firenze

Tiedot

Syntymäpäivä:
10.12.1984 (36v)
Kotikunta:
Pori
Nähty viimeksi:
342 viikkoa sitten
Uusin blogi:
Leave a light on if the night's too dark...

 

Muita kuvia

Käyttäjiä jotka voisivat kiinnostaa sinua

10
  Bongauksia 1 kpl

ilmeellä....uutena vuotena:D:D

 JOUSIMIES

 Avainsanat: filosofia,matkat,valloittavuus

Onnenpäivä: torstai

onnenkivi :topaasi, ametisti

Luonne: muuttuva 

Elementti: tuli 

Onnetarten lempilapsi,Jousimies,on eläinradan optimisti,valloittava idealisti joka elää täysillä ja hurmaa  mennen tullen kanssakulkijansa maailmanmatkoillaan. Hänen päänsä on täynnä suuria unelmia ja hän sukeltaa suin päin seikkailuihin niin ihmissuhteissaan kuin työelämässäänkin. 

Jousimies janoaa Jumalten salaisuuksia, haluaa ymmärtää, nähdä ja kokea kaiken itse. Hän matkustaa paljon, vähintäänkin nojatuolissaan. Hän rakastaa filosofisia pohdintoja ja on kiinnostunut uskonnoista- ja opettaa mielellään näkemyksiään myös toisille. Hän on erittäin älykäs, mutta kärsimätön-ja saattaa siksi sortua saarnaamaan omaa totuuttaan toisille.

Jousimies hymyilee paljon ja on hurmaavan avoin. Jos haluat rehellisen mielipiteen, kysy jousimieheltä-mutta muista että hänen suoruutensa voi viiltää syvältä. Yleensä et kyllä ehdi edes kysymään, jousimies on todellinen töksäyttelijä,joka joutuu hankaluuksiinloukatessaan suoruudellaan. Hän rakastaa rehellisyyttä intohimoisesti,mutt a on uskomattoman sokea kun kyseessä ovat hänen omat heikkoutensa.

Jousimies on spontaani ja impulsiivinen kaikissa toimissaan.Esittele hänelle uusi sporttinen harrastus niin hän syöksyy mukaan ensimmäisenä mutta on myös ensimmäisenä lopettamassa sitä kyllästyttyään n. 3 päivässä.

samalla tavalla hän kertakuluttaa ihmissuhteensa. Kun hän kääntää huomionsa sinuun,hän vyöryy ylitsesi,etkä koskaan olekokenut vastaavaa paneutumista,innostusta ja mielenkiintoa. Hän saa sinut tuntemaan itsesi universumin tärkeimmäksi olennoksi ja innostaa sinut hehkumaan kanssaan elämän ihanuutta. Mutta ensi kuussa-tai jo huomenna- hänellä on joku toinen mielenkiinnon kohde ja voit vain jäädä ihmettelemään mikä pyörremyrsky pani koko elämäsi sekaisin.

Jousimies on älykäs ja lahjakas seikkailija, joka tekee mitä haluaa miettimättä seurauksia, mutta vaikka hän vaahtoaa globaalista kanssakäymisestä ja universaalista ymmärryksestä, hän ei kovin helposti kunnioita kanssaihmistään. Jos kuulet jonkun sanovan " On vaikeaa olla nöyrä kun on niin pirun hyvä" olet taatusti törmännyt jousimieheen.

Ja silti hän on niin hurmaava, että vaikka suhteenne ei ehkä kestäkään kauan, kantaa hän mukanaan ikuisen rakkauden salaisuutta, ja sen kosketus on varmasti kokemisen arvoinen. Päivä jousimiehen rakkauden kohteena voi antaa enenmmän kuin kymmenen vuotta jonkun toisen kanssa. Jos haluat jousimiehen kokonaan itsellesi, sinun on annettava hänelle ehdoton vapaus silloinkin,kun hän kerjää sinua antamaan kaikkesi itselleen ikuisesti. Pidä häntä käsivarren mitan päässä,niin hän pysyy omanasi.

Kaikkein eniten jousimies rakastaa elämää itseään ja sen salaisuuksien paljastamista:D:D:D  

 

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi nyt - ja luo oma profiilisivu »