pikku.myy

Tampere on paras paikka päällä maan <3

torstai 28. heinäkuuta 2011 19:57

Mikään ei piristä päivää enemmän kuin meet 9.10 bussilla töihin Ylöjärveltä Tampereelle ja edessäsi istuu valkoisiin vaatteisiin ja mustiin aurinkolaseihin pukeutunut mummeli. Kuuntelet musiikkia koko bussimatkan ajan ja painat stop-nappulaa. Yhtäkkiä huomaat, että mummeli on potkaissut sinua kengän kärkeen (istuimme kasvotusten nelipaikkaisessa kohdassa) otat kuulokkeet pois ja mummeli sanoo sinulle: - Sulla on aivan ihana tyyli! Noi kaikki yksityiskohdat ja toi punanen on vaan niin täydellinen sulle.
Kiittelin kauheasti tätä iloista mummelia ja hymyilin viä hänelle kun lähdin bussista. Kun katsoin bussia ulkopuolelta mummeli vielä hymyili minulle.

Seuraavana päivänä odottelin kaveriani Sokoksen edessä ja eteeni tuli vanhempi papparainen ja näytti minulle peukkua ja sanoi hiukan käheällä äänellä "Rajua meininkiä!" Taas kiittelin ja hymy ei kyllä lähtenyt koko päivänä pois kasvoilta.

Ajatella, että minä jolla ei ole niin neutraali, massa tai mitenkään päin peittelevä tai arka tyyli niin vanhemmat ihmiset tulevat kehumaan tyyliäni. Mikä kaupunki!! I LOVE IT!! Tampere on muutenkin täynnä pelkkiä baareja, tatuointi studioita, seksikauppoja ja vaatekauppoja. En ikinä lähde täältä pois, tää on täydellinen paikka minulle ja siskolleni <3 n_n

Mieliala: Kiitollinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »