunein..


Ps.Ja täytyy myöntää.. nykyään maailma on aika ruma paikka, koska täällä ei oikeasti hymyillä.

Mieliala: Huolissaan

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »