VilleSeinä

RANTAKUNTOON

Helmikuuta elellään ja rantakelit ovat kohta jo kolkuttelemassa ovelle, SINUN on siis aika hankkiuta eroon liikakiloista ja naisten taas riippuliitäjistä ja roikkuvasta takamuksesta. Olemme saaneet lukuisia tappouhkauksia, johtuen vihaisista poikaystävistä joiden valitut ovat koristaneet seinänsä Villen,T-Murhan, Bow_:n, MunDan ja ronkelin_:n kuvilla. Heitä ei kiinnostaa enää edes seksi, koska he käyvät tyydyttämässä itseään Ronkeleiden otteluissa. Ihanat-miehet-kiinteillä-pakaroilla-pyöräilytrikoissa. Tunnemme kuitenkin vastuumme ja annamme teille yhteisen harrastuksen, ja te molemmat tunnette vihdoin hyvänolon tunteen samaanaikaan, krhmm ;)

Kaikkiin yllämainittuihin ulkonäköongelmiisi on kehitetty ratkaisu. Ronkelit & Kummp. salibandyjoukkue, joka on tunnettu heidän pelaajiensa vastustamattomasta ulkonäöstä ja kiinteistä pakaroista, on päättänyt pelastaa teidän jokaisen kesän tällä uskomattomalla kiinteytysohjelmalla.

Nyt voit heittää hyvästit tv-shopista ostamillesi vatsalihasten trimmaajille tai muille hölynpölylle, sillä nyt saatavilla oleva ohjelma on rutkasti moisia härveleitä tehokkaampi. Heitä hyvästit XXL-kokoisille t-paidoillesi ja ikuiselle hikoilulle. Tätä nykyä kuka tahansa teistä voi saada päiväkahviseuraksi Ronkeileiden pyörittämiä kaunottaria.

MIEHET/YHTEINEN: Teille on tarjolla 4h kestävä jumppavideo, jonka patentoitu liikuntaohjelma päästää sinut liikakiloista jo muutamassa viikossa. Videolla on sovellettu monia erilaisia tekniikoita joiden avulla olet kalteiseni pimpmagneetti jo tulevana kesänä. Miltä tuntuukaan olla rantaleijonana näiden viehkeiden naisten keskellä? Voin kertoa, se on kiva tunne. Voitte harjoitella videon avulla yhdessä, jolloin molemmat teistä pääsevät nauttimaan paremmasta ulkonäöstä, olettekin jo ehkä ajatelleet piristää tylsenevää suhdettanne yhteisellä harrastuksella? no, nyt se on tässä.

NAISET: Videollanne esiintyy kaikki yllämainitut lappeenrannan bradit ja tomit. Saat nähdä öljytyt vartalomme mitä notkeimmissa asennoissa, mielikuvituksestasi puhumattakaan. MunDa ja ronkeli_ esittävät videon lopuksi täysin ennennäkemättömän stripteasetanko show:n, jonka aikana voit reenin jälkeen kosketella itseäsi ja tuntea kuinka painosi onkaan tippunut ja kehosi on entistäkin ehompi.
Teille on myös tarjolla personaltrainereita jotka huolehtivat ongelmakohdista, joihin emme videolta asti yllä. Tätä palvelua ei kuitenkaan suositella varatuille vaan pikemminkin yksinäisille naisille. Tämä taas johtuu täysin harmittomista asioista mutta turvallisuus ennenkaikkea.

VIDEOT SAATAVILLA: Hyvin varustetut videovuokraamot, shellit ja bordellit. Hinta vain ja ainoastaan 99€

TÄTÄ ET SAAT MUUALTA! TILAA HETI NIIN SAAT KAUPAUNPÄÄLLE T-Murhan käytetyt alushousut, eikä siinä vielä kaikki! SAAT MYÖS ronkeli_:n käyttämän kalastushatun!

OSTA NYT! NÄITÄ MIEHIÄ ET MUUALLA NÄE! TEE ITSESTÄSI VIHETTÄVÄ!

www.ronkelitviesunvosut.com

5 kommenttia   Torstai 09. helmikuuta 2006 13:11

RONKELI&KUMPP. - SKOY

Olympialaiset lähestyy kovaa vauhtia mutta jo nyt, viikkoa ennen kisojen alkua on tarjolla huippu-urheilua kaikille urheilun nälkäisille.

Edellisen sarjan suvereeni mestari joutui nöyrtymään eräänlaiselle sirkuslaumalle ensimmäisessä ottelussa joten paineet tämän päivän peliin ovat kovat. Tappio ei ole näkynyt lipunmyynnissä, vaan ennakkolippuja on myyty melko normaali määrä eli 12 000. Vapaita paikkoja on siis enää muutama joten pidäppä kiirettä varmistaaksesi paikka tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa.

Ronkeli&Kumpp. tarjoaa taattua viihdettä kokoperheelle, niinpä ottelumme on hyvä vaihtoehto esim. miettiessäsi lastesi synttärikestejä. Aikuisviihdettäkin on luvassa mutta sen aika koittaa vasta jälkipeleissä.

Muutamia takaiskuja toki jälleen on. Tähtipuolustajamme romuluinen Munde on syrjässä kokoonpanostamme aivojen ylikuormittumisen seurauksena, niinikään uusin vahvistuksemme Soinine on edelleen siviileissä. Häntä vaivaa vakava vitsi nivusessa. Tästä huolimatta Ronkelit lähtevät otteluun lievänä ennakkosuosikkina johtuen sen kivenkovasta hyökkäyskalustosta. Huhujen mukaan T-Murha on tappanut pallon ja bow_:n käsien saranat on öljyttä moottoriöljyllä. Ville itse on harjoitellut viikon tiiviisti erilaisin metodein. Pääteemana on ollut itsehillintä jota hän on opiskellut buddhan kanssa joogaten.

Viime hetken kokoonpanot eivät ole vielä selvillä kun Ronkeleiden vahvistuksista ei ole täyttä varmuutta, erinäköisiä taiteilijoita kuitenkin farmista nostetaan joukkueen vahvuuteen korvaamaan poissaolijamme. Tässä ennakossa ei ole vielä käsitelty ollenkaan vastustajaa, eikä myöskään käsitellä. Tämä siksi, että nämä koloissa asuvat rumat ihmiset eivät ole näyttäytyneet meille vielä koskaan. Eikä heidän kyvyttömyydestään voi vielä sen enempää sanoa.

Kaikesta huolimatta, tämän kaltaiset tusinaporukat Ronkeli & Kumpp. hoitaa keskimäärin 4 kertaa viidestä.

HOLLA ATCHA BOE!

6 kommenttia   Tiistai 07. helmikuuta 2006 11:28

Takas tukikohtaa

Oijoij, ensimmäinen täyspäivä suomessa hetkeen on ollu aikamoista rutistusta. Koulussa ei oikeen jaksanu viihtyä vielä tänää, aikaero tunnetusti syö miestä enkä oo poikkeus siinä suhteessa. Tietenkin siellä piti käydä näyttämässä kuinka kaunis oon, ja uus lookkini sai paljon kehuja ;) Apinat vihaa aivan sama, on hiuksii haipattava boet. Abraham tuu vihaamaan! ;D Tietenkin on joutunu selaa vanhoja lehtiä ja nettifoorumeita, että on saanu kaiken ohimenneen tiedon päähän. Mutta eipä tässä kylänpahasessa mitään satu ku päällikkö on poissa, vaik onhan Ronkeli ja T-Murha kantanu katastofin aineksia varmasti mallikkaasti.

Toki tänään joutuu vielä myös ottamaan vastuuta illalla sabapelin muodossa. Kiitos palaneen ihoni, voin ottaa suuren roolin. Olenhan siis melkein liekeissä kirjaimellisesti ;) Aika spekuloida tulevaa koitosta, tätä urheilun suurtapahtumaa. Ronkeleiden pelihän on aina ilouutinen urheilun ja mieskauneuden ihalijoille.

Vastaamme asettuva "Sammuneet Tähdet" sikermä on osoittanut pientä pelimiehen vikaa monenkin pelaajan toimesta mutta lähinnä he ovat kunnostautuneet kaaosmaisella pelitaktiikalla. Tunnetta ei siis tästä ottelusta tule puuttumaan. Siitä pitää huolen molempia joukkueita värittävät vauhdikkaat persoonat. Sammuneet Tähdet -nimi osuu kyllä tuolle joukkueelle kuin tampooni takamukseen, nämä kehäraakit kunnostautuvat useasti korvaamalla jo kadonneet taidot epärehdillä pelaamisella. Tämä näkyy kohtuuttomana halonhakkuulla tähtipelaajaamma Aakea kohtaan, toivottavasti hän kuitenkin hallitsee hermonsa ja iskee jälleen ne tarvittavat osumat. Tosin taitoahan meille riittää; bow_:n harhautukset ja t-murha:n vauhti tulee pitämään vastustajan liikkeessä. Sen liikkeen pysäyttäjiksi olemme palkanneet romuluiset puolustuksen johtotähdet ronkeli_:n ja Myyntimies Mynden. Näistä kavereista on myös suuri vaara vastustajille johtuen heidän arvaamattomuudestaan. Koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää, tuskin edes he itse. Itsehän vastaan tietenkin tuttuun tyylini väkevästä kulmapelaamisesta ja vastustajan mielenterveyden koettelusta. Siihen olen jälleen kehittäny muutaman oivan vitsin, joita murjon pelin lomassa omille ja vieraille. Todennäkösesti heitän siinä sivussa yhden osuman rystyllä ;)

Maalivahtipelaaminen on tunnetusti suuri kysymysmerkki ennen ottelua. Onko sitä? Luoja vain sen tietää. Toki meillä on aina varaa se 10 maalia päästää, koska poikkeuksetta itse teemme sen 11. Varsinkin tämän pienen pelitauon jälkeen joukkueemme on täynnä sitä kuuluisaa nälkää ja tahtoa. Jokaisella pelaajalla on ronkelin muotoinen sydän.

Tervetuloa paikalle Huhtiniemen urheilupyhättöön klo. 22. Ottelua voi seurata suorana klikkaamalla www.ronkelitviesunvosun.com osoitteeseen. Parhaat palat tarjoillaan totutusti huomenna koulussa sekä aamun etelä-saimaassa. Fanituotteiden tilaus ja muu tiedustelu, holla atcha boe.

Ronkeli & Kump. salibandy varustemallisto, COMIN' SOON!
Ronkeli & Kump. seinäkalenteri, bikinikuvilla, COMIN' SOON!
Ronkeli & Kump. mixtape, COMIN' SOON!
Ronkeli & Kump. Ronkelin muotoinen dildo, COMIN' SOON!

Älä nuku näitä, BITCH!

3 kommenttia   Tiistai 31. tammikuuta 2006 18:33

Hernandezin Ville

Se o keskiviikko aamu ja kello nayttaa 10.37

Kertaanpa vahan eilista kun illalla en koneelle jaksanu tulla, oikestaan en ois ehka ees nahny nappista kunnolla. Aamupaivalla makoiltiin lepposasti 4h altailla, sipattiin parit bisset ja drinkit siina sivussa ;) Kaupasta haettunu litran bissepullo kustanti melko hurjat 75snt, jopa Ville sai moisen summan kasaan huuliharpulla. Drinkit altailla makso mukavat 1€ kipale ja viinaa kaadettiin rehellisesti, ISO respect. Villen ulkonako koki kovan kolauksen hanen palaessaan vakavasti, ny kavelen maskin kanssa.

Musiikkimaku oli selvasti hyva, ainakin aluksi vaikutti silta kun DJ soitti kuumimpia hitteja muutaman tunnin. Taman jalkeen miehella sumeni totaalisesti, ensin Snoop Doggin Ups & Downs biisista tekno remix. Kylla soi miesta. Taman jalkeen kavin pyytamassa kunnon räppiä ja toive taytettiin Fiddyn Outta Control tekno remixilla. WTF? Kaikenkukkuraksi han raiskasi klassikon ja paineli samanmoisen remixin The Messagesta. Grandmaster ei arvostaisi tuota, ei arvosta Villekaan. Pyytaessani Juelzia sama kaveri kysyi onko han(she) paikallinen laulaja, siina meni Ville hiljaseks. Ihme jannu.

Hinnoittelu poliitikasta vastaava on kuitenkin tassa maassa vahintaankin puolijumala Villen silmissa. Coca Cola tolkin hinta 40snt on erittain toimiva, sita meneekin reilusti kun taalla aurinkoporottaa ihanasti ;) Nytkin on mukava porotus paalla. Kaytiin kavelemassa tuolla dyyneilla ja syomassa mahtavat pizzat, nyt on todistettu etta turkinpojat ei tee niita parhaita. huh.. Sain tupakka kartonginkin hintaan 3,50 mika oli ehka vahintaan kohtuullinen hinta. Viela ku loytaisin jonku kuka myy hasaa itelleni vahan ;)

Eilinen ilta meni brittipubissa rattosasti kun katottiin Manun pelia. Jouduttiin vaantaa parin huligaanin kanssa tosissaan et sain ne tajuamaan Shefkin suuruuden. Tosin en itekaan oo miehen fani mutta ny oli pakko kun se oli ainut suomalainen kentalla. No, Manuhan tuon voitti saatana. Onneks bisse oli halpaa, vaikkakaan nyt olo ei ehka ihan freesein oo. Tosin naikit kiiltelee ja aurinkolasit on viimesta huutoa. Ei naa paikalliset kyl taida oikein tajuta pinkin vetovoimaa.

Tanaan pitais kayda Las Palmasissa kattelee kenkia kunhan kerkee rannalta veks. Sit mennaa pelaa katukorista uusin houmiitteni kanssa ketka eilen tapasin. Yks saksalainen vosu tuli haastelee eilen ja mut heivasin sen nopeesti olkapailtani johtuen heikolla pohjalla olevasta saksankielestani ja olut kiinnosti enemman. Huarat tuli vokottelee ukkoani mut miuta ei, kai ne naki et itella ei oo rahaa noihin huveihin. Oha miulla omatkin kadet saatana.

Hernandez suuntaa takas aurinkoon enka kerkee kirjottaa kaikkea, OLAOLA VOSUT.

Ville Seinä a.k.a. Hóse Hernandez

1 kommentti   Torstai 26. tammikuuta 2006 12:51

Hosee

Iltaa kylma Suomi, meilla kello on vasta seitsaman ;)

Vilkas on paiva ollut. Heti aamusta onnistuin tein sen minka teen aina, menen sitte minne tahansa. Aivan, Ville eksyi pahemman kerran. Samalla sain todistaa historiaa, taalla nimittain satoi kovempaa kuin kertaakaan 15 vuoteen, nain kertoi tv ja sita huomenna lehdet hehkuttavat. Sainpahan todistaa sen, hianoa. Parhaimmillaan vetta oli tiella n. polveen saakka. Onneksi Ville on koira vedessa.

Espanjalainen kulttuuri saa Villelta todella isoa arvostusta. Samalla kaistalla liikenneympyrassa menee kerralla keskimaarin kolme autoa joista jokainen osoittaa toisiaan erilaisilla kasimerkeilla. Se, etta ajaa 80km rajoituksen alla 125km/h vauhtia, on myos ehdottoman arvostettavaa. Niinkuin tietenkin myos se kun kolmion takaa ajetaan toisen eteen ja naytetaan ikkunasta kammenta, ikaankuin stopin merkiksi. Hienoa tuollainen, pakko kokeilla kotona.

Kun tiet lainehtivat vedesta niin ei autot vauhtiaan hidasta vaan kastelee kaikki, respect! Vaikka noilla mafiosoilla valilla sumenee tienpaalla ni kylla he todella rentoa vakea ovat muuten, levykaupan pitaja antoi Villen kuunnella eri levyja n. puolentoista tunninajan. Nyt tiedetaan reggaetonista paljon enemman.

Mikali olisin poliitikko voisin ajaa taalla sellaista lakia joka kieltaisi tummilta miehilta tummat naiset, tama lisaisi paljon meidan vaaleiden viihtyvyytta taalla. Kylla on nimittain kuumia vosuja, huh. Hiki alko valuun.

Kohta pitaa menna jatkamaan oluen nauttimista joka kustantaa n.2€/litra. Ei paha. Tupakan hinta 80snt toppa saa myos Villelta vankkumattoman kannatuksen.

SAIN MYOS NE UUDET NIKET JALKAAN! KHY. Ne loistaa niinku aurinko paistais, sa voit pysyy varjois niinku 69 eyes ;)

Word up, 7min menny kympista ja pitaa kereta viela kattoo futistuloksia. Palataa hanit. Murhan ja Ronkelin kortit lahtee huomenna ;)

Niin ja huomiseks tanne on luvattu +30 mika kelpaa aika hyvin, tanaankin oli kylla yli 20 kokopaivan.

POIKAYSTAVANNE, Hosee.

6 kommenttia   Tiistai 24. tammikuuta 2006 21:08

Acicalao

Otsikkona itseäni kuvaava adjektiivi.

Taiteilijat tarvitsevat vapauksia sekä ympäristöä jossa heidän ajatus pääsee kulkemaan vapaammin, jotakin mikä inspiroi tekemään rahaa. Kolmenkymmenen asteen pakkanen ei ole täysin sopinut Villen aivoille, vaan se on syönyt mielikuvituksen täysin eikä paperille ole syntynyt yhtään mitään.

Tästä syystä Ville on päättänyt irrottautua normaalista elinympäristöstään viikoksi ja lentää muuttolintujen tavoin jonnekin aurinkoon nauttimaan drinkkejä. Vuorokauden kuluttua olen katselemassa ihania vosuja ja ottamassa isoa huikkaa mukavilla clubeilla. Kauas taakse on jäänyt pakkasukot ja jurot suomalaiset. Lumienkeleiden sijasta joudun tekemään hiekkakakkuja, kylmän kaakaon vaihdan isoon tuoppiin. Räkänen koulunkahvio on muisto vain kun Ville suuntaa hard rock cafeeseen ottamaan mukavan pikkutömpsyn. Tytöt ympärillä eivät kuljekaan rumassa untuvatakissa, vaan päällä on kauniita hameita, mekkoja ja toppeja. Ui miten sitä joutuukaan rakastamaan. Uusia kenkiä <3 no, amislenkkarityypit ei niistä mitään ymmärrä. shit is beautiful. Ville on luvannut myös värvätä muutaman latinotaiturin Ronkeli & Kumpp.(Anormales) joukkueen riveihin. Toivottavasti myös muutama vosu löytyy saunailtaan. Buduskaseja ei hoidella.

Kaiken tämän ohella Ville valmistelee esikois mixtapeaan joka tulee tippumaan suoraan sun huudeille kunhan vaan tuun eka back. Jesper tuottaa kuumimmat clubirallit sitten abban, väijykää sitä. EXCLUSIVE SHIA, jos et tajuu ni mee jollekin helvetin kurssille ;)

Toivottavasti pakkaset kiristyy ja koulu aiheuttaa teille päänsärkyä. Tukehtukaa villatakkiinne, Ville rokkaa shortseja ja sandaaleita.

VILLE STAYS BANANAS.

7 kommenttia   Sunnuntai 22. tammikuuta 2006 19:42

TaikaSeinä

Joudun tunnustumaan, että elän melkoista kaksoiselämää. Koulusta päästyäni vedän päälleni tummanpunaisen pitkän peruukin, tummat aurinkolasit, korkkarit ja pitkän beigen villakangastakin. En kuitenkaan ole tehnyt uraa drag-queenina vaikka muotoni sen mahdollistaisivatkin. Pyöritän omaa yksityisetsivä-klinikkaa, olen vuosien varrella hoitanut todella paljon mielenkiintoisia tapauksia avioeroista murhiin ja niistä aina vakuutuspetoksiin.

Eilen sain kuitenkin ehkä urani erikoisimman tehtävänannon kun ystäväni T-Murha kertoi, että häneltä oli viime perjantain ja lauantain välisenä yönä varastettu yli kuusi tuntia muistikuvia vasemmasta aivolohkosta.

Tehtävä kuulosti jopa minulle melkoisen hankalalta varsinkin kun rötössarjan aluksi myös tapahtumapaikka oli viety pois T:n mielestä. TaikaSeinä ei kuitenkaan voinut perääntyä jotta maine ei kärsisi vaan tartuin tehtävään suunapäänä ja lupasin palauttaa nämä hienot muistot Murhalle mitä pikimmiten. Varasin tehtävään aikaa kalenterista loppuviikon mutta päätin toimia nopeasti, jotta Murhan elämä ei luistuisi raiteiltaan.

Sain omilta vasikoiltani lukuisia vihjeitä joiden todenperäisyyttä rupesin selvittämään heti aamusta. Erittäin nopeasti paljastui, että Murhasta oli havaintoja lappeenrantalaisn ravintola cannibalsin blackjack-pöydän kulmalta n. klo 11 aikaan illalla. Murha oli siis tyylilleen uskollisesti mennyt paikalle vielä kun sisään oli päässyt ilmaiseksi.

Haastattelin monia hänen ystäviään sekä baarin ylintäjohtoa moneen otteeseen ja koitin hiostaa heitä kertomaan totudeen tästä varkaasta. Sain myös käsiini useita kameroita joihin Murha oli tallentunut ja kellonaikojen perusteella pystyin seuraamaan illan kehittymistä aina aamuyöhön saakka. Illan viimeinen videopätkä joka oli tallentunut epämääräisen vosun webcamille, kertoi, että Murhan mukiin ei oltu ainakaan sekoitettu mitään viagran-tapaista ;)

Koska päiväkirjaani ei näe kukaan muu kuin TaikaSeinä itse, voin kirjoittaa tähän kaikki ne asiat jotka Murhan mielen syövereistä oli viety. Kopioin tämän yhteenvedon sitten hänelle ja allekirjoitain raporttini.

T-Murha, heiluit tanssilattialla useita tunteja hyvin epämääräisin liikkein, muistutit ajoittain riverdance-artistia Matti Nykäsen lavakarismalla. Kaadoit useita drinkkejä "vahingossa" ihmisten päälle ja aiheutit yleistä pahennusta tanssimalla pöydänpäällä, tämä kuitenkin loppui ikävästi horjahdettuasia vastapäätä istuneen bandidoskerhon jäsenen päälle. Tarjottuasi hänelle n. 58 drinkkiä, hän antoi sinun jatkaa matkaasi vain alahuuli pieniä kolhuja kärsineenä. Olit myös kiinni todella monien naisten rintavarustuksessa, seurauksena tästä oikeassa poskessasi oli huulipunan sijasta mustelmia. Blackjack pöydässä vieraillessasi pöydän jakaja huijasi sinulta n. 300€. Tästä välittämättä otit kuitenkin mukaasi yhden alaikäisen jota kukaan muu ei huolinut, webcam tallensi teistä parodisen pornoelokuvan.


T, anteeksi kun totuus oli julma mutta itsehän minut palkkasit. Varas joka vei muistisi oli tequilamato. Nyt olen sen kuitenkin palauttanut.

On aika vaihtaa vaatteet ja palata babyface Villeksi.


18.1.2004 klo 21.00 Ville Seinä
a.k.a TaikaSeinä
a.k.a O
a.k.a Big O
a.k.a Lappeenrannan Usher
a.k.a Vastustamaton Vosu

CASE CLOSED. Pimpatkaa näppistä.

3 kommenttia   Keskiviikko 18. tammikuuta 2006 21:01

Pimppaa näppistä.

Aika pimpata näppiksellä.

Ville on tänään tehnyt lopullisen valintansa tulevasta ammatistaan. Kaupankassa ei koskaan tuntunutkaan kovin luontevalta minulle, koska en pysty istumaan paikoillani puolta tuntia pidempää aikaa ilman nettiä. Myöskään fyysinen työ ei ole koskaan ollut itselleni se vahvin puoli johtuen onnettomista voimistani, siis sen puutteesta. Tahdonvoimaa toki löytyy, se onkin avainasemassa tulevaan ammattiini päästäkseni.

Päätöstä en kuitenkaan tehnyt pelkäästään itse, näin viimeyönä enneunen jossa kaunis merenneito tuli minulle asiasta kertomaan. Sain myös päivällä käsiini taikalampun, ja kolmesta toivomuksesta uhrasin yhden ääneeni. Kahta muuta en kehtaa kertoa edes tälle päiväkirjalleni.

Ville on aina viihtynyt tapahtumien keskipisteenä, pitänyt maineesta ja mammonasta ja tietenkin no homo. Olen siis päättänyt ruveta laulajaksi, kyllä. Ennen olin vaatimaton ja tyydyin ainoastaan suihkulaulantaan sekä karaokeen lähibaareissa. On kuitenkin aika tullut siirtyä isommille lavoille, ja se aika elämästäni alkoi tänään.

Suomalaista r&b musiikkia on raiskattu Ronin ja Tuiskun toimesta jo aivan tarpeeksi, nyt rupean vastarintaan. Taustatanssijoina tulen käyttämään ainoastaan nuoria poikia ja itse laulan taka-alalta, jotta paikalla olevat tytöt viihtyvät mahdollisimman hyvin ja näkevät vain hyvännäköiset henkilöt. Kaikki kappaleet vedetään keikoilla playbackina, jotta pääsen mahdollisimman pienellä vaivalla enkä joudu hikoilemaan. Tällä taataan parempi ilmanlaatu sekä mahdollisuus nauttia enemmän virvokkeita keikkojen aikana.

Taustatyöstä sen verran, että kirjoitan suurimman osan kappaleistani itse. Tällä pyrin ottamaan niskalenkin vastustajistani. Villehän tunnetaan ihanista sanoistaan. Tulen myös kiertämään paljon erinäköisiä kissanristiäisiä, jotta kaikki halukkaat saavat palan minusta eikä kukaan joudu jäämään ilman supertähden nimikirjoitusta. Näin osoitan myös kuinka maanläheinen ihminen olen. Kaikesta tuotostani lahjoitan 10% mielisairaiden hoitoon, koska tiedän miltä tuntuu kun hoitoa ei ole saatavilla.

Etsitään livebändiä sekä bändäreitä. Ottakaa yhteyttä: Ville Van Wallen.

Eka sinkku, COMING SOON'! Ville Seinä - Straight outta Pontus (prod. Joni)

TAKIN OVA' CONTINUUS!!

5 kommenttia   Tiistai 17. tammikuuta 2006 20:41

nährää.

Suruksemme huomasimme eilen, että äänestysprosentti tippui jälleen ja vielä kansan ehkä tärkeimmissä vaaleissa. Etenkin nuoriso tuntuu olevan välinpitämätön moisissa asioissa joka tietenkin huolestuttaa vanhempaasukupolvea. Tähän tulen kuitenkin ottamaan rajummin kantaa vasta mikäli äänestys-% ei nouse vielä toisella kierroksellakaan.

Nyt esitän kuitenkin suuren huoleni nuorten vapaa-ajan käytöstä. Omassa nuoruudessani leikimme rosvoa ja poliisia ulkona pitkät päivät, nyt kuitenkin kaiken huomion vievät tietokoneet, televisio, pelikoneet ja kännääminen. Kulttuurista ja politiikasta ei nuorilla ole mitään tietoa ja omien mielipiteiden luominen tuntuu olevan liki mahdoton tehtävä. Vastuullisena nuorena Ville kuitenkin kantaa kortensa kekoon muuttaakseen nuorten elämänarvoja.

Ville on hankkinut keskustan lähistöltä n.100 neliön huoneiston joka on varustettu näyteikkunalla. Omasta nuoruudestani muistan kuinka elämän kohokohta oli heurekan ja kiasman viereilut, tästä innostuneena Ville on perustanut oman galleriansa lappeenrantaan jotta taide löytäisi helpommin nuorten luokse. Modernitaide on kuitenkin nykyisin melkoinen myytti monelle, eikä siitä ymmärretä paljoakaan nuorison keskuudessa. Tästä syystä galleriani aloittaa esittelemällä omia piirrustuksiani ala-aste vuosilta. Tarjolla on jokaiselle jotain, lyijykynän jäljestä sormiväreihin, ja autoista muotokuviin.

Gallerian kokoelmat vaihtuvat kuukausittain, ja lähitulevaisuudessa pääsemme siis myös nykypäivän teoksiin joissa kädentaitoni pääsevät parhaiten esiin. Näytille tulee myös valokuvakokoelma, jossa on todella taiteellisia ja vauhdikkaita otoksia. Kuvat ovat jopa intiimejä, joten todennäköisesti nuoret tulevat taiteesta tämän jälkeen innostumaan kovinkin. Joka päivä tarjolla on myös drinkkejä ja sikareita taiteenystäville.

Pohjimmainen tarkoitus on nimenomaa perehdyttää nuoria hienoon taidekulttuuriin ja innostaa heitä myös itse harrastamaan taidetta. Tulevaisuudessa aion vallata myös elokuva,urheilu ja muun kulttuurin saroja. Ville aikoo järjestää myös megakonsertin nuorisolle tulevana kesänä. Lisää näistä kerron lähemmin.

Tervetuloa vierailemaan Ville da Kinkyn Galleriaan.

1 kommentti   Maanantai 16. tammikuuta 2006 21:06

R-E-S-P-E-C-T

Tänään on se päivä jolloin monet meistä ovat toivottavasti käyneet antamassa äänensä presidentinvaaleissa. Jos kuitenkaan ei ole vielä käynyt niin kohta alkaa olla jo kiire sinne rynnätä, äänestämättä jättäminen taas on erittäin EPÄarvostettavaa. Itse ainakin koen sen kansallisuusvelvollisuutena. Turha on vedota mihinkään politiikasta tietämättömyyteen, voit vedota ainoastaan omaan välinpitämättömyyteesi ja idioottimaisuuteesi.

Presidenttejen arvot herättivät tänään mielessäni monia kysymyksiä, mitä oikeastaan itse arvostan? Oikeastaan mietintä kuitenkin ajautui aivan sivuraiteille tuosta ja ainoastaan siihen KETÄ Ville todella arvostaa. Monilla teillä tuskin krapulasta johtuen ei ole liikkunut päässä mitään mutta itselläni kylläkin.

Vanhempia ei voi olla arvostamatta, varsinkin kun ovat saaneet aikaan Villen tapaisen monilahjakkaan lapsen. Omena ilmeisesti aika kauas puusta tippui ;) Sitten isoa arvostusta tippuu tietenkin Saku Koivulle. Ville olisi varmasti lipsunut kaidalta tieltä ilman tätä mahtavaa urheilijaa ennenkaikke ihmistä. Lopetin kaikki pahat tapani tuona päivänä 95' kun Saku leipoi tästä rujosta kansakunnasta maailman parhaan maan. Arvostan myös ylitse kaiken monia työväenhenkilöitä sekä muusikoita, koko maailmassa.

Tänään kuitenkin koin valaistuksen ja yksi mies on selvästi arvostuksessani muita ylempänä. Takatukan tultua jälleen muotiin 2005, voimme vain ylistää miehen tyylitajua jo kymmenen vuotta sitten. Yksi mies oli aina valmis auttamaan apuatarvitsevia, ja teki myös aina sen eikä jättänyt mitään sattumanvaraan. Viileän olemuksen ja monitaitoisen miehen takanta paljastui myös todellinen naistenmies joka rakasti myös lapsia. En puhu itsestäni vaikka se ehkä siltä kuulostaa. Tämä mies on tietenkin MacGyver.

Kuka muu henkilö osaa aina ottaa taskuunsa hirveän määrän tavaraa, ja juuri ne mitä tulee tarvitsemaan? Loistavaa toimintaa. Kuka pystyy hitsaamaan kolikolla, tekemään kävyistä kranaatteja yms.? Vain Mac. Miehen ilmiöimäistä tyylitajua kuvaa se, että hän pukeutui Calgaryn lippikseen huolimatta joukkueen vaikeista ajoista, ikäänkuin olisi aavistanut Kiprun torjuvan heille vielä mestaruuksia.
Mac on aina ollut todellinen toiminnan mies joka ei pelkää haasteita, vaan tarttuu niihin ja voittaa ne. Kuolema on ollut päivittäinen uhka hänelle, mutta mies on vieläkin elämänsa kunnossa. Maailmassa ei ole ongelmaa mitä tämä mies ei ratkaisisi siinä tilanteessa käytössä olevilla tavaroilla.

PAKKO ARVOSTAA!!

"fresh out the shower, a smile and a towel
then after an hour, she gon need another shower
I'm at home or in the coupe or in the office
or the streets or in the booth, thinkin bout you
and, most of the girls that come by are cute
and they try to holla but they all on mute
and, my old girls turn they face up at me
and, they thrown they purses and they make up at me
cuz you got ME, I charge it to the game"

Poikaystävänne, Babyface Vilsu

3 kommenttia   Sunnuntai 15. tammikuuta 2006 18:26