Tiitiäinen

Tiedot

Kotikunta:
Lahti
Nähty viimeksi:
304 viikkoa sitten
Uusin blogi:
Päivä 31

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

10

Mau!

Heihoi kaikille, ketkä ovat tänne syystä tai toisesta eksyneet ja kiitoksia, jos vaivaudutte lukemaan.

Olen tällanen neitonen Lahdesta. :) Heti aluksi pakko sanoa, että älkää hyvät ihmiset tulko kyselemään, että vilauttelenko webissä, tai kiinnostaako mua nähdä teidän kyrpänne? Nimittäin kumpikaan ei todellakaan kiinnosta missään tilanteessa. Jos jotain sen tyylistä ootte suunnitellu sanovanne, niin kiitos, älkää vaivautuko.

Olen erittäin sosiaalinen otus, joten rohkeasti vaan juttelemaan. Erittäin positiivinen yllätys, jos joku jaksaa kirjottaa pidempiä juttuja, sekä jotain monipuolisempaakin kuin "moi, mitä sulle kuuluu?" Kaverilistalle en hyväksy samantein. Turhaa sellainen, jos oikeasti ei ole vaihtanut vain kun pari sanaa. Mutta tottakai hyväksyn sellaisia ihmisiä kaverilistalleni, keiden kanssa tulee hyvin juttua, ja niitä, ketkä ovat persoonallisia sekä uskaltavat olla oma itsensä. Itsensä muuttaminen muiden mielipiteiden vuoksi on täysin turhaa. Mun mielestä myös ois ihana, jos kaverilistalleni päädyt, niin vaihtaisimme kommentteja useamminkin, kuin kerran vuodessa.

Musiikki on mulle sellanen "terapeuttinen" keino paeta nykyhetkestä omiin maailmoihin ja sillä myös saa lievennettyä stressiä. Olen soittanut poikkihuilua seitsemän vuotta ja laulanut ihan taaperosta asti. :) Unissani tulee useasti laulettua, rähjättyä, pyöriskeltyä, halittua vieressä nukkujaa (jos sellainen sattuu olemaan) ja mumistua. Olen enemmän kissa- kuin koiraihminen ja Vilistä en luopuisi mistään hinnasta! Se on "äidin" oma karvavauva! <3

Vihaan yli kaiken ylenpaattisen pinnallisia ihmisiä, joten sellaset ihmiset, ketkä ei muuta katsokaan, kun ulkonäköä, voivat painua sinne, minne aurinko ei paista ja poistua sivustoltani. Kyseisenlaisten ihmisten kanssa "jutellessa" (omasta mielestäni sitä ei edes jutteluksi voi kutsua) rupeaa vaan ärsyttämään niin paljon, että tekee mieli puraista toiselta nenä irti. Ei nyt kumminkaan tarvii pelästyä. *nauraa* Syvälliset ja rakentavat keskustelut ovat ihania. Mitä luultavammin pidän Sinusta, jos omistat omia mielipiteitä, etkä pelkää tuoda niitä julki. Tai jos olet eri mieltä kuin minä ja osaat perustella kantasi!

Kiitos, jos luit tämän jopa kokonaan, vierailkaapa ihmeessä blogeissanikin. L aitappas kommenttia, jos siltä tuntuu.

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »


Casinohuoneella nyt 450 ilmaiskierrosta ja 200 euron bonus!x