pikku.myy

onneks ne parturit ainakin melkein osaa asiansa..

Voin sanoo että vitutuksen määrä on 0-100 asteella 200. Mä kasvatin tukkaani tarkotuksella että saisin kunnon hienon mohikaanin ja ottatukan mistä tykkäisin. Menin sitten parturiin ja ämmä leikkas mulle peter pan tukan. Tosi hienoo. Vaikka malli mulle ehkä jotenkin sopiskin niin mä en mielelläni haluis näyttää 25 vuotiaalta sillon kun oon 16. Niin ja mitä takatukalle tapahtu mitä kasvatin? se leikattiin pois kokonaan.. Ihan vitun hienoo hei! Kiva kun me suunniteltiin viä siinä parturipenkissäkin sellasta tukkaa mitä halusin, ja katoin että sen sais ihan helposti. Parturi ottaa sakset käteensä ja ensimmäinen asia minkä kuulen on "hups" ... ja sinne meni sitten se tukka. Se yritti korjata asiaa, ja lopputulos niin kamala että halusin vaan juosta sieltä pois. Tyylikäs loppu tulos MY ASS!! niin ja mainitsinko jo että istuin tuolissa kaks ja puol tuntia?

6 kommenttia   Torstai 16. helmikuuta 2012 18:10

Tampere on paras paikka päällä maan <3

Mikään ei piristä päivää enemmän kuin meet 9.10 bussilla töihin Ylöjärveltä Tampereelle ja edessäsi istuu valkoisiin vaatteisiin ja mustiin aurinkolaseihin pukeutunut mummeli. Kuuntelet musiikkia koko bussimatkan ajan ja painat stop-nappulaa. Yhtäkkiä huomaat, että mummeli on potkaissut sinua kengän kärkeen (istuimme kasvotusten nelipaikkaisessa kohdassa) otat kuulokkeet pois ja mummeli sanoo sinulle: - Sulla on aivan ihana tyyli! Noi kaikki yksityiskohdat ja toi punanen on vaan niin täydellinen sulle.
Kiittelin kauheasti tätä iloista mummelia ja hymyilin viä hänelle kun lähdin bussista. Kun katsoin bussia ulkopuolelta mummeli vielä hymyili minulle.

Seuraavana päivänä odottelin kaveriani Sokoksen edessä ja eteeni tuli vanhempi papparainen ja näytti minulle peukkua ja sanoi hiukan käheällä äänellä "Rajua meininkiä!" Taas kiittelin ja hymy ei kyllä lähtenyt koko päivänä pois kasvoilta.

Ajatella, että minä jolla ei ole niin neutraali, massa tai mitenkään päin peittelevä tai arka tyyli niin vanhemmat ihmiset tulevat kehumaan tyyliäni. Mikä kaupunki!! I LOVE IT!! Tampere on muutenkin täynnä pelkkiä baareja, tatuointi studioita, seksikauppoja ja vaatekauppoja. En ikinä lähde täältä pois, tää on täydellinen paikka minulle ja siskolleni <3 n_n

1 kommentti   Torstai 28. heinäkuuta 2011 19:57

Provinssi 2011

En tiedä milloin järjestyksen valvojat on muuttunut isoista mies köriläistä 20kg 140 cm likkoihin jotka voi puhaltamalla kaataa tai eläke ikäisiin naisiin. Mutta tälläistä näkyi provintsissa.

Kyllä täytyy myöntää, että pikku hiljaa alkaa meneen fanittaminen vitutuksen puolelle kun se saatanan Escape the fate ei suostu tulemaan keikallensa. Tää oli nyt toinen kerta. Viime kerta oli marraskuussa, silloin syy oli huumeet. Meinasin jo ajatella, että se nyt menee viä, mutta niin.. Pitääkö niitä huumeita vetää saatana??! On tosi kivaa maksaa 65e lipusta, sopia kaiken maailman menot, ajaa 2h seinäjoelle ja sitten vielä siellä lukee kaikissa lippulappusissa, että escape the fate soittaa X stagella klo. 17.15. Missään ei lue, että se ois peruuttanu keikkansa. Ja miten voisikaan kun tieto tulee kaks päivää ennen ja ilmoitus tulee nettisivuille päivää ennen. Ei tullu mieleen, että sitä nettisivua pitää kyylätä 24/7 että peruuttaakohan se bändi tälläkertaa.
Kun tuli ilmoitus kuka tulee seuraavaksi esiintymään eikä juontajan suusta tullutkaan escape the fate vaan jotain ihme ölinää. Niin voin vaan yhtyä siihe likkaan joka huusi vieressäni "MITÄ VITTUA???!" joka kantautui oikein upeasti koko teltan läpi.

Mutta onneksi sentään Apulanta ei petä koskaan. Kolmannessa tai toisessa rivissä, riippu kuinka paljon hyppi koko keikka. Tonikin oli oikein otettu kun lähelle 30 000 yleisö, varmaan ennätys yleisö lähelle, kun provinssi oli loppuun myyty.. Laulettiin, hypittiin, riehuttiin, annettiin rytmiä mukana. Hieno oli meininki!! Ja pikkuserkun kanssa oli hienoa heilua rauhallisesti "armo" kappaleen aikana. Onhan se mulle tärkiä heppu <3

Kotiteollisuuden keikalla sitten lensi kondomi ilmapalloja, "pillu" sana kuuluu lähemmäs toista kymmentä kertaa, kiroilua niin maan perkeleesti ja molemmilla puolilla riehuttiin, että oli ahtaat tunnelmat /,,/ MUTTA SELLAISTA HYVÄLLÄ KEIKALLA TÄYTYY OLLAKKIN!! Ihmeteltiin vain, ettei "minä olen" biisiä soittanut, mutta hyvä näinkin. Eihän loistavaa biisiä pidä puhki kuluttaa ^^

Kommentoi   Sunnuntai 19. kesäkuuta 2011 11:02

Tove Janssonin kesäruno on parhautta <3

Pään painan ruohikolle
ja oion jalkojain.
En jaksa pohdiskella,
mä tahdon olla vain.

Sen viisaammat voi tehdä,
mä päivän kultaan jään.
Mä tunnen kaikki tuoksut
ja luonnon loiston nään.

Voi leikitellä mielikseen,
voi ottaa jättää paikoilleen
tai olla niin kuin luonnostaan
ja maata vaan.

Mä peikko siihen uskoon jään,
on maailmaa tää minkä nyt mä nään.

-Tove Jansson

1 kommentti   Perjantai 03. kesäkuuta 2011 22:28

Mikä teitä vaivaa?

Nyt jumalauta ihmiset, anteeksi että kiroilen, mutta nyt jotain rajaa!! Omat mielipiteet ovat kunnioitettavia, ja varsinkin jos niitä tuo julki, mutta alkaaka nyt miettimään pikkusen mistä asioista kerrotte oman mielipiteenne! Mua ei kiinnosta jos olen mielestäsi ruma. Niitä kommentteja saan kuunnella ihan tarpeeks jo ihan koulussa. Joka ikinen päivä saan kuulla kommentin "hyi vittu" kun ne saatanan tonnikeijut sun muut runkkarit ei keksi mitään luovampaa. Ja jos mulla menee hermo, niin opettajat suurinpiirtein repii mut pois mut tilanteesta vaikka vaan huudan. Oon saanu kuunnella sitä nyt.. kahdeksan vuotta.
Sitten se, että jos satun olemaan ylpeä ja tunnen muutenkin itseni isänmaalliseks ihmiseks niin siitä en halua todellakaan kuunnella mitään paskaa, että kuinka en saisi olla ylpeä suomesta kultamitallin johdosta.
Vähiten mä kaipaan kuunnella siitä kuinka mun fleda ei miellytä joitain ihmisiä. En oo ikinä ollu täysin tyytyväinen peilikuvaani, vaikka kropastani ja persoonastani olenkin ylpeä. Kukaan ihminen ei ole niin varma itsestään että kestäisi täydellisellä itseluottamuksella kritiikkiä omasta kehostaan ilman että se tuntuisi missään

Sitten se, että joku tuttu/puolituttu/nettikaveri/poikakaveri aivan sama, niin yrittää kahlita mut???! Sanoo ettei luota mun kavvereihin oli ne jätkiä tai ei?? AIvan sama olisko se läppää tai ei, mutta jotain rajaa! Jos joku musta oikeesti välittäis niin antakaa mun olla just se kuka mä oon, älkääkä saatana yrittäkö mua muuttaa mikskään.

3 kommenttia   Torstai 19. toukokuuta 2011 21:00

"Kuvan kaunis.. "

"Kuvan kaunis"

Naiset tekevät kaikkensa ollakseen kauniita ja nähdäkseen peilistä jonkun ketä ei tarvitse hävetä.
Mitä on kauneus? Miten määrittelet kuka on kaunis ja kuka ei?

Kuka on on edes kuvan kaunis?.. Eva Longoria Parkes? Angelina Jolie? Shakira? vai kenties Kiira Korpi?
Mutta muistakaa, että kaikki heidän kauneutensa ei tule vain siitä miltä heidän naamansa näyttää vaan myös siitä että he aina hymyilevät lehdissä ja, että heillä on myös asennetta ja itseluottamusta. Jos jotain minä olen huomannut niin sen, että kauneus hehkuaa sisältä päin ja se yltää aina huulille asti hymynä.
Ja miksi ihmisten täytyy mennä niin massan mukana? Tehkää oma tyyli! Niin kuin lady gaga! En kuuntele hänen musiikkiaan, mutta nostan hattua hänen itseleimatulle tyylilleen. Isot aurinkolasit, läpinäkyvää kangasta ja kimmellystä ja erikoiset kengät. Kaikki nämä ovat hänen tyyliään.. mikä tekee sinun tyylistä omasi?
Mutta mietitääs hetki mitä kaikkea nainen on valmis tekemään ollakseen kaunis. Ja saada edes palan siitä kauneudesta mitä hän näkee lehtien huippumalleista..

He menevät kuntosaleille.. He menevät kasvohoitoihin, manikyyriin, pedikyyriin ja saatana sentään rasvaimuun ja plastiikka kirurgiaan. He muuttavat vaatekaappinsa sisällön lähes säännöllisesti ja lopettavat syömästä karkkia.. tai pahimmassa tapauksessa he lopettavat syömästä kokonaan.Se tupakoivat jottei heillä olisi niin usein nälkä.

He ostavat ekat meikkinsä jo ala- asteella ja heillä kestää pari vuotta ennen kuin he edes osaavat käyttää niitä ja sitten niistä tulee heille riippuvuus. Joka aamu vaikka olisi vapaa päivä heidän pitää meikata. Mikä on aika surullista siinä mielessä, että naisten luontainen kaunes häviää. Eivätkä monet heistä edes halua katsoa peiliin sillon kun heillä ei ole meikkiä naamassa. Oletko koskaan nähnyt lehdissä ylhäällä meinittuja julkkiksia ilman meikkiä? No..? Olivatko niin kauniita.. Tai niin itseluottavaisia? epäilen.. Nainen on itseluottavainen vasta meikin jälkeen.. MIKSI? Koska meikki korostaa heidän parhaita puoliaan?.. nimenomaan!! Heillä siis on jo jotain kaunista, mitä pitää vain vielä KOROSTAA.


Hiuksetkin täytyy aina laittaa.. Ensin täytyy etsiä ekat vuodet sopivat shampoot ja hoitoaineet mitkä saavat juuri omat hiukset tuuheiksi ja terveiksi. Sitten kuivata ja etsiä sopivat muotovaahdot ja muut aineet. Sitten geelit ja vahat, suoristus ja föönaus. Tupeeraus ja lakkaa pullollinen per kampaus.

Jotkut ihmiset sanovat ettei välitä ulkonäöstä. Niin se on hyvin usein vale. Katotaanpa vaan niin hänkin mielellään olisi se Eva Longoria Parker lehden etukannessa. Ja he katsovat kateellisina naisia joilla on päällään juuri se mekko mihin itse ei mahtunut.. Totta kai me olemme kateellisia!

Olen niin huolissani tästä kuinka paljon nainen on valmis tekemään kauneutensa vuoksi, koska itse en menisi ilman vähintään puolen tunnin laittaumista pihalle.. en kirveelläkään. Ilman meikkiä? ootko menettäny järkes?! Ilman että edes suoristan hiukset? You WISH!!

Mutta ihan mielenkiinnosta naiset.. Minkä takia me niin laitamme itseämme?.. Onko se meidän itsemme takia? Vai jonkun muun?
En valita siitä että kadulla näkyy kauniita naisia ja hyviä perseitä olenhan Bi-seksuaali..
Mutta mikä minua eniten oikeastaan säälittää on se, että oli kuinka kaunis tyttö tai nainen tahansa.. jos hän ei ole sinut itsensä kanssa, hänestä tulee ruma. Hänestä ei hohku se kauneus itse varmuutena ja hymynä huulilla.. Ei!
Ja nykyään kun katsoo kaduilla ihmisiä, niin minusta he jotka hymyilevät ovat niin paljon kauniimpia ihmisiä kuin he jotka murjottavat ihan ilman syytäkin, omistivat kuinka kalliit merkki vaatteet tahansa tai käyttivät kuinka kauan stailaamiseensa aamulla. Mutta se nainen joka pystyy mennä kadulla meikin kanssa tai ilman, hymyillen ja tyytyväisenä itseensä, on minusta kaikkein kaunein..


Ps.Ja täytyy myöntää.. nykyään maailma on aika ruma paikka, koska täällä ei oikeasti hymyillä.

2 kommenttia   Maanantai 07. maaliskuuta 2011 20:17

ikä ei kerro mitään..

Hei nyt ihan oikeesti ihmiset!!
Ikä. . mitä se kertoo ihmisestä..
Tasan sen kuinka monta vuotta olet tällä maapallolla hengitellyt tätä niin "raikasta" betoni viikadon ilmaa.. Totta kai siitä voi pikkusen päätellä kypsyydestä, mutta on meitä erikois tapauksiakin jotka ovat oikeasti kypsempiä kuin monet muut 16 vuotiaat. Ja kyllä minä olen 16. tuliko yllätyksenä?

Mä täällä itken keuhkojani pihalle kun mun miehelle se 4 vuoden ikäero oli liikaa.. HEI HALOO?? miettikääs nyt ihan oikeesti. Jos sanotaan, että ei se ulkonäkö merkkaa, ja rakkaus on sokea jnejne. Niin miksi iän pitäisi sitten merkata?
Se on niin epäreilua että mä jäin ilman miestä sellasen asian takia mihin mä en voi mitenkään vaikuttaa. Ja se on se, mikä vuosi numero mulle lukee henkkareissa. Voi jessun poo.

Niin ja se, ettei mun mies jättäny mua sen takia ett sitä itteensä ois niin se häirinny, vaan sen porukoita. Kyllä.. Eli se jätti mut koska sen porukoilla oli vääränlainen mielipide mun ikääni. Ja ne ei oo ees nähny mua..

Onko tämä nyt sitten REILUA?!!!
Ahdasmieliset paskat.. sanon minä..

8 kommenttia   Keskiviikko 02. maaliskuuta 2011 16:35

Mikä alle 18-vuotiaissa kammoksuttaa???!

Kaverillani ellelle on todella hyvä mielipide alle 18-vuotiaisiin.. joten päätin laittaa sen myös omaan blogiini


Miksi on niin samperin vaikeaa olla teini? Luulisi, että se on hyvää aikaa. Olet nuori ja täynnä elämää. Ryppyjäkään ei ole pahemmin ja muutenkin olet kauneutesi huipulla. Koko pitkä elämä edessä...

Jos vain voisi olla pari vuotta vanhempi...

Kun olet 16-vuotias kakara, ei kukaan ota sinua vakavasti. Asiat, jotka teet, tekevät sinusta tyhmän ja asiat, jotka jätät tekemättä, tekevät sinusta nössön.

Sinulta ei kysytä mielipidettä asiaan, koska oletetaan, ettet ole tarpeeksi älykäs vastaamaan siihen perusteellisesti. Sinua pidetään vielä liian nuorena. Mutta totta kai olet tarpeeksi vanha ottamaan vastuun omasta typeryydestäsi ja siihenhän ei muut puutu. "Omapahan oli vikasi!" Olisi hyvä asia opettaa nuoret ottamaan vastuuta itsestään ja MYÖS muista.

16-vuotiaana olet liian nuori parikymppiselle, mutta yli 40-vuotiaalle tarpeeksi sopivan ikäinen... Niinpä niin. Jos taas sanot olevasi seksuaalisesti kiinnostunut oman sukupuolen edustajista, pidetään sitä vain huomionhakuisuutena tai välivaiheena. Ei muijat nyt 16-vuotiasta "Bi" -tyttöä kattelisi. Sehän on vain välivaihe. Muutenkin parisuhteet on aina teini-iässä lyhytaikaisia, jotka eivät vaan voi kestää.

Kun puhut tietyllä tavalla, käytät lyhenteitä ja kirjoitat ei-niin-äidinkielen oppien mukaan ja puheessasi on monta kirosanaa, pidetään sitä todella teininä. Ei tuollaiselle vähä-älyiselle kakaralle voi mitään järkevää sanoa. Tuskin sillä on sitä älyä ollenkaan. Joten sanotaan nyt vain "panisin" ja lähdetään menemään. Ja saattaahan se jopa suostua. Helvetti...

En kiellä, etteikö maailma olisi typeriä teinejä täynnä, mutta yrittäkää muistaa. On niitä poikkeuksia, jotka osaavat puhua "normaaleista" asioista, joiden elämään ei kuulu pelkästään muiden ihmisten suosion saavuttaminen alkoholin avulla, jotka haluaisivat "normaalin" parisuhteen ja jotka haluavat, että heidät otetaan vakavasti.

Liittyessäni kuvakkeeseen minulla oli ikä piilossa, sillä kaverini sanoi, että silloin saa enemmän kommentteja. Oikeassahan hän oli. Kun ikä tuli näkyviin, vähenivät kommentit (myös ne asialliset) ja tilalle tulivat "panisin" yms. En minäkään täältä pahemmin seuraa hae, mutta olisi hienoa, jos joku vähemmän teineistä pahaa ajatteleva uskaltaisi tulla puhumaan ihan normaaleista asioista. Olen saanut täältä ystävän. 18-vuotiaan, joka hänkin aluksi oli epäileväinen ikäni vuoksi, mutta on myöhemmin kertonut huomanneensa, että olenhan minä ihan tarpeeksi kypsä tapaus. En ole mikään aikuinen. Rakastan pitää hauskaa kavereideni kanssa ja sekoillakin hieman, mutta en ole myöskään typerä. 16-vuotias voi olla aivan yhtä fiksu kuin 30-vuotias, mutta se pitää vain itse ottaa rohkeasti selville.

7 kommenttia   Perjantai 07. tammikuuta 2011 21:07

rakkaudesta hulluuteen </3

Yö päättyy kauniisti
Taas jätät jälkesi minuun
Ja aamut sinun vierellä
Eivät satu minua silmiin

En tiedä kuolisinko, sinun vuoksesi
Kun siinä ei oo mitään pelättävää
Mitä silloin jää, jos ei tunne mitään

Rakkaudesta hulluuteen, ammu nuoli minun sydämeen
Polta minut loppuun, revi haavat auki suudelmin
Heikkouteni rakkauteen, vie nyt minut hulluuteen
Poltat minut loppuun, revit haavat auki suudelmin
Rakkaudesta hulluuteen

Taas valo taittuu kasvoiltasi
Herään kun katsot minua silmiin
Niin paljon kiinni hetkissä
Joita vietät mun vierellä

En tiedä kuolisinko, sinun vuoksesi
Kun siinä ei oo mitään pelättävää
Mitä silloin jää, jos ei tunne mitään

Rakkaudesta hulluuteen, ammu nuoli minun sydämeen
Polta minut loppuun, revi haavat auki suudelmin
Heikkouteni rakkauteen, vie nyt minut hulluuteen
Poltat minut loppuun, revit haavat auki suudelmin
Rakkaudesta hulluuteen

Rakkaudesta hulluuteen, ammu nuoli minun sydämeen
Polta minut loppuun, revi haavat auki suudelmin
Heikkouteni rakkauteen, vie nyt minut hulluuteen
Poltat minut loppuun, revit haavat auki suudelmin
Rakkaudesta hulluuteen

Revi haavat auki suudelmin

Kommentoi   Sunnuntai 02. tammikuuta 2011 22:29

uudenvuoden lupauksia!!!

Jaahas jaahas.. taas on se aika vuodesta kun aletaan miettiä uudenvuoden lupauksia. Mitähän sitä itse lupaisi.. Viime vuonna lupasin etten tappaisi ketään, ja kumma kyllä sain pidettyä sen lupauksen X) Tänä vuonna voisisin luvata, että minulta lähtee vyötäröltä ylimääräiset sentit!! :DD

Mitä sinä lupaat uudeksivuodeksi?
Ja saitko pidettyä viime lupauksesi?

3 kommenttia   Keskiviikko 22. joulukuuta 2010 16:53

« Edellinen sivu | Seuraava sivu »