Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä


GunsRoses

Tiedot

Syntymäpäivä:
21.11.1982 (37v)
Kotikunta:
Turku
Messenger:
unohtakaa mese nähkää livenä!
Parisuhde:
Sinkku
Nähty viimeksi:
137 viikkoa sitten
Uusin blogi:
juuh eiku vaan skriivaaleen

 

Muita kuvia

Tarvitset Flash-tuen kuunnellaksesi musiikkia.

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

-

Seksuaalisesti Skorpioni on ehdottomasti eläinradan voimakkain merkki. Liittyyhän rakasteluun aina mahdollisuus uuden elämän alkamisesta. Skorpioni hallitsee seksuaalisuuden ja erotiikan syvimmät salaisuudet eikä kenelläkään ole syytä aliarvioida sitä valtaa joka tätä kautta on Skorpioneille annettu. Silloin kun Skorpioni rakastuu tulee hän välittömästi asettamaan peliin seksuaalisen vetovoimansa.Skorpioni rakastelee aina tosissaan ja kaikkensa antaen.Turha siis ihmetellä kuinka helppoa Skorpioniin on ihastua ja rakastua. Rakkauden ja eroottisen latauksen säilyminen edellyttää täydellistä sitoutumista tähän suhteeseen ja lisäksi oman vapautensa ehdotonta säilyttämistä.

Jyyyh tuota mä olen tällänen höpötteliä joka tykkää höpötellä kaikkien kaa kivoi ja miksei mulle voi tulla puhuun jos jokin vaivaa kuuntelen mä kyllä itkutki :D

Ja kuka jaksaa kyylätä toisten kuvii ilman mitää sanomatta vai yrittääkö sillä houkutella omille sivuille saadakseen käviöitä ja kommentteja joten älä tuu mun sivuille pokooleen jos i mitää asiaa ole !! ni :)

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »