Dark_Silence

Löysäperseinen sohvaperuna vol.2.

lauantai 01. helmikuuta 2020 20:27

Lueskelin erästä vanhaa blogimerkintääni, joka koski sitä, että harvemmin arvostetaan muuta liikuntaa kuin sitä salilla käyntiä tai ryhmäliikuntatunteja jne. Lisäksi ruoan pitää olla juuri tietynlaista, tällä hetkellä ilmeisesti keto-dieettitavaraa, että voi olla kelvollinen ihminen. Eräs kommentti siellä vahvisti entisestään silloista maailmankuvaa:

"Ihmiset on tietoisempia siitä mitä kroppaansa laittavat. Ja nykyään "ikävä kyllä" on muodikasta olla kunnossa ja harrastaa muutakin kuin hyötyliikuntaa. Urheiluvaatteet on tämän hetken muotivaatteita jne. ja joo, ehkä maailman huonoin argumentti minkään puolesta "parempi arki/hyötyliikunta kuin sohvaperuna" JOO, parempi vähän myrkkyä ku paljon myrkkyä :D jos jotain tuloksia haluaa, pitää tehdä helvetisti pihatöitä ja kulkea metsässä :DDD ja tosiaan jättää se makaronilaatikko syömättä :D"

Mahtaako maailma nykyään olla muuttunut, vai olenko vain pudonnut kelkasta, kun nykyään tuntuu luojan kiitos kuulevan tällaista urpolua vähemmän.

Silti minua huvittaa suunnattomasti yhä tänä päivänä tämänkaltainen suhtautuminen liikuntaan. Kuinka moni väittää, että esimerkiksi useamman kilometrin lumikenkäretki repun kanssa ei olisi liikuntaa? Tai 8km kävely koirien kanssa maastossa? Tai murtomaahiihto ja melonta? Onko tämä jokin kaupunkilaistuneiden ihmisten käsitys siitä, että kuntoa ei voi muulla tavoin ylläpitää? Ja näistäkin liikuntamuodoista muuten tulee väkisin tuloksia, koska kestävyyskunto kasvaa.

Tottakai on totta, että jos haluaa huikeasti jotain tuloksia tai suurta lihasmassan kasvua tms, on oikeasti treenattava tosissaan, mutta en silti suostu ymmärtämään, miksi "itsestään ei voisi pitää huolta" muillakin keinoilla kuin treenaamalla hulluna ja tavoitteellisesti. Eniten ehkä vituttaa tuo ilmaisu "pitää itsestään huolta" tällaisessa yhteydessä.

Älkää kysykö mikä tämän blogin pointti on, koska sitä ei varmaan edes ole.

Ainiin ja joo. Rupesin käymään kerran viikossa salilla, koska työn fyysisyystaso laski. Siellä on ihan mukavaa kun käydään kaksin. Kohta mulla on varmaan vitun iso haba.

Mieliala: Tyytyväinen

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »