Mi

Rakkaudella Minä

Kerron tässä ja nyt millainen mielestäni ole, koska en sitä jaksa tonne profiillitekstiin vääntää. :D

Minä: Tällä hetkellä punapää, normaalisti blondi. Hieman hössö sählä jolla on paha tapa vahingossa pudotella tavaroita. Huumorintajuakin löytyy joskin hieman mustaa ja sarkastista sorttia. Omaan paniikkihäiriön ja ilmeisesti ehkä myös jonkin sortin ahdistuneisuus häiriön. Puhelias ja seurallinen olen kuitenkin noista huolimatta. :)

Pidän: Musiikkista, rock, metal ja nu-metal ovat ne joita eniten kuuntelen, mutta kyllä oikeastaan kaikki muukin musiikki menee. Piirtämisestä, sitä yritän harjoittaa jonkun verran, vaikka harmittavan vähälle se nyt onkin jäänyt. Pitää taas ottaa se tapoihin takaisin. Villasukat jalassa sohvan nurkassa kirjan kanssa istuminen kuuluu myös talvisin ja syksyisin tapoihini, yleensä lähistöllä höyryää myös teekuppi. Tapanani on myös silloin tällöin runoja kirjoittaa, ne tosin on sellaista sorttia ettei viitsi julkaista montaakaan. Omissa maailmoissani myös elelen, joku on kuvannut mua unissa eläjäksi. tarkoittaen hyvää vaan :)
Pidän ystävistäni ja heidän kanssaan ajan viettämisestä. Kahviloista ja pienistä baareista. Kynttilät ja muutenkin tulen tuoma valo on niin ihanaa <3 Mystiikka ja okultismi sun muu tuollainen on myös lähellä minua ollut aina. Vampyyrit ihania. Yö on minun aikaani.

En pidä: Päivistä, en vain osaa nauttia niin paljoa päivistä kuin öistä. Kofeiinista, vaikka siihen olenkin jossain määrin addiktoitunut, batteryn ja colajuomien muodossa. Pettämisestä, missän muotoa. Kuului pettäminen sitten suhteeseen tai ystävyyten niin inhoan. Se on niin kaksinaamaista paskaa! jossain määrin en myöskään pidä itsestäni. Se nyt taitaa olla aika normaalia. En pidä vartalostani jos joku muka halusi tarkennusta asiaan.

Enpä keksi nyt tähän hätään oikeastaan muutakaan kerrottavaa itsestäni. Juttelemalla ja tutustumalla musta oppii lisää, jos näin haluaa :)

Kiitos ja kumarrus.

Rakkaudella Minä

5 kommenttia   Perjantai 12. syyskuuta 2008 22:51

bitch

Juu. Olen. Luonteeltani sarkastinen, ivallinen. Rakastan mustaahuumoria. Osaan nauraa itselleni siinä missä muillekkin. Osaan vaikuttaa typerältä blondilta ja kätkeä fiksuuteni. Se on suojamuurini, tukeni. Olen kokenut kovia ja saanut osani kylmyydestä. Nyt kaipaisin lämpöä ja välittämistä. Halauksia ja suukkoja. toisen ihmisen huomiota. En kaipaa tunteetonta seksiä, enkä täältä ole sitä, tai oikeastaan mitään hakemassa. kunhan vain hengaan aikani kuluksi.

3 kommenttia   Lauantai 06. syyskuuta 2008 03:20

killed

Tänään taas kuolin sisältä. Kaikelta tippu pohja. Tipun taas kieppuen alas, pohjalle. Mä olin jo melkein pääsemässä ylös, kun pohja putosi ja mä sen mukana!
Miten pieni asia saatoikin olla se joka mut piti pystyssä. Pieni valonpilkahdus tulevaisuudessa. Ja nyt sitä ei enää ole. Taas harhailen pimeässä tietämättä, missä olen, mihin olen menossa, tiedän vaan että mistä olen tulossa. Sinne en haluaisi takaisin, paikoilleni en voi jäädä, mutta en halua enää jatkaa.
Ei ole enää edes mitään syytä jatkaa..
Ei edessä ole muuta kuin pimeyttä ja kylmää yksinäisyyttä.
Kai mulle on sitten luotu kohtalo joka pitää mut pohjalla. Taistelemassa pienimmästäkin olemassaolon rippeestä.
Ilman tarkoitusta on vaikea jatkaa... yksin on tuskaisa kulkea. Pimeys valtaa taas mielen. Olen kuiluni pohjalla.. pintaliito ei koskaan ollutkaan minua varten. Olen yön ja hämärän kulkija. Tyydyn siihen. Rakastan sitä.. olenhan masokisti.

6 kommenttia   Keskiviikko 13. elokuuta 2008 02:46

Totuus musta!

Käsi kädessä käveltiin kaisaniemen katua,
Mä huusin kaikille, antakaa latua,
Olin tyttö ronskinlainen ja sen tiesin itsekkin,
Sua melkein oksetti, kun mua pussasit,

Mä oon niin ruma,
Mä oon niin ruma,
Mä oon niin ruma,
Silti oon niin kuuma,
Mä oon niin ruma,
Mä oon niin ruma,
Mä oon niin ruma,
Silti oon niin kuuma,

On mulla naama lepakon,
Mutta silti saat sä erektion,
On mulla korvat elefantin,
Ja helvetin pahalle haiseva emätin,

Mä oon niin ruma,
Mä oon niin ruma,
Mä oon niin ruma,
Silti oon niin kuuma,
Mä oon niin ruma,
Mä oon niin ruma,
Mä oon niin ruma,
Silti oon niin kuuma,

Et olisi arvannut että en oo jannu,
Ellet olisi mua juhannustansseissa pannu,
Mua katsot pitkään ja taas saat sä sen,
Kuin lehmä lypsykonetta mua sä tarvitset,
Itseksesi pelkäät ja mietit sä vaan,
Millaisen lapsen sä kanssani saat,
Se varmaan tosi komee otus ois,
Jos sen sä saat niin annat heti pois,

Mä oon niin ruma,
Mä oon niin ruma,
Mä oon niin ruma,
Silti oon niin kuuma,
Mä oon niin ruma,
Mä oon niin ruma,
Mä oon niin ruma,
Silti oon niin kuuma

näin se vaan on ;)

Kommentoi   Maanantai 16. kesäkuuta 2008 18:36

Runo

Runo jolla ei ole nimeä ja joka on kirjoitettu junassa matkalla jonnekkin.


Yksinäisyys syö minua sisältä
Vaikka olisin joukon keskellä
Tiedän olevani yksin ilman
ymmärtäjää.

Yritän pysähdyttää sydämmeni,
notta se lakkaisi tuntemasta
vihaa, rakkautta,yksinäisyyttä

Tahtoisin vain maata pimeässä
leijuen, tuntien maailman äänet
ympärilläni, välittämättä niistä
tuntematta tuskaa, tuntematta mitään

Mutta nyt tunnen ja tiedän vain
ympärilläni kohisevan yksinäisyyden.
Sen kylmän tuskan, pelon kauheuden

Mutta kestänhän minä sen
Minun on pakko.
Yrittää katsoa huomiseen,
josko se toisi lohdun minulle
Toisi ymmärtäjän
veisi yksinäisyyden.

2 kommenttia   Keskiviikko 21. toukokuuta 2008 19:48

OLO

en tiedä mikä m ieliala sopii kuvaamaan 24h paniikkia? Oikeesti mulla on nyt niin kamala olo ettei millään oo mitään rajaa.. OOn ollu jonkin moisen paniikkikohtauksen kourissa nyt eilis illasta asti ja loppua ei vaan näy. Livemmilläänkin olo on kamala kun vaan kädet tärisee ja hikoo ja ovi pelottaa.. Mutta sitten kun kohtaus kunnolla iskee päälle niin kouristele ja tärisen maassa ilman mitään tolkkua.. enkä saa loppumaan..
kamlaa
OLO!!

1 kommentti   Maanantai 28. huhtikuuta 2008 14:47

BLONDI **

Jeps tästä taitaa tulla semmonen blogi viesti jota sitten päivittelen tarpeen niin vaatiessa.. Kuten kaikista kuvistani näkee olen blondi.. ja pystyn (kuulemma) todistamaan blondien "tyhmyyden" oikeaksi.. (Tosin blondithan eivät ole tyhmiä heillä on vaan erillainen ajattelu malli :D)

Eli aloitetaanpas..

*Minna menee Ikean pihassa olevalle automaatille katsomaan tilinsä olematonta saldoa, ihan vain kokeillakseen juuri saamansa uuden Electronin toimivuutta..
No Minna erittäin fiksuna blondina huomaa että uudesta kortista puuttuu se semmoinen nuoli joka kertoo miten päin korttitulisi autommaatiin tunkea.. No Minnapa sitten nuolen puuttuvuuden takia tunkee kortin automaattiin VÄÄRIN!
Siis enhän mä olekkaan automaatteja ennen käyttäny, niin että olisin jo oppinut tunkemaan kortin oikein päin.. Oli siinä kaverilla taas naurun aihetta :D

*Tänään sitten melkein tukehdutin äitini nauruun.. Olimme aiemmin televisiosta katsoneet jotain laihdutus ohjelmaa.. No mainospostin mukana oli sitten tullut joku kuntoklubin esitet tai semmoinen.. Äiti näytää esitettä minulle. Se oli semmoinen kirjaseksi taitettu jossa kannessa oli teksti..
Luin sen tekstin ääneen... Läskiapina! Todelli8suudessa kannessa kuitenkin luki LäskiKapina... Äiti tipahti :D

*No tässä eräänä ihanana ioltana olin muutamien kavereiden kanssa eräässä baarissa ja päätimme tikkaa heittä. (Dartsia) No Minnahan heittää erittäin hyvin :D Kaikki mikä seinältä vain pystyi tipahtaaan myös tipahti, pitäen kovaa ryminää.. Kaverit ihmetteli että kuinka hemmetissä mä semmoseen pystyi :D Se onli helppoa se...

*Blondeus ilmenee monissa muodoissa.. sitä ei voi peitellä.. tämän todistaa rakas ystäväni L. joka on brunette, mutta vetää onnistuneestoBlondi tyylillä.. Kun sille kerroin kortini nuolen puuttesta ja kuinka siinä kävi, niin hänpä pokkana reippaasti kysyy että: Kuinka sä sit huomasit ettei se toimi?! :D Että sillä lailla..

2 kommenttia   Lauantai 15. maaliskuuta 2008 13:29

Mä haluisin..

.. Unikaverin.. Siis ihan tosisaan kun ei osaa ees nukkua jos joku ei oo vieressä.. :D

Tai oikeestaan mä haluaisin ihmisen joka olis enemmänkin kun vaan unikaveri. Haluisin jonkun joka olis mun ankkuri, mun leija,mun hoputtaja, mun kulta siis toisin sanoen.

Mutta toisaalta en sitten yhtään mee vannomaa että mä mikään suhde ihminen olisin. Mä tykkään ja mennä ja olla niinkun ite lystään. Mutta olis maailma ihaninta jos olis joku jonka viereen mennä nukkumaan ja jonka kaa vaan olla ja... ok en sanokkaan enempää :P

ÄÄh onkohan vaan parempi olla iki sinkku ja nukkuu vaaleenpunanen unipupu kainalossa? Vissiinki..

4 kommenttia   Sunnuntai 27. tammikuuta 2008 20:31

Unettomuus

Nyt on mennyt jo monta viikkoa niin vähällä unella että ihan ihmetyttää että vieläkin pystyssä olen. Nytkin kello on 06.14 ja en tänäkään yönä ole silmäystäkään nukkunut. On niin ärsyttävää tuntea itsensä kuoleman väsyneeksi mutta sitten kun menee sänkyyn niin ei voikkaan nukkua vaan siellä sitten pyörii turhaan monta tuntia! Kunnes turhautuu ja raahaa itsensä taas pystyyn.. Ei hitto kun mistään ei tuu taas yhtään mitään...
Vois mennä nukkumaan jos vaan sais unta. Yksin on vaan niin kurja nukkua.. mutta on se kurjaa yksin valvoakkin.

3 kommenttia   Sunnuntai 13. tammikuuta 2008 06:16

Life is twisted!

Elämä on erittäin kieroitunut leikki. Sen leikin säännöt täytyisi hallita täydellisesti, jotta tässä pelissä pärjäisi. Onglma on siinä että pelin säännöt muutuvat ja vaihtuvat jokaisen tekemäsi siirron jälkeen. Jokainen heikkokin henkäys kääntää pelin suunnan täydellisesti.
Jotta tästä leikistä voisi oikeasti nauttia, pitäisi olla täydellinen masokisti, tai mielensä menettänyt. Harva meistä kuitenkaan näitä on, joten yritämme vain selvitä tästä sekavasta sääntösekamelskasta!
Jos luovutat liian aikaisin muut pitävät sinua luuserina, joka ei leikkiä kestänyt ja joka luovutti liian äkkiä ilman kunnollista syytä.
Tässä pelissä jota kieroontuneempaa saamme hakea silti sitä löytämättä, ei edes voittajaa ole, vaan lopussa kaikilla on sama kohtalo. GAME OVER.. YOU ARE DEAD NOW!

Julmaa peliä, kieroutunutta mustaa huumoria, sitä on elämä.

1 kommentti   Keskiviikko 12. joulukuuta 2007 02:10