pikku.myy

Provinssi 2011

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011 11:02

En tiedä milloin järjestyksen valvojat on muuttunut isoista mies köriläistä 20kg 140 cm likkoihin jotka voi puhaltamalla kaataa tai eläke ikäisiin naisiin. Mutta tälläistä näkyi provintsissa.

Kyllä täytyy myöntää, että pikku hiljaa alkaa meneen fanittaminen vitutuksen puolelle kun se saatanan Escape the fate ei suostu tulemaan keikallensa. Tää oli nyt toinen kerta. Viime kerta oli marraskuussa, silloin syy oli huumeet. Meinasin jo ajatella, että se nyt menee viä, mutta niin.. Pitääkö niitä huumeita vetää saatana??! On tosi kivaa maksaa 65e lipusta, sopia kaiken maailman menot, ajaa 2h seinäjoelle ja sitten vielä siellä lukee kaikissa lippulappusissa, että escape the fate soittaa X stagella klo. 17.15. Missään ei lue, että se ois peruuttanu keikkansa. Ja miten voisikaan kun tieto tulee kaks päivää ennen ja ilmoitus tulee nettisivuille päivää ennen. Ei tullu mieleen, että sitä nettisivua pitää kyylätä 24/7 että peruuttaakohan se bändi tälläkertaa.
Kun tuli ilmoitus kuka tulee seuraavaksi esiintymään eikä juontajan suusta tullutkaan escape the fate vaan jotain ihme ölinää. Niin voin vaan yhtyä siihe likkaan joka huusi vieressäni "MITÄ VITTUA???!" joka kantautui oikein upeasti koko teltan läpi.

Mutta onneksi sentään Apulanta ei petä koskaan. Kolmannessa tai toisessa rivissä, riippu kuinka paljon hyppi koko keikka. Tonikin oli oikein otettu kun lähelle 30 000 yleisö, varmaan ennätys yleisö lähelle, kun provinssi oli loppuun myyty.. Laulettiin, hypittiin, riehuttiin, annettiin rytmiä mukana. Hieno oli meininki!! Ja pikkuserkun kanssa oli hienoa heilua rauhallisesti "armo" kappaleen aikana. Onhan se mulle tärkiä heppu <3

Kotiteollisuuden keikalla sitten lensi kondomi ilmapalloja, "pillu" sana kuuluu lähemmäs toista kymmentä kertaa, kiroilua niin maan perkeleesti ja molemmilla puolilla riehuttiin, että oli ahtaat tunnelmat /,,/ MUTTA SELLAISTA HYVÄLLÄ KEIKALLA TÄYTYY OLLAKKIN!! Ihmeteltiin vain, ettei "minä olen" biisiä soittanut, mutta hyvä näinkin. Eihän loistavaa biisiä pidä puhki kuluttaa ^^

Mieliala: Väsynyt

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »